Horoscop, miercuri, 23 ianuarie, 2019

Cristian Andrei / 22 ian 2019, 17:41 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Se vede că Vărsătorii sunt obosiți, pentru că practic nu au chef de nicio activitate care i-ar putea solicita câtuşi de puţin. Scorpionii  nu-şi dau seama că au ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile lor, ceea ce îi va răni şi mai mult.

Balanță – Horoscop 23 ianuarie, 2019

Discuţiile cu cei de vârsta ta au un efect mobilizator, pentru că descoperi în jurul tău oameni care gândesc la fel ca tine. Dacă v-aţi uni cu toţii forţele într-o aventură comună, lucrurile ar merge de minune, tocmai pentru că aveţi interese similare şi merită să vâsliţi laolaltă. Eşti un tovarăş excelent de discuţie, mereu pus pe glume, mereu cu o replică potrivită în orice situaţie, iar acest talent în domeniul comunicării te scoate cel mai bine în evidenţă, cu şansa de a-ţi câştiga noi prieteni sau admiratori. Spune ce ai de spus, argumentând logic fiecare idee.

Scorpion – Horoscop 23 ianuarie, 2019

Unii nu-şi dau seama că ai ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni şi mai mult. Încearcă să te molipseşti un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ţi distragă astfel atenţia de la grijile tale actuale. Puţină veselie nu-ţi strică nici ţie, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ţi împovărezi mintea şi sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăşi mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.

Săgetător – Horoscop 23 ianuarie, 2019

Ar fi nevoie de un negociator care să intervină în discuţia în contradictoriu în care eşti implicat şi tu. Fiecare tabără îşi susţine punctul de vedere cu vehemenţă, cu argumente forte, şi tocmai datorită acestei încrâncenări, e greu de ajuns la un consens. De aceea se cere intervenţia unei persoane imparţiale din afară care să pună cele tabere la masa tratativelor să le ajute să ajungă mai uşor la o înţelegere. Fii deschis la negocieri, la argumentări, la explicaţii logice care să alunge suspiciunea şi neîncrederea între părţile adverse, pentru că adevărul ar putea fi undeva la mijloc.

Capricorn – Horoscop 23 ianuarie, 2019

Primul pas pentru împlinirea unor dorinţe e să le exprimi clar în cuvinte, nu doar să le ţii pentru tine, ca atare găseşte un mijloc de comunicare între tine şi Univers care te reprezintă cel mai bine. Că simţi nevoia să scrii totul într-un jurnal, că scrii o scrisoare fără o adresă precisă sau vorbeşti cu tine însuţi, efectul este acelaşi, deoarece verbalizarea dorinţelor face ca acestea deja să pornească pe calea lor către materializare. Dacă ai un prieten bun care să te asculte, eşti cu atât mai norocos, pentru că el îţi poate oferi înţelegere şi discreţie.

Vărsător – Horoscop 23 ianuarie, 2019

Se vede că eşti obosit, pentru că practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita câtuşi de puţin. Ai nevoie de somn, de linişte, de odihnă, vrei să stai pe acasă fără să te bată nimeni la cap, dar crezi că ai parte de aşa ceva? Exact când ţi-e lumea mai dragă, apar tot felul de situaţii zgomotoase şi iritante ce te deconectează de la sursa ta de relaxare. Şi azi mai ai de muncit, şi azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activităţi de week-end, dar nu crâcneşti. Ţi le asumi cu responsabilitate şi faci tot posibilul să te achiţi cât mai repede de sarcini.

Pești – Horoscop 23 ianuarie, 2019

Dacă pleci la drum, nu te aştepta ca toate să-ţi meargă strună, pentru că se vor ivi diverse situaţii neaşteptate care vor strica ceva din plăcerea călătoriei. Ori apar mici conflicte în trafic, ori te trezeşti cu vreo surpriză neplăcută legată de mijloacele de locomoţie pe care le foloseşti, dar unele din aceste situaţii pot fi cumva evitate dacă te-ai informa mai atent înainte de a pleca de acasă sau dacă ai aveam şi un plan de rezervă în cazul în care la destinaţie nu te aşteaptă chiar ceea ce doreai.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24