Horoscop, marți, 11 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Taurii trebuie să facă ceva ca să scape de pasa proastă care le dă târcoale. Leii sunt într-un moment de răscruce în plan personal.

Horoscop, 11 septembrie 2018, BERBEC

Tu eşti centrul universului azi, deci onorează-te mai mult pe tine însuţi. Iubeşte-te aşa cum eşti, răsfaţă-te cu tot ce e mai bun şi mai frumos, dedică-ţi o zi doar pentru bucuria ta. Imaginează-ţi că eşti un rege sau o regină care primeşte azi daruri de mare preţ.

Lasă modestia la o parte şi ia-le cu inima deschisă, pentru că le meriţi! Este o zi în care vin către tine o mulţime de semnale de afecţiune, de preţuire, de laudă, şi toate acestea te motivează la maxim.

Altfel te simţi când descoperi în jur atâtea motive de bucurie, pentru că ele îţi dau garanţia că eşti apreciat şi iubit, aşa cum eşti!

Horoscop, 11 septembrie 2018, TAUR

Trebuie să faci ceva ca să scapi de pasa proastă care-ţi dă târcoale. Caută-ţi refugiul potrivit care să-ţi distragă atenţia de la motivele de supărare.

Se vede că ceva nu-ţi convine, că nu eşti în apele tale, dar, dacă reuşeşti să te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu, de exemplu, nimic din ceea ce te îngrijora la început nu va mai conta.

Uită de griji, de probleme, de dezamăgiri printr-o activitate solicitantă, oricare ar fi ea, dar nu te apropia totuşi de acele proiecte care merg şi ele prost, altfel generezi altă depresie.

Fă sport, lucrează în grădină, fă curăţenie prin casă şi ai să-ţi abaţi gândurile de la alte necazuri.

Horoscop, 11 septembrie 2018, GEMENI

Primeşti o veste atât de bună, încât nici nu mai ai răbdare până la concretizarea evenimentului proaspăt anunţat. Ai vrea să sari peste câteva etape, să ajungi direct la punctul maxim al acestui eveniment, dar nu trebuie să te grăbeşti.

Chiar şi aşteptarea, drumul parcurs pas cu pas până ce visul devine fapt, au şi ele rolul lor, pentru că fac ca lucrurile să devină şi mai interesante.

Totul se va materializa într-o formă promiţătoare şi ai din ce în ce mai mari emoţii cu fiecare oră care te apropie de acel moment. Presimţi că va fi ceva special!

Horoscop, 11 septembrie 2018, RAC

Nu te rupe de restul lumii, nu face opinie separată, pentru că eşti şi tu parte dintr-un întreg. Trebuie să te raportezi permanent la cei din jurul tău, pentru că nu eşti nici exclus, aşa cum ţi se pare, dar nici mai special:, eşti la fel ca toată lumea.

Azi vei înţelege altfel apartenenţa ta la acest cadru mai larg de persoane, pentru că descoperi că eşti ca oricine altcineva, gândeşti ca ei, reacţionezi ca ei, deci eşti şi tu unul ca oricare.

Adaptează-te acestui mediu fără nici un fel de rezerve, şi încearcă să legi mai bine relaţiile cu cei din jur, arătându-le că nu vă diferenţiază absolut nimic: nici vârsta, nici rangul social, nici averea, nici sexul. Din părţi atât de diverse se formează întregul.

Horoscop, 11 septembrie 2018, LEU

Eşti într-un moment de răscruce în plan personal, când simţi că ar trebui să faci o schimbare majoră de direcţie, dar ţi-e puţin frică. Laşi în urmă o stare de lucruri care nu-ţi mai oferă nimic bun, doar amintiri triste sau un sentiment de gol interior, în timp ce noua cale oferă perspective minunate, care îţi răsfaţă sufletul.

Nici nu e greu să alegi, de vreme ce te îndrepţi acum spre ceva mult mai frumos şi mai bun, deci nu te teme să pui punct ca s-o iei în altă direcţie.

Sunt momente în viaţă când trebuie să-ţi urmezi pasiunea sau iubirea, să faci lucrurile aşa cum te îndeamnă inima, şi într-un astfel de punct eşti şi tu acum.

Horoscop, 11 septembrie 2018, FECIOARĂ

Cel mai greu e atunci când trebuie să te împarţi între două planuri pe care le iubeşti la fel de mult. Că e vorba de două locuri în care te simţi bine, că sunt două persoane la fel de importante pentru inima ta sau două pasiuni care îţi provoacă aceeaşi bucurie, dacă ai fi nevoit să alegi între ele, ţi-ar fi îngrozitor de greu.

Vei încerca să le împaci pe amândouă pe cât posibil, dar va veni totuşi o zi când va trebui să te decizi. Simţi că ţi se rupe sufletul când te gândeşti că trebuie să alegi doar una.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google NewsGet it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel