Horoscop, marți, 12 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Cel mai de pret lucru pe lume al Scorpionilor, in acest moment, li se pare iubirea care are de oferit pentru ei cele mai placute senzatii, pe când Vărsătorii se  cam joacă cu sentimentele celui drag.

BALANȚĂ

Ai grija la ce spui despre ceilalti astazi, pentru ca esti cam critic si ai tendinta ca, de la o banala eticheta aruncata asupra cuiva, sa ajungi la o adevarata judecata. Abtine-te sa vorbesti despre ceilalti cu ton critic, nici daca se fac vinovati de cine stie ce greseala, pentru ca ai limba cam ascutita si poti emite si opinii mult prea dure la adresa lor. Ai impresia ca ai dreptul sa judeci pe ceilalti, ceea ce nu e chiar adevarat, si daca nu te opresti la timp, ajungi sa creezi pe seama unora un intreg scenariu de defecte si erori de care s-ar face responsabil. 

SCORPION

Cel mai de pret lucru pe lume, in acest moment, ti se pare iubirea care are de oferit pentru tine cele mai placute senzatii. Orele petrecute in compania celui drag ti se par de neinlocuit si traiesti totul cu intensitate maxima. Daca dragostea nu a intrat inca in viata ta, ea poate sa se mijeasca acum la orizont intruchipata de o persoana care ti se pare perfecta! Esti gata sa te indragostesti, dar, idealist cum esti, ai tendinta de a-l vedea pe cel drag intr-o aura de personaj de poveste.

SĂGETĂTOR

Cauta cu grija cuvintele potrivite, tacticile adecvate in situatia de fata. Imagineaza-ti ca esti un politician care trebuie sa-si faca mesajul inteles, dar politica nu e intotdeauna spatiul celor mai sincere declaratii. Fii diplomat, nu spune chiar tot ce gandesti si vezi cu cine faci aliante pentru a-ti atinge scopurile. Ai un mesaj de transmis celor din jur dar trebuie sa fii atent la ce spui, cum spui, pentru ca sunt multi ochi critici indreptati spre tine si ai putea fi imediat taxat pentru cine stie ce neregula.

CAPRICORN

Ai o comunicare mult mai usoara cu lumea din jur, pentru ca sufletul tau e foarte receptiv la tot ce se intampla. Rareori reusesti sa iti deschizi inima ca acum, tocmai aceea lumea te priveste diferit, descoperind la tine un om cald si intelegator, un bun ascultator la nevoie. Esti convins ca poti colabora eficient cu lumea daca lasi toti receptorii tai deschisi, fara a mai filtra tot numai prin prisma ratiunii. 

VĂRSĂTOR

Te cam joci cu sentimentele celui drag. E o atitudine vesela care te prinde de minune, totul e sa nu creada despre tine ca glumesti pe seama sentimentelor sale, pentru ca atunci va va pieri amandurora toata veselia. Buna dispozitie se mentine in cuplu si traiti evenimente fericite impreuna, iar relatia cu copiii este la inaltime. Se vede pe chipul tau ca te simti bine si traiesti cu entuziasm fiecare clipa in compania celui drag, caci iubirea te face sa te manifesti liber, ca un copil fara griji, ca un spirit descatusat de orice probleme!

PEȘTI

Un mare noroc apare in calea ta si te gaseste intr-o pasa buna, pentru ca stii sa profiti de sansa ca sa o faci sa lucreze in beneficiul tau. Ca primesti o veste foarte buna sau intalnesti persoana de care aveai nevoie pentru a duce mai departe o actiune importanta, esti de-a dreptul fericit ca ti-au iesit toate atat de bine. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni persoana potrivita gata sa-ti impartaseasca solutia problema la situatia care te framanta. Asa da noroc!

Citeste mai multe pe romania.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel