Horoscop, marți, 3 iulie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BALANȚĂ MARȚI 3 IULIE

Este vremea să te apuci serios de treabă, pentru că eşti la începutul unui proiect în care vei investi tot ce ai mai bun şi mai frumos în tine.

Idei, gânduri, emoţii, vise, toate vor fi canalizate în acelaşi scop minunat şi vor da naştere unor roade demne de toată mândria şi bucuria. Apucă-te deci de muncă, nu mai e vreme de pierdut, pentru că deţii toate resursele necesare succesului.

Se presupune că ai acumulat deja cunoştinţele, informaţia şi experienţa potrivită pentru acest mare ţel, mai trebuie doar să-i dai startul iar acum e momentul ideal: la drum, aşadar!

HOROSCOP SCORPION MARȚI 3 IULIE

Urmează impulsul inimii în situaţia de faţă, nu aştepta sfaturi de la alţii, cât timp tu însuţi eşti sursa succesului. Ajunge doar să spui start şi lucrurile vor evolua foarte repede şi foarte bine spre ţinta propusă.

Tu eşti şi sursa de energie a celor din familie care aşteaptă de la tine idei curajoase şi îndemnuri vii. Eşti gata pentru orice confruntare, deţii toate resursele potrivite pentru a porni la un drum nou şi complicat şi pentru a ajunge la ceea ce visezi.

E un moment bun să iei o decizie capitală, pentru că ai adunat deja informaţiile necesare şi ştii foarte bine ce ai de făcut.

Ce mai aştepţi? Dă-i bătaie!

HOROSCOP SĂGETĂTOR MARȚI 3 IULIE

Discuţia pe care o ai azi cu ceilalţi membri ai familiei are darul de face lumină asupra unor perspective de care nu erai prea sigur.

Acum aveţi cu toţii starea necesară şi timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmează să se întâmple şi vă mai clarificaţi aspectele incerte.

De acum înainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care vă îndreptaţi şi veţi fi recunoscători acestei zile care v-a aşezat faţă în faţă cu sinceritate pentru a vă prezenta fiecare intenţiile şi aşteptările.

Era nevoie de aceste lămuriri!

HOROSCOP CAPRICORN MARȚI 3 IULIE

Ai două direcţii la dispoziţie, dar niciuna nu-ţi inspiră mai multă încredere pentru a te decide rapid. Stai în cumpănă, analizezi situaţie pe toate feţele, înainte de a spune la ce variantă te-ai oprit.

E posibil ca, la starea de indecizie de acum, să alegi o cale iar peste câteva zile deja să regreţi, gândindu-te ce-ar fi fost dacă porneai în cealaltă direcţie?

Dacă ai putea amâna marile hotărâri pe altădată, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reuşi să vezi lucrurile echidistant şi lucid, având mereu dubii şi semne de întrebare fără răspuns.

HOROSCOP VĂRSĂTOR MARȚI 3 IULIE

Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare şi entuziasm.

Dacă ai putea să-ţi păstrezi acest tonus până la capăt, roadele promiţătoare pe care le aştepţi se vor ivi şi mai repede, deoarece reuşita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investeşti.

Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă şi ia-l pe pot în braţe în faţa oricărei provocări! Vei vedea cu bine încep să se aşeze toate acela locul lor numai datorită acestei atitudini de învingător!

HOROSCOP PEȘTI MARȚI 3 IULIE

Eşti pregătit să investeşti o mare sumă de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect.

Ceva îţi spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuşi o urgenţă, pentru că buna funcţionare a casei depinde totuşi de acea achiziţie.

Discută şi cu ceilalţi membri ai familiei ca să primeşti şi din partea lor o eventuală aprobare, dar decizia finală tot tu o vei lua, după ce vei analiza la rece oportunitatea acestei achiziţii.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel