Horoscop, marți, 24 iulie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BALANȚĂ, MARȚI 24 IULIE

Nu ştii cum să abordezi ziua aceasta: să profiţi de linişte şi odihnă sau să te apuci de ceva mai palpitant, care să te scoată din comoditate?

Numai de starea de moment depinde totul, pentru că dacă tot ce-ţi doreşti azi e să leneveşti pe lângă casă, cu preocupări sedentare, atunci trebuie să te răsfeţi încă o zi cu aceste plăceri ale simţurilor.

Cum stai cu dragostea în luna august, în funcție de zodie
Dar dacă simţi că te plictiseşti, n-ar fi rău să găseşti cel mai mic motiv de a ieşi din monotonie şi să te implici într-o acţiune interesantă: sport, mişcare, drumeţii, chiar muncă!

HOROSCOP SCORPION, MARȚI 24 IULIE

Pleci la drum fără nicio tragere de inimă, considerând totul o simplă obligaţie de familie sau pentru a-i face altuia pe plac.

Îţi sacrifici timpul pentru a duce la îndeplinire această sarcină şi tocmai pentru că o faci doar pentru a scăpa de o obligaţie, faci totul fără nicio plăcere şi te întorci acasă frânt de oboseală.

Dar măcar eşti mulţumit că ai mai şters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta.

Nu prea ştii ce te aşteaptă pe parcursul călătoriei, dar te laşi complet pe mâna celui care te conduce la destinaţie.

HOROSCOP SĂGETĂTOR, MARȚI 24 IULIE

Nu sta acasă într-o astfel de zi, pentru că cele mai bune lucruri se petrec în afara propriului cămin.

Ia legătura cu cât mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile ţie, pentru că veştile vor veni în cantităţi uriaşe, iar dintre ele vei afla şi informaţii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale în desfăşurare!

Mai mult, azi poţi cunoaşte un om care va juca un rol cheie în multe dintre evenimentele importante din perioada următoare, deci ieşi în lume, discută, dă telefoane, relaţionează, pentru că sună bine!

HOROSCOP CAPRICORN, MARȚI 24 IULIE

Dacă nu te simţi în largul tău în mediul în care nimereşti astăzi, mai bine te detaşezi de acest loc şi cauţi unul banal, chiar unul în care nu se întâmplă nimic nou.

Chiar ai nevoie de linişte, de rutină, de anonimat, ca atare profită de şansa ta de a te retrage în umbră şi de a nu atrage atenţia asupra ta cu nimic.

Azi nu ai nevoie să fii văzut, căutat, întrebat, pentru că e ceva în mediul acela care te face să te simţi ciudat şi preferi să fii absent sau invizibil.

Nu vrei nimic care să te obosească sau care să te tot ţină blocat într-o zonă neplăcută, ci vrei un refugiu.

HOROSCOP VĂSĂTOR, MARȚI 24 IULIE

Pentru un vis, merită să te lupţi până în pânzele albe, chiar dacă dai piept numai cu opoziţii.

Poţi ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să porneşti la drum, conştient că nu vei fi ajutat de nimeni, că există mulţi care vor încerca să-ţi taie elanul.

Dacă nu ţii cont de toate aceste piedici, vei vedea că poţi realiza orice numai bazându-te pe propriile forţe. Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e să ai şi ambiţia de a lupta cu piedicile puse intenţionat de cei care nu au încredere în şansele tale de reuşită.

Tu crezi şi asta contează cel mai mult!

HOROSCOP PEȘTI, MARȚI 24 IULIE

Lasă-te dus de propria ta creaţie, ai încredere totală în ceea ce iese din mintea sau din mâinile tale, pentru că nimeni nu te întrece când ai ceva de făcut.

Creativitatea ta e fără margini şi roadele muncii tale se văd. Te simţi bine aşa, purtat de propria imaginaţie, pas cu pas, către apogeul creaţiei.

Tu eşti un creator de bine, de frumuseţe, de succes, şi te arunci pur şi simplu, în deplină siguranţă, pe aripile lucrurilor pe care tu singur le clădeşti.

Deţii toate instrumentele necesare succesului, deci continuă să ridici mai departe cu entuziasm, cu elan, cu bucurie de a crea. Poţi fi creator al unei lumi de care vei fi mândru!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel