Horoscop, sâmbătă, 29 februarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Copiii le vor da  mari bătăi de cap Săgetătorilor
Copiii le vor da mari bătăi de cap Săgetătorilor

Horoscop. Capricornii au  o listă mare cu lucruri de făcut și își împart  timpul astfel încât să le ducă la bun sfârșit azi. 

Berbec

Îți dorești un sfârșit de săptămână molcom și vei depune eforturi în acest sens. Partenerul însă va fi foarte greu de mulțumit.

Taur

Planifici totul și ai impresia că ai totul sub control, cel puțin în primele ore ale dimineții. După prânz ți se vor oferi alte probleme de rezolvat.

Gemeni

Părinții încearcă să se impună în diverse situații în care nu ar trebui, dar nu știi cum să le pui limite sau să le respingi sfaturile.

Rac

Te preocupi prea mult de viața prietenilor, și deși ți se spune că ai altele de făcut, tu tot nu renunți. Pot apărea încurcături pe durata călătoriilor.

Leu

Ai vrea să faci ceva nou, să scapi de rutină. Soluția va veni din partea unor persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.

Fecioară

Din păcate, nu vei avea o zi destinată odihnei. Este posibil să ai de muncă sau să trebăluiești toată ziua prin casă, fără niciun fel de ajutor.

Balanță

Recomandabil este să nu ignori simptomele organismului. Și să te relaxezi pe durata întregii zilei. Încă de dimineață te vei trezi epuizat.

Scorpion

Ai prea multe bănuieli referitoate la persoana iubită. Dacă nu vei prinde curaj să i le spui, vei avea o zi plină de frici și panică, inutile de-a dreptul.

Săgetător

Copiii îți vor da mari bătăi de cap. Preferabil este să fii mai atent la nevoile și acțiunile lor. Refuză cererile de împrumut din partea apropiaților!

Capricorn

Ai o listă mare cu lucruri de făcut și îți împarți timpul astfel încât să le duci la bun sfârșit azi. Membrii familiei vor uita de asta și îți vor pasa și alte sarcini.

Vărsător

Dacă ai putea să stai doar în pat și să te uiți la filme, ar fi perfect. De altfel, le vei și spune apropiaților de planul tău tocmai să nu te deranjeze.

Pești

O plimbare în natură îți va schimba starea de spirit. Ai prea multe gânduri și nu te poți concentra deloc la absolut nimic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel