HOROSCOP, marți, 20 martie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Balanță

Emotiile tale cresc la cote maxime pentru ca traiesti un eveniment intim care are un efect major asupra starii tale psihice. Spui ca parca un vis ti s-a implinit, ca rugaciunile ti-au fost ascultate, ca cineva acolo sus te-a auzit, pentru ca este exact ceea ce inima ta dorea si sufletul tau astepta.

Bucura-te de aceste momente superbe in care inima ta e rasfatata cu senzatii atat de placute, dar nu le impartasi inca nimanui. E nevoie de un pic de discretie, tine-le doar pentru tine, ca sa fii si tu sigur ca ceea ce simti acum e real si are viitor. Daca incepi sa spui la toata lumea, magia se risipeste!

Scorpion

Nu esti in cea mai buna forma, lasi gandurile negative sa te conduca, desi ai in jurul tau suficiente motive de bucurie. Asculta-i pe cei care iti prezinta viitorul in lumini optimiste, nu te lasa coplesit de temeri, de indoieli sau de propriile slabiciuni!

Ai pe cineva alaturi care te imbarbateaza si nu ai decat de castigat, dar vai, grijile te omoara, nu alta! Incearca, macar pentru o zi, sa nu il mai iei pe nu in brate si sa nu o mai tii doar pe a ta, ca si cum toate ar fi groaznice. Un pic de detasare de norul cel negru te-ar ajuta sa descoperi deja soarele la orizont.

Săgetător

Iti iese in cale exact persoana de care aveai nevoie, care iti va face ziua luminoasa, ca atare iesi in lume, cunoaste oameni, da un telefon, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele! Si tu, la randul tau, poti juca un rol cheie in problemele unui prieten care nici nu-ti spune bine prin ce trece, ca tu deja i-ai oferit solutia salvatoare.

Schimbul de opinii, dialogul, intalnirile, lucrul in tandem sunt favorizate azi, si fiecare are ceva de castigat. Ai sansa de a te remarca in ochii unei persoane care, de acum inainte, s-ar putea sa te numeasca cel mai bun prieten!

Capricorn

Ai alaturi de tine oameni care te indragesc, care te sustin, care te incurajeaza cu vorbe frumoase, si faci tot posibilul ca sa nu-i dezamagesti. Stii ca si ei ofera mult, dar si ei asteapta enorm de la tine. La gesturile lor de afectiune, de prietenie, de sustinere ai si tu multe de oferit in schimb.

Te simti bine cand esti incurajat de oameni care cred in tine, de aceea descoperi cat de puternic devii cand ai pe cei dragi alaturi. Ei te imping de la spate iar tu, inapoi, le dai tot ce sta in puterea ta.

Vărsător

Ceva iti spune sa nu cheltuiesti acum suma pe care ai reusit sa o aduni intr-un cont de economii, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei avea nevoie exact de acea suma.

Cineva te imbie sa cumperi ceva acum, sa dai tot ce ai pe un obiect care iti face cu ochiul, dar ar fi bine sa tii cont de multiplele piedici care te tin pe loc, pentru ca nu sunt deloc intamplatoare. Daca vezi ca apar coincidente ciudate cu privire la banii de care dispui, e semn ca e mai bine sa-i pastrezi pentru altceva mai important in perspectiva.

Pești

Emotiile tale dau in clocot, prins intr-un iures de evenimente cu efecte contradictorii asupra ta. E ceva ce te cheama inainte si te ambitioneaza sa faci totul sa ajungi mai repede acolo, dar altceva te trage inapoi si isi spune s-o lasi mai moale, pentru ca nu esti suficient de bine pregatit sufleteste.

Detii toate resursele unui succes deplin, deci nu lasa latura ta sensibila sa te opreasca din elan. Entuziasmul zilei e imens, energia la cote maxime, doar inima e slaba si nu te sustine in demersurile curajoase spre care ai vrea sa pornesti. Ba poti, deci si tu, inima, hai!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel