Horoscop, marți, 7 mai, 2019

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Balanțele simt că sunt pe drumul cel bun, după o perioadă mai agitată
Balanțele simt că sunt pe drumul cel bun, după o perioadă mai agitată

Horoscop. Nativii din Peşti se vor simţi, astăzi, în apele lor, cel puţin la locul de muncă, pe când Săgetătorii ar face bine să bată fierul cât e cald, altfel va bate vântul în sufletele lor. 

Balanţă

Balanțele simt că sunt pe drumul cel bun, după o perioadă mai agitată. Sentimentul de liniște și calm îi face încrezători în viitor și dornici se experimenteze în dragoste. E momentul potrivit pentru a-și pune în aplicare planul, dacă au pus ochii pe o persoană atrăgătoare. Nu lăsa prea mult timp să se scurgă, ochii care nu se văd se uită.

Scorpion

Scorpionii merg până în pânzele albe pentru a demonstra că au dreptate, însă toată energia folosită în acest scop le va aduce probleme în relația de cuplu. Persoana iubită nu este tocmai încântată de această demonstrație de forță, ci ar prefera mai multă maturitate. Nu ar strica să lași de la tine, mai ales dacă nu e ceva grav. Păstrează-ți arsenalul pentru momentele decisive, care chiar contează.

Săgetător

Săgetătorii ar face bine să bată fierul cât e cald, altfel va bate vântul în sufletele lor. Răbdarea are o limită, iar între a fi misterios și indiferent e o linie foarte fină. Dacă ai pus ochii pe cineva apelează la cea mai veche armă - sinceritatea. Însă acum, nu anul viitor. Ai putea descoperi o persoană cu adevărat specială.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn vor trece, astăzi, printr-o mulţime de emoţii pozitive: iubire, apreciere sau compasiune. Astăzi veţi simţi nevoia acută de a ajuta alte persoane în tentativa de a face lumea mai bună. Este de apreciat gestul vostru, însă v-aţi putea lovi de o serie de dezamăgiri venite tocmai din partea oamenilor pe care i-aţi ajutat. Nu vă descurajaţi! 

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă din partea persoanei iubite: un cadou scump, o vacanţă sau acel obiect pe care vi-l doriţi de foarte mult timp. Astăzi este ziua în care unul dintre visele voastre va fi îndeplinit prin complicitatea persoanei iubite şi a prietenilor. Nu uitaţi să mulţumiţi pentru ceea ce primiţi bun în viaţa voastră. Oamenii din jurul vostru aşteaptă acest gest de recunoaştere.

Pești

Nativii din Peşti se vor simţi, astăzi, în apele lor, cel puţin la locul de muncă. Veţi fi puşi în faţa unor decizii cruciale şi, împreună cu partenerii voştri de încredere, veţi lua cele mai bune hotărâri, iar rezultatele se vor vedea în cel mai scurt timp. Drept urmare, veţi fi remarcaţi de şefi şi de colegi şi puteţi primi o promovare sau o mărire de salariu. Aveţi încredere în judecata voastră!

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel