Horoscop, marți, 31 decembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Viața i-a luat  luat prin surprindere în carieră pe nativii din Leu
Viața i-a luat luat prin surprindere în carieră pe nativii din Leu

Horoscop. Pentru nativii din Rac, aceștia fac   o analiză pentru a afla  prietenii care i-au fost alături în momentele grele din 2019.

Berbec

Ia-ți câteva minute să te liniștești și să te întrebi care este valoarea ta personală după anul 2019. Te simți bine în pielea ta?

Taur

Unde ai crezut că ai avut dreptate și nu a fost așa? Ce ai putea învăța în 2020 pentru a putea evolua pe plan personal?

Gemeni

Nu-i așa că te-ai bazat prea mult pe resursele altora? Ți-a fost frică să ceri mai mult, pe plan financiar și amoros, și acum te-ai trezit.

Rac

Care au fost prietenii care au fost alături de tine în momentele grele din 2019? Pe cine te vei baza la bine și la greu în 2020?

Leu

Viața te-a luat prin surprindere în carieră. Ai crezut că nu se schimbă nimic, dar se pare că te-ai înșelat. Și totuși, ai supraviețuit.

Fecioară

Ce îți place ție să faci cu adevărat? Nu este așa că nu ți-a păsat deloc de pasiunile tale? Vei începe să îți reformezi planurile în acest sens.

Balanță

Ai tratat superficial problema confortului. Ai crezut că ai nevoie doar de un colț liniștit și călduros, însă vrei mult mai mult.

Scorpion

Cât de onest ai fost față de persoana iubită? Ai acuzat-o de diverse, știind sufletul tău că și tu ai destule defecte și fapte ascunse.

Săgetător

Ai pretenții la venituri mai mari, dar nu ești dispus să muncești mai mult sau să abordezi alt mod pentru a le obține. E cazul să renunți la metehne.

Capricorn

Generozitatea nu a făcut deloc parte din viața ta în 2019. Nici față de tine, nici față de alții. Astfel, nici nu vei primi niciun dar de la viață.

Vărsător

Cât de frică ți-a fost să spui ce te deranjează la serviciu sau față de persoana iubită? În 2020 îți vei da seama că nu ai nimic de pierdut.

Pești

Cum este să te lași pe aripile vântului și să descoperi că deciziile tale presupun mai multă responsabilitate ca niciodată? Anul 2020 cere maturizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel