Horoscop, marți, 30 octombrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Cariera Săgetătorilor  cunoaşte un moment de vârf care merită sărbătorit alături de cei care au contribuit şi ei la acest succes. Cineva s-a băgat în treburile Vărsătorilor şi a dat peste cap ordinea corectă şi acum aceștia bat pasul pe loc pentru a redresa situaţia cum se cuvine.

Horoscop, 30 octombrie 2018, BALANȚĂ

Ia in calcul toate posibilitatile cu privire la sensul in care poate evolua proiectul la care iti aduci contributia. Nu exista o singura cale de mers, ci ar fi mai multe, dar deocamdata nu te opri asupra uneia singure.

Asteapta sa apara toate variantele sau sa analizezi situatia din mai multe unghiuri si abia la final sa stabilesti care e cea mai buna pentru asteptarile tale. Important e ca ai de unde alege, nu esti presat de o singura solutie care, eventual, nici sa nu te multumeasca.

Acum ai la dispozitie atat de multe posibilitati, incat e o placere sa stai si sa le analizezi pe fiecare in parte

Horoscop, 30 octombrie 2018, SCORPION

Chiar daca schimbarile pe care le asteptai nu survin cu surle si trambite, adica nu se petrece nimic spectaculos, ai incredere in ele. Uneori, nu e nevoie de ceva iesit din comun pentru ca viata ta sa se transforme, ci poti merge pe un teren bine cunoscut, fara nimic nou in peisaj, dar numai ce descoperi la un moment dat ca sensul e altul.

Fa la fel si acum, lasa-te dus de normalitatea lucrurilor, dar sperand ca acest drum sa duca la acel etaj nou la care speri. Nu pretinde si nici nu visa evenimente speciale, pentru ca viata ta se schimba in cel mai banal ritm si mod, tocmai pentru a nu-ti da peste cap firescul cotidian.

Horoscop, 29 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Cariera ta cunoaşte un moment de vârf care merită sărbătorit alături de cei care au contribuit şi ei la acest succes. Aţi muncit umăr la umăr pentru acest moment de apogeu, dar aţi aşteptat să se aşeze lucrurile pe un teren sigur înainte de a extrage o concluzie şi a spune tuturor ce aţi realizat.

Ai fost prudent, nu te-ai bucurat înainte de vreme, deşi toată lumea era încântată de rezultate, dar ai dat dovadă de discreţie şi precauţie ca să fii sigur că nimic nu se poate răsturna în ultima clipă. Acum tragi linia finală şi poţi să te lauzi tuturor cu mândrie!

Horoscop, 30 octombrie 2018, CAPRICORN

Cineva are interesul de a te atrage într-o cursă promiţând marea cu sarea, iar tu eşti gata să-l crezi. Dar se poate ca şi tu să încerci să păcăleşti pe cineva cu vorbe meşteşugite pentru a-l atrage într-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de câştigat dar nu pe cele mai corecte căi. Dacă cinstea e mai presus de câştig, te va mustra conştiinţa.

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, când chiar tu ai putea comite o infracţiune cu speranţa că nu va lăsa urme. Ba da, va lăsa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lăsa păcălit de perspective amăgitoare.

Horoscop, 30 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Cineva s-a băgat în treburile tale şi a dat peste cap ordinea corectă şi acum baţi pasul pe loc pentru a redresa situaţia cum se cuvine. Nu te lăsa dominat de alţii care îţi flutură prin faţa ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea să încline balanţa în favoarea lor, pentru că tu presimţi că, la originea reuşitelor lor, se află o intenţie negativă sau un gest incorect şi nu te laşi până nu le scoţi la lumină.

Munceşti tot mai mult, pentru că vrei să-ţi faci dreptate într-o situaţie în care te simţi defavorizat.

Horoscop, 30 octombrie 2018, PEȘTI

Ia taurul de coarne si rezolvă-ți problemele de unul singur, pentru ca poti, dar nu te supara ca nici un prieten nu sare in ajutorul tau azi. Chiar dacă ai mereu impresia ca incercarile tale de a comunica si a lua legatura cu unele peroane se soldeaza cu usi trantite in nas, cu refuzuri, cu telefoane la care ti se da ocupat, nu suferi din aceasta cauza si nu le privi ca pe un afront personal.

Uneori cei de care ai nevoie nu sunt de gasit, de parca cineva acolo sus iti blocheaza anume toate caile catre ei, tocmai pentru a te determina sa iei singuri decizii, sa faci tu schimbarile care se cer. Daca ai avea mereu la cine apela, unde ar mai fi efortul personal?

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel