Horoscop, marți, 19 februarie, 2019

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii trebuie să pornească o acţiune nouă, dar să o facă cu modestie, fără a se entuziasma atât de tare de la început. Experienţa acumulată de Capricorni poate fi pusă şi în slujba altora, ca atare ar trebui să se dedice  celor care au nevoie de ceea ce aceștia știu  să facă. 

Balanță

Munceşti cu sârg, pentru că vezi că proiectul la care îţi aduci contribuţia evoluează foarte bine, iar rezultatele finale încep deja să se contureze la orizont. Cu atât mai mari devin motivaţia, ambiţia, dorinţa de a ajunge la capăt cu cât ai ceva concret de câştigat de pe urma acestei investiţii masive, deci tragi tare ca să duci la capăt ce ai început. Ţi se cer enormă atenţie şi concentrare, dar şi un oarecare efort, pentru că nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emoţional, dar ceea ce se clădeşte sub ochii tăi din mintea şi din mâinile tale e demn de toată lauda şi mândria!

Scorpion

Trebuie să porneşti o acţiune nouă, dar fă-o cu modestie, fără a te entuziasma atât de tare de la început. Trebuie să-ţi organizezi bine forţele, ca nu cumva să dai totul pe o carte din prima etapă şi mai apoi să îţi pierzi interesul şi energia. Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să îţi cântăreşti bine forţele şi mai ales să nu te laşi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea puţin, deci e nevoie de o atitudine echilibrată şi cumpătată în tot ce faci ca să fii sigur că investeşti exact atâta energie cât e necesară pentru scopul final.

Sagetator

Eşti un coleg de încredere care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Şeful ar putea profita de simţul tău de răspundere şi ţi-ar putea da obligaţii din ce în ce mai grele, cărora le vei face faţă cu brio, demonstrând că eşti bine pregătit, matur şi de toată isprava. Orice ţi-ai asuma, chiar şi cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capăt şi atragi asupra ta respectul şi admiraţia celor pentru care lucrezi. 

Capricorn

Experienţa acumulată de tine poate fi pusă şi în slujba altora, ca atare dedică-te celor care au nevoie de ceea ce ştii tu să faci. Nu te deranjează deloc să lucrezi pentru alţii, pentru că ştii că rolul tău, prin exemplu personal, e să-i ghidezi pe cei care încă îşi caută calea. Tu ştii ce faci, şi le poţi arăta şi lor ce trebuie să facă, dar nu te rezumi doar la informaţii teoretice adunate de prin cărţi, ci pui efectiv umărul pentru a le arăta practic ce e de făcut. 

Varsator

Deşi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cât mai diferite de tine, azi intri în legătură cu oameni care nu-ţi inspiră deloc încredere. Problema nu e totuşi la ei, ci la tine, deci lasă suspiciunile deoparte şi apropie-te de ei. Tu eşti doar unul, ei sunt mulţi, ca atare fă un efort să te integrezi tu în aceste medii. Parcă nu-ţi mai găseşti cuvintele potrivite, nu mai ai aceleaşi interese cu ei şi pui sub semnul întrebării orice informaţie care vine de la aceştia. Aşa cum tu îi priveşti pe ceilalţi cu îndoială, fii sigur că şi ei te privesc la fel, pentru că taci şi faci opinie separată. 

Pesti

Dacă pleci la drum, trebuie să respecţi întocmai programul pentru că şi cea mai mică abatere de la orele şi minutele fixate poate genera un mic haos. Nu te baza că ai timp berechet la dispoziţie, pentru că vei vedea că timpul trece ca gândul şi nici nu-ţi dai seama când intri în panică pentru că nu-ţi mai ajunge. Organizează-te perfect, n-o mai lungi, crezând că ai ore suficiente, dar nici nu lăsa pe ultima clipă, pentru că nu va ieşi chiar aşa de bine cum ai sperat. Tot ce ai astăzi în plan necesită rigoare, să se desfăşoare după termene foarte fixe, ca şi cum ai avea un avion de prins sau ai avea o oră limită de închidere într-un anumit loc. 

Citeste mai mulie pe jurnalul.antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel