Horoscop, sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Capricornii sunt  în lumina reflectoarelor oriunde merg
Capricornii sunt în lumina reflectoarelor oriunde merg

Horoscop. Balanțele vor să se distreze, dar nu pot trece peste faptul că au multe treburi gospodărești de rezolvat.

Berbec

Exact atunci când te decizi să petreci mai mult timp de calitate cu familia, exact atunci unele rude aleg să înceapă un conflict în care vei fi implicat.

Taur

Drumurile sau călătoriile de astăzi vor fi însoțite de întârzieri, neplăceri sau momente de panică. Nu are rost să exegerezi orice îngrijorare.

Gemeni

Conjuncția Soarelui cu Mercur te face prea încăpățânat și foarte zgârcit. Ai vrea ca persoanele dragi să contribuie la cheltuieli astfel încât tu să nu dai nimic.

Rac

Nu ai mult timp să te plângi de problemele tale că va trebui să te ocupi de ale altora. Și nu doar de ale apropiaților, ci și de ale unor străini.

Leu

Preocuparea ta principală de astăzi este să fugi de orice invitație în oraș. Luna Plină de ieri te-a epuizat și vrei să te odihnești.

Fecioară

Vrei atenția totală a persoanei iubite sau a prietenilor. Și nu ești dispus să negociezi. Comportamentul acesta îți va aduce exact opusul.

Balanță

Vrei să te distrezi, dar nu poți trece peste faptul că ai multe treburi gospodărești de rezolvat. Poate spre seară vei reuși să ieși cu apropiații.

Scorpion

Persoana iubită te poate dezamăgi ușor astăzi, deci nu îți crea așteptări nerealiste. Încearcă să te descurci singur dacă ai proiecte de rezolvat.

Săgetător

Orice ajutor este binevenit, mai ales cel financiar. Dar nu te apuca repede să arunci cu banii în stânga și dreapta. Generozitatea ta are nevoie de limite.

Capricorn

Ești în lumina reflectoarelor oriunde mergi. Toți te ascultă și te admiră. Te vei simți copleșit de atâta atenție. Din fericire, ești modest.

Vărsător

Te simți precum o victimă. Nu îți convine nimic, te întristezi repede și tratezi cu indiferență persoanele iubite. Ai nevoie de armonie.

Pești

Un prieten se va simți ofensat de replicile tale la adresa lui. Vei exagera fără să ții cont că unele glume pot fi dăunătoare din când în când.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel