Horoscop, marți, 26 iunie, 2018

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Horoscop 26 iunie 2018 BERBEC

Ai curaj să spui sincer ceea ce vrea inima ta! Începe să scrii chiar şi o banală scrisoare în care să-ţi aşterni singur dorinţele, visele, aşteptările, dar scrie-le cu ton optimist, ca şi cum ele ar fi deja îndeplinite.

Ai să vezi ce efecte miraculoase are acest dialog cu sufletul tău, pentru că aşa vei descoperi două lucruri. Unu: că ai putea avea talent la scris şi ar merita valorificat mai departe şi doi: că visele tale au pornit deja pe calea lor spre materializare.

Nu aveai curaj să le exprimi iar gestul de a le scrie trasează deja schiţa viitorului edificiul în care vei aşeza, rând pe rând, toate dorinţele împlinite. Deci hai, ia o foaie de hârtie şi scrie!

Horoscop 26 iunie 2018 TAUR

Eşti în faţa unui nou început care te duce spre o mare reuşită. Nu te arunci totuşi cu capul înainte fără să gândeşti bine ce ai de făcut, ci îţi stabileşti un program, o strategie clar concepută de la care nu te vei abate.

Te bazezi pe informaţii certe şi pe oameni de care eşti sigur şi când ai astfel de garanţii la îndemână, toate vor evolua foarte bine. Ai şansa de a face noi cunoştinţe pentru că îţi apar în cale oameni necunoscuţi, faţă de care ai o anumită afinitate.

Vă înţelegeţi bine, comunicaţi excelent şi de aici se leagă o prietenie frumoasă şi de viitor.

Horoscop 26 iunie 2018 GEMENI

Nu eşti singur în lupta cu problemele de zi cu zi, fii convins de asta, ci eşti ascultat şi ajutat, chiar dacă ajutorul nu vine în cel mai concret mod. Vei trece cu bine de acest moment pentru că vei primi, pe căi subtile, îndrumările cele mai potrivite, resursele adecvate, auspiciile optime ca totul să se rezolve cu bine.

Deşi eşti tentat să numeşti situaţia în care te afli acum ca fiind un ghinion sau o mare încercare, după ce va trece, privind înapoi, îţi vei da seama că nu era deloc aşa de grav pe cât ţi se părea, că în spatele aparenţelor negre se afla şi ceva bun, ce nu vedeai dacă totul mergea bine.

Nu-i chiar aşa rău cum crezi!

Horoscop 26 iunie 2018 RAC

Chiar dacă nu ai alături de tine persoana cea mai potrivită pentru starea în care te afli, nu generaliza spunând că eşti singur, că nimeni nu te iubeşte sau nu te înţelege.

E doar o perioadă mai ternă, mai rece, în care resimţi un oarecare blocaj de comunicare cu cei din jur, mai ales în relaţia cu sexul opus, care merge cel mai defectuos. Femeile nu sunt susţinute de bărbaţi, bărbaţii nu sunt înţeleşi de femei, şi de la o banală confruntare la un conflict conjugal nu mai e decât un pas.

S-au acumulat tensiuni care se cer echilibrate cu toleranţă, deci nu-l privi pe cel de lângă tine ca pe un inamic, ci ca pe un om care trece şi el prin momente dificile, la fel ca tine. Sunteţi la fel de stresaţi, deci înţelege-l!

Horoscop 26 iunie 2018 LEU

Profită de o zi de răgaz pentru a-ţi aduna forţele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns într-un proiect de anvergură. Ai muncit mult până şi eşti în punctul în care poţi spune destul de clar încotro te îndrepţi şi ce ai realizat.

Chiar dacă azi nu se mai mişcă nimic, e bine să mai stai un pic, pentru că o zi de pauză îţi este de folos pentru a privi logic şi detaşat situaţia.

Vei descoperi ceea ce te ţine pe loc, ba chiar ai putea primi informaţii sau sfaturi salvatoare care te vor duce într-o direcţie promiţătoare. Permite-ţi deci o zi de linişte, departe de miezul acţiunii începute.

Horoscop 26 iunie 2018 FECIOARĂ

E furtună în jurul tău, dar această energie scăpată de sub control, îţi prieşte, pentru că-ţi redeschide pofta de a face lucruri măreţe. Aveai nevoie de un stimulent şi acesta apare brusc, pe nepregătite.

Pe moment, eşti derutat şi nervos, dar după şocul primului impact, vei începe să te aduni şi să profiţi de valul ascendent care te împinge mai repede decât ai fi sperat.

Profită de tot ce ţi se oferă azi în cantităţi uriaşe: energie, entuziasm, poftă de viaţă, pentru că te duc spre un scop care te va încânta la maximum.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel