Horoscop, marți, 11 decembrie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Vestea care ajunge azi la Vărsători îi cam intristează, deoarece are la baza un neadevar. Ce zi frumoasa se anunta la orizont mpentru Pești, in care bucuria, buna dispozitie, distractia vor fi la ele acasa. 

Balanță – Horoscop, 11 decembrie, 2018

Esti in fata unei situatii in care e nevoie de viteza, de reactii prompte. Nu ai voie nici sa prelungesti lucrurile mai mult, nici sa dai totul peste cap intrand in panica. E nevoie de o interventie rapida din partea ta, deci fii pregatit pentru o schimbare majora in program.

Ai toate resursele pentru a reusi, pentru ca, atunci cand esti un pic strans cu usa, nu-ti pierzi cumpatul, ci iti pui si mai bine ambitia la treaba pentru a actiona cum trebuie. Asa faci si azi si vei fi mandru de interventia ta rapida, care iti va deschide pe neasteptate o directie noua de mers.

Scorpion – Horoscop, 11 decembrie, 2018

Ai la cine apela azi pentru o informatie extrem de eficienta. Ca e vorba de un specialist care iti ofera, contra unui onorariu, o rezolvare legala la problemele care te preocupa, sau doar un sfat bine documentat din partea unui coleg cu mai multa experienta, simti ca totul se aranjeaza de acum pe un fagas mai sigur si totul doar datorita inspiratiei tale de a bate la usa acelei persoane.

Trebuie sa recunosti ca nu ai de unde sa le stii tu chiar pe toate, tocmai de aceea exista atatea profesiuni si meserii, ca sa apelezi la practicantii lor avizati, la nevoie.

Săgetător – Horoscop, 11 decembrie, 2018

Esti tras in prea multe parti si, cand incerci sa multumesti atatea planuri simultan, risti sa scapi din vedere detalii importante si sa generezi gafe. Chiar daca vei incerca sa scapi de efectele propriilor neglijente cu un dram de umor, totusi va veni un moment cand vei fi coplesit de atatea chestiuni pe cap si vei incepe sa uiti, sa gresesti, sa sari peste aspecte importante.

Ar fi mai bine sa alegi, din toate cate ai pe lista de urgente, un singur plan asupra caruia sa te concentrezi, dar probabil sefii si colaboratorii iti arunca prea multe pe umeri si nu-i poti refuza, ceea ce te obliga sa iei mai mult decat poti duce.

Capricorn – Horoscop, 11 decembrie, 2018

Esti plin de energie la serviciu, poate datorita unui stimulent care te determina sa dai tot ce ai mai bun din tine. Cu asemenea motor la turatie maxima, toate ar trebui sa mearga ca pe roate, pentru ca ai convingerea ca tot ce faci e de succes.

Ar fi bine sa pornesti ceva nou astazi, pentru ca detii toate resursele pozitive pentru a duce la capat repede si bine acest nou proiect. Ziua e potrivita initiativelor indraznete, tintind cat mai sus. Mai mult decat atat: sunt mari sanse sa faci un pas inainte in cariera, o ocazie rara de promovare, de avansare profesionala sau de atingere a unui apogeu mult visat. Tinteste sus, pentru ca poti!

Vărsător – Horoscop, 11 decembrie, 2018

Vestea care ajunge azi la tine te cam intristeaza, deoarece are la baza un neadevar. Cineva are de suferit de pe urma unei decizii defavorabile venite de sus, poate chiar cu tenta oficiala, si suferi alaturi de cel infrant de un verdict.

Nu sta in puterea ta sa-l ajuti sa indrepte lucrurile, ci ajunge doar sa-i ridici moralul ca sa depaseasca socul initial. Uneori, justitia nu e chiar atat de justa cum ar trebui sa fie, ci se mai castiga victorii si pe suferinta altora, si e normal sa fii revoltat alaturi de cel care are astazi de pierdut din pricina altora nu la fel de corecti.

Pești – Horoscop, 11 decembrie, 2018

Ce zi frumoasa se anunta la orizont, in care bucuria, buna dispozitie, distractia vor fi la ele acasa. Inconjoara-te de oameni veseli si optimisti care te vor atrage in bucuria lor, intr-o actiune colectiva de-a dreptul amuzanta.

A lucra intr-o atmosfera atat de destinsa, de luminoasa si, de ce nu, distractiva, va fi in beneficiul rezultatelor finale, pentru ca o gluma buna, un ton jucaus si o relatie tonica de prietenie vor sta la baza unui succes de zile mari de care fiecare va beneficia in felul sau. In asemenea anturaj vesel, e posibil sa fie loc si de gesturi de iubire!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel