Horoscop, marți, 9 iulie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Gemeni să  nu se grăbească aşa de mult în afaceri
Gemeni să nu se grăbească aşa de mult în afaceri

Horoscop. Nativii din Leu vor întâlni, astăzi, persoane care pot fi foarte amabile, însă ascund lucruri care v-ar putea face rău, pe când Racii trebuie să fie, astăzi, sinceri cu toţi cei din jurul lor.

Berbec

Berbecii s-ar putea să descopere că sufletul lor pereche este de fapt o persoană foarte apropiată. Prieteni foarte buni sau cunoştinţe vechi, în final veţi înţelege că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. Asiguraţi-vă că lucrurile merg bine între voi totuşi, în cazul în care vreţi să faceţi foarte repede paşii următori. Întemeiaţi-vă o familie, chiar dacă riscaţi să grăbiţi lucrurile. Nu veţi regreta în final.

Taur

Taurul este sfătuit de astrologi să îşi vadă de sarcinile sale la serviciu. Staţi departe de bârfe, de situaţii tensionate, nu vă implicaţi în astfel deconflicte, mai ales dacă nu vă privesc. De asemenea, lăsaţi lenea deoaprte şi rezolvaţi-vă treburile în timp util. Doar aşa veţi avea şansa de a vă relaxa după amiază. În caz contrar s-ar putea să staţi peste program.

Gemeni

Gemeni, nu vă grăbiţi aşa de mult în afaceri. Dacă aveţi de semnat un contract important, analizaţi toate psoibilităţile de câştig. S-ar putea să aveţi mai mult succes în dragoste. Petreceţi timpul cu eprsoana iubită, ieşiţi în oraş sau plecaţi într-o mini-vacanţă. Dacă nu aveţi o relaţie serioasă, ar fi cazul să fiţi mai deschişi cu cei din jur.

Rac

Nativii din Rac trebuie să fie, astăzi, sinceri cu toţi cei din jurul lor. Dacă aveţi pe ceva pe suflet, astăzi este ziua în care puteţi spune acele lucruri pe care v-aţi tot ferit să le povestiţi. Este foarte important să alegeţi persoana potrivită căreia să vă confesaţi. După ce veţi scăpa de această povară, vă veţi simţi minunat, iar viaţa va avea un nou sens. Pe plan profesional, lucrurile vor merge extraordinar şi aţi putea primi un bonus.

Leu

Nativii din Leu vor întâlni, astăzi, persoane care pot fi foarte amabile, însă ascund lucruri care v-ar putea face rău. Fiţi foarte atenţi la toţi cei din jurul vostru şi evitaţi, pe cât posibil, să picaţi în plasele întinse de oamenii răi. În schimb, căutaţi refugiu în braţele persoanei iubite sau în familie. Din această zi trebuie să învăţaţi un lucru foarte important şi anume că nu toţi oamenii sunt la fel şi nu toţi oamenii vă vor binele.

Fecioară

Nativii din Fecioară vor avea parte, astăzi, de o întâlnire de gradul zero. Poate fi vorba despre o persoană din trecutul vostru, cu care nu aţi încetat relaţia în termeni amiabili, sau o persoană alături de care aţi lucrat. În orice caz, încercaţi să evitaţi orice conflict care ar putea degenera. Este inutilă o astfel de abordare pentru că, cel mai probabil, nu va duce la nimic bun.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel