Horoscop, sâmbătă, 2 mai 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Taurii sunt foarte neliniștiți
Taurii sunt foarte neliniștiți

Horoscop. Conflictele cu părinții sau rudele apropiate ale Vărsătorilor vor dura mult și bine dacă se implică și aceștia.

Berbec

Preiei inițiativa atunci când se discută despre treburile gospodărești. De data aceasta, vrei să alegi tu, nu să ți se delege. 

Taur

Ești foarte neliniștit. Nu știi ce să faci să te mai calmezi. În orice caz, ar fi bine să nu te porți urât cu persoanele dragi. 

Gemeni

Toate discuțiile tale de azi sunt despre trecut, despre ce ai greșit sau despre ce regreți. Ai nevoie de o activitate practică. 

Rac

Ești deranjat de la serviciu chiar și astăzi. Un coleg a făcut o greșeală și are nevoie de ajutorul tău. Totuși nu neglija familia!

Leu

Partenerul are ultimul cuvânt de spus atunci când este vorba de planurile pentru weekend. Prietenii sunt foarte curioși. 

Fecioară

În prima parte a zilei, vei fi lipsit de chef și energie. Dar spre seară îți va reveni pofta de viață și chiar vei fi distractiv. 

Balanță

Membrii familiei vor dinadins să îți strice ziua. Îți dau tot felul de vești proaste și se supără că nu ești mai afectat. 

Scorpion

Preferi să stai mai ascuns de ochii lumii. Au fost chestiuni în timpul săptămânii care nu ți-au convenit și acum vrei să te relaxezi. 

 Săgetător

Te simți foarte singur, chiar dacă sunt destui oameni în jurul tău. Ai impresia că nimeni nu te înțelege. Partenerul va fi foarte confuz.

Capricorn

Copiii, ai tăi sau ai altora, îți vor face ziua mult mai frumoasă. În timpul petrecut cu ei vei descoperi multe nevoi de-ale tale.

Vărsător

Conflictele cu părinții sau rudele apropiate vor dura mult și bine dacă te implici și tu. Ar fi bine să cauți rezolvarea acestora. 

Pești

Vei acorda atenție totală nevoilor partenerului. Este supărat și singur nu își poate reveni. Din fericire, pe tine te va asculta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel