Horoscop, marți, 10 iulie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

BALANȚĂ

Ceea ce clădeşti acum prinde contur din ce în ce mai bine, indiferent despre ce ar fi vorba: de o afacere pe care o gândeşti, de o casă pe care o ridici, de o relaţie pe care o legi... Abia aştepţi să ajungi mai repede la finalul mult visat. E un proiect care evoluează excelent, într-un ritm promiţător, cu paşi mari şi siguri spre scopul la care visezi.

Mai participă şi alţii la acelaşi plan minunat şi dacă vă uniţi cu toţii forţele, progresele vor fi mai rapide şi mai vizibile. Nu te opri din elan, lasă-te condus de acest chef fantastic de reuşită, pentru că eşti pe drumul cel bun, indiferent cât va mai dura, dar tu ai convingerea din ce în ce mai bine fundamentată că totul va ieşi perfect! Da, continuă, eşti tot mai aproape de finish!

SCORPION

Ceva se schimbă în viaţa ta de zi cu zi, de parcă trebuie să accepţi o noutate apărută ca din senin, dar care sună foarte bine! O poţi numi chiar o mare bucurie, un motiv de fericire, o reuşită de proporţii, care adună la un loc toată familia. Poate fi vorba de evenimente din viaţa personală care te fac fericit, cum ar fi o viitoare căsătorie, venirea pe lume a unui copil, un moment de-a dreptul special despre care toată lumea vorbeşte cu patos.

Transmite mai departe veştile bune care ajung la tine, ia legătura cu cei dragi de departe, pentru că eşti entuziasmat şi-ţi place să fii mesagerul unor evenimente atât de frumoase! Chiar dacă e cu totul altceva decât aveai în plan pentru astăzi, merită schimbarea de direcţie, pentru că sună minunat!

SĂGETĂTOR

Uneori, visele nu se împlinesc atunci când vrei tu, nici cât ai bate din palme, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire. E semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil într-un anumit moment al vieţii.

Acelaşi sentiment îl vei avea şi tu astăzi, că un mare scop se destramă, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar întotdeauna apare un plan de rezervă. Poate la prima vedere nu-ţi convine înlocuitorul pe care îl primeşti în schimb, dar după un timp îţi vei da seama că planul de rezervă a fost mai bun chiar şi decât ideea ta iniţială. Nu intra în panică, ci foloseşte-te de ceea ce ţi se oferă!

CAPRICORN

Priveşte cu mai mult curaj spre trecut, pentru că deţii experienţa necesară pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar şi ai şti să-i oferi instrucţiunile cele mai preţioase.

Umblă în sipetul de amintiri, scoate la lumină experienţe de viaţă ce pot fi acum altuia de folos şi împărtăşeşte cu încredere din tot ce ai trăit pe pielea ta. Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente când tu ai trecut deja prin asta şi ai şti ce este de făcut. Oferă din ceea ce ştii celor care au nevoie de tine ca profesor!

VĂRSĂTOR

Eşti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de această zi pentru a te dedica sufletului întru totul. Orice îşi doreşte acum spiritul tău, îi vei oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de călătorii cu tentă religioasă, de o anumită hrană a trupului sau a sufletului, pentru că simţi că acest tratament te ajută să te purifici şi să-ţi reîncarci bateriile.

Simţi că ai o conexiune mai specială cu cele sfinte acum, şi vrei să te apleci prioritar asupra acestor nevoi intime. Nu te aştepta ca lumea să ţi le şi înţeleagă!

PEȘTI

Şi ce dacă azi nu faci niciun pas mai departe în proiectele în derulare? Meriţi şi tu o pauză, în care să-ţi aduci aminte de plăcerile tale personale, de tot ceea ce îţi umple inima. Că e vorba de o zi liberă, aşa cum are multă lume, sau doar de o seară mai liniştită după ce ai fost totuşi la serviciu, simţi că acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tău pentru că îţi reîncărca perfect bateriile.

Singurele mici probleme se mai pot ivi în amor, pentru că se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubită. Dar trece!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel