Horoscop, marți, 18 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Săgetătorii să încerce  să privească oamenii dintr-o perspectivă mai tolerantă, mai blândă, fără să tot găsească nod în papură la oricine. Scorpionii să nu se  aştepte ca toată lumea să fie de acord cu modul în care aceștia judecă unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. 

Horoscop 18 septembrie 2018 BALANȚĂ

Nu apar evenimente ieşite din comun astăzi, dar ai o senzaţie ciudată de rutină ceea ce devine apăsător. Poate aşteptai ceva deosebit, poate visai la o minune, dar nimic nu se petrece conform viselor tale frumoase. Te ocupi de lucruri neimportante, de mărunţişuri de care nu ai avut timp în alte zile, deci, pentru că ai ceva mai mult timp liber la dispoziţie, fără treburi stringente pe cap, îţi aduci aminte de acele sarcini pe care în trecut le-ai tot amânat, preocupat de alte urgenţe.

Horoscop, 18 septembrie 2018, SCORPION

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Într-o zi îşi vor da seama şi ceilalţi!

Horoscop, 18 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Încearcă să priveşti oamenii dintr-o perspectivă mai tolerantă, mai blândă, fără să tot găseşti nod în papură la oricine. Chiar dacă ştii că nu toţi au inima bună şi nu merită toată iubirea ta, fă un efort să renunţi, pentru o zi, la judecăţi, la critici, la reclamaţii, şi să treci cu vederea ceea ce nu-ţi place la cei din jurul tău. Ai să vezi că se schimbă energia în relaţia cu aceştia, pentru că, oferindu-le pe tavă gânduri bune şi cuvinte frumoase, îi vei dezarma mai uşor şi vei îndulci mult comunicarea. Chiar dacă unii încearcă să te atragă în jocurile lor de culise, nu le da satisfacţie şi refuză asemenea îndeletniciri, arătându-le că ai numai gânduri bune faţă de oricine.

Horoscop, 18 septembrie 2018, CAPRICORN

Este o zi excelentă pentru un dialog constructiv, deoarece ai şi o minunată capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis şi la obiect, ca să fii înţeles corect, dar mai ales capacitatea de a asculta cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informaţie clară, documentată, verificată, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur că şi la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merită să le memorezi. E ca şi cum vorbeşti la telefon şi tot ce emiţi precum şi tot ce receptezi e informaţie preţioasă şi pentru tine şi pentru cel de la celălalt capăt al firului, deci comunică liber, deschis, sincer!

Horoscop, 18 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Primeşti o veste care anunţă un eveniment viitor căruia îi acorzi o semnificaţie cu totul specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care te apropie mai mult de acel moment şi se vede că stai ca pe ghimpi. E o aşteptare plăcută totuşi, deoarece îţi legi toate speranţele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curând. Ba chiar ai dori să sari deja peste unele etape ca să vezi deja acel punct atins. Nu te grăbi, chiar şi această aşteptare are rolul ei, pentru că te face să priveşti cu şi mai multă bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Horoscop, 18 septembrie 2018, PEȘTI

Nu te mulţumi cu cât ştii sau ai acumulat, chiar dacă deţii un bagaj impresionant de cunoştinţe, pentru că tu poţi şi vrei mai mult de atât. Ceri informaţii de pe oriunde ai trece până devii o enciclopedie ambulantă, dar norocul tău e că nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaşte. Îţi extinzi orizonturile din ce în ce mai mult, prin studiu, prin cercetare, întrebând în stânga şi-n dreapta şi documentându-te foarte laborios, şi se vede! Nimeni nu te va întrece când vei fi pus în faţa unei confruntări intelectuale de vârf! Într-o zi vei transmite şi tu altora ceea ce ai acumulat în ani de studiu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel