Horoscop, marți, 16 iunie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Peștii  să  nu refuze niciun ajutor oferit astăzi
Peștii să nu refuze niciun ajutor oferit astăzi

Horoscop. Taurii simt  că sunt vulnerabili astăzi și aleg să nu se mai implice mult în proiectele profesionale.

Berbec

Devii mai flexibil, fapt ce va bucura majoritatea oamenilor din viața ta. Ești dispus să asculți toate părerile înainte de a lua o decizie.

Taur

Simți că ești vulnerabil astăzi și alegi să nu te mai implici mult în proiectele profesionale. Familia te va ajuta să te încarci cu energie.

Gemeni

Nu ai timp de respiro deloc, ești foarte ocupat. Și nici nu vrei să zici nu vreunei propuneri. Dar spre seară cu greu vei mai funcționa.

Rac

Nimic nu merge așa cum ar trebui. Ai parte de multe evenimente neașteptate și neplăcute. Cu puțină răbdare, le vei depăși bine.

Leu

Apropiații îți atrag atenția că nu te concentrezi suficient atunci când este vorba de problemele personale. Crezi că trec de la sine.

Fecioară

Partenerul își mai revine și este dispus să poarte discuții serioase cu tine. Totuși, încearcă să nu fii foarte agresiv cu el.

Balanță

Persoanele cu autoritate vor avea ceva de comentat la orice vei face. Nu o fac intenționat, ci pur și simplu vor să te ajute.

Scorpion

Colegii sunt foarte încăpățânați și din cauza lor vei avea probleme. Va fi nevoie să găsești noi modalități de a-ți finaliza proiectele.

Săgetător

Fii mai atent la replicile pe care le dai atunci când nu te simți în largul tău. Poți crea mulți nervi persoanelor dragi, dar și celor de la serviciu.

Capricorn

Cu greu îți vei potoli anxietatea. Iar partenerul cu greu te va înțelege. Oferă-ți timp și vei vedea că și ceilalți vor face la fel.

Vărsător

Te preocupi de tot ce este superficial și ignori ce este important. O parte din tine vrea să se detașeze de responsabilitățile zilnice.

Pești

Nu refuza niciun ajutor oferit astăzi! Astfel vei termina mai repede orice sarcină. În plus, vei descoperi spiritul de echipă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel