Horoscop, marți, 25 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Gemenii ar fi bine să nu glumească cu nervii prietenilor, pentru că unii vor interpreta greşit spiritul lor jucăuş şi vor crede că sunt luați  peste picior. Pentru Lei se apropie un eveniment ce le ridică tensiunea, dar îi motivează din ce în ce mai mult. 

Horoscop, 25 septembrie 2018, BERBEC

Ai grijă ce-ţi propui, pentru că visul tău de acum ascunde şi un aspect negativ care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală. Rişti să alergi după o himeră, după un plan imposibil, sau cel puţin după o iluzie riscantă pentru tine.

Eşti sensibil, uşor de impresionat şi de influenţat, ca atare poţi pica în plasa unei persoane care, sub masca bunelor intenţii, ţi-ar putea crea mari neplăceri.

Ai putea vedea cum visul tău cel mai important eşuează sau o ia pe o cale incorectă doar pentru că ai lăsat o tentaţie negativă să te conducă. Deschide bine ochii şi vezi şi punctele slabe din spatele aparenţelor înşelătoare!

Horoscop, 25 septembrie 2018, TAUR

Toate bune şi frumoase azi, ai senzaţia că ai rezolvat cele mai complicate probleme şi orizonturile tale sunt mai luminoase. Excelent: păstrează acest tonus ridicat cât mai mult timp posibil, pentru că de el va depinde succesul proiectelor tale.

Ai norocul unei atitudini optimiste şi entuziaste în faţa unor evenimente care se apropie, şi pe care le primeşti cu inima deschisă, sigur că va ieşi totul ca la carte.

Ai noroc şi de un anturaj bun, care te stimulează, te înconjoară de energie pozitivă, şi cât timp fiecare îşi menţine moralul la cote maxime, succesul e din ce în ce mai aproape!

Horoscop, 25 septembrie 2018, GEMENI

Nu glumi cu nervii prietenilor tăi, pentru că unii vor interpreta greşit spiritul tău jucăuş şi vor crede că-i iei peste picior. Sancţionezi cu multă ironie pe cei pe care-i prinzi cu cioara vopsită, pentru că nu poţi tolera minciuna şi ipocrizia.

Cum descoperi că cineva umblă cu minciuna cu tine, cum l-ai taxat, şi o vei face într-un mod amuzant, ca să nu naşti conflicte, numai că nu toată lumea va înţelege corect umorul tău acid. Unii pot reacţiona aiurea la glumele tale!

Horoscop, 25 septembrie 2018, RAC

Primeşti o veste bună cu efect mobilizator asupra ta. Îţi dă alt chef de acţiune, mai mult curaj să ieşi în faţă şi să spui ce ştii şi când vezi ce bine evoluează lucrurile, eşti din ce în ce mai sigur pe reuşita finală spre care te îndrepţi.

Rareori eşti atât de motivat de ceva ce se prefigurează la orizont, de aceea trebuie să profiţi de vântul prielnic pentru a face paşi mari spre ţinta propusă.

Când eşti împins de la spate aşa, vezi cum te apropii din ce în ce mai repede de împlinirea unui vis care îţi dă aripi.

Horoscop, 25 septembrie 2018, LEU

Se apropie un eveniment ce îţi ridică tensiunea, dar te motivează din ce în ce mai mult. Sună promiţător ceea ce urmează să se întâmple, abia aştepţi să devină mai repede realitate, şi profiţi de fiecare moment care te mai desparte pentru a te pregăti ireproşabil pentru orice va fi!

Cât timp eşti susţinut de cineva în care ai încredere, care e un exemplu demn de urmat sau un motor de energie ce te obligă să nu scazi nici tu ritmul spre ce ţi-ai propus, totul va merge foarte bine.

Cu tovarăşul potrivit alături, care te completează, te îmbărbătează şi te susţine, eşti capabil de adevărate minuni. Implică-te deci!

Horoscop, 25 septembrie 2018, FECIOARĂ

Copiii sunt cel mai minunat lucru de care te bucuri azi, pentru că prezenţa lor îţi face bine, îți ridică moralul, te ambiţionează pentru a face tot ce-ţi stă în putere pentru binele lor.

Reuşeşti să cobori un pic la nivelul lor şi să te distrezi alături de ei cu optimism, cu entuziasm, cu veselie, de parcă nu v-ar despărţi prea mulţi ani.

La urma urmei, ai un copil ascuns acolo în suflet care aşteaptă să fie şi el, din când în când, eliberat, lăsat să se joace în voie.

Nu te gândi ce spune lumea că te distrezi aşa, contează ca tu să te simţi bine şi mai ales să aduci zâmbete pe chipul celor mici, care sunt încântaţi că le dai atâta atenţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel