Horoscop, marți 26 noiembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Luna Nouă poate fi asul din mâneca Săgetătorilor  sau chiar o piedică în calea lor
Luna Nouă poate fi asul din mâneca Săgetătorilor sau chiar o piedică în calea lor

Horoscop. Scorpionii descoperă la oamenii dragi multe trăsături care nu le convin sau care nu se potrivesc stilului lor de viață.

Berbec

Pentru cei care își doresc un nou loc de muncă, pot folosi această zi pentru a începe căutările sau pentru a le spune celor apropiați să îi recomande.

Taur

Partenerul devine dintr-o dată sobru și nu mai are chef de jocurile tale. Vei încerca să te adaptezi, însă cu foarte mult efort și răbdare.

Gemeni

Mercur se apropie de un trigon cu Neptun și te va face mai vulnerabil sau mai visător ca niciodată. Totuși nu te încrede în oricine care îți face promisiuni.

Rac

Nu te sfii să ceri ajutorul colegilor de la serviciu. Vei vedea că vor fi foarte dornici să te sprijine fără a-ți cere nimic în schimb. Nu exagera cu efortul.

Leu

Lună Nouă activează zona iubirii, deci vei pune foarte mult preț pe sentimentele celorlalți pentru tine, dar și pe grija față de propria persoană.

Fecioară

Supărările din familie te urmăresc oriunde și nu îți dau pace deloc. Pentru a funcționa la un nivel optim, va trebui să înveți să te detașezi de ele.

Balanță

Nu îți va ridica nimeni o statuie la locul de muncă, deci nu are rost să stai mult peste program și să sacrifici viața personală pentru un proiect oarecare.

Scorpion

Descoperi la oamenii dragi multe trăsături care nu îți convin sau care nu se potrivesc stilului tău de viață. Le vei cere să se schimbe, însă nu asta este soluția.

Săgetător

Luna Nouă poate fi asul din mâneca sau chiar o piedică în calea ta. Ai nevoie de un aer proaspăt în viața ta, dar pentru asta trebuie să renunți la câteva resurse.

Capricorn

Vrei să explorezi mai mult relațiile personale pe care le-ai neglijat până acum. În acest sens, vei lua câteva decizii neplăcute pentru colegii tăi.

Vărsător

Visezi la locul ideal de muncă, te străduiești să îl îmbunătățești și pe cel actual, însă ajungi repede la concluzia că asta nu depinde doar de tine.

Pești

Te vei întreba cât de mult contează cariera în viața ta, dacă ai făcut alegerile cele mai potrivite și dacă vei mai continua astfel. Partenerul își face planuri de care nu știi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel