Horoscop, marți, 1 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Prea multă tristețe pentru Pești!
Prea multă tristețe pentru Pești!

Horoscop. Scorpionilor li se aprind spiritele, iar nervii  vor fierbe la foc mic, Iar Vărsătorilor, astăzi, astrele sunt aliatele acestora.

Balanță

Rău cu rău, dar mai rău fără rău. Toată energia ta se duce pe gândul „Dacă făceam altfel?". A venit momentul să te decizi: împăcarea sau despărțirea definitivă. E mai dificil, dar astrele spun că acum poți lua cea mai bună hotărâre, acum e momentul finalului, dar și a unui nou început. Așteptarea va produce și mai multă durere în interiorul tău, iar tu vrei să eviți asta, vrei să te vindeci și să poți să-ți vezi în continuare de responsabilități, pe care le-ai cam neglijat.

Scorpion

Se aprind spiritele, iar nervii tăi vor fierbe la foc mic. Vrei să se stingă orice conflict, așa că te ții departe de orice copilărie care ar putea face focul să se aprindă și mai tare. Mai bine te-ai relaxa și te-ai apropia găștii puse pe șotii. Iartă orice „înțepătură" și refuză să te cerți cu cei din jur!
Un drum neașteptat te va lua neplăcut prin surprindere și nu poți refuza, deoarece este vorba despre interesul firmei la care lucrezi.

Săgetător

Imediat ce vei ajunge acasă, vei primi vizita cuiva foarte drag cu care ai avut ceva discuții aprinse. După o pauză în care ați stat departe unul de altul, astăzi va fi momentul decisiv: momentul sincerității și discuției cu cărțile pe masă. Împăcarea plutește în aer.
Ziua de astăzi îți aduce vești bune în sfera profesională. Poate este vorba de un job nou pe care îl vânezi de mult timp, de o colaborare sau o mărire de salariu la jobul actual. Seara, te vei relaxa împreună cu familia și vei emana doar energie pozitivă celor din jur.

Capricorn

Discuția aprinsă pe care ai avut-o săptămâna trecută te-a afectat destul de mult. E suficient cât te-ai consumat pentru niște cuvinte spuse la nervi. Eliberează-te. Chiar e nevoie să-ți revii. Vorbește, lasă durerea să iasă, spune ce simți și lasă ranchiuna, căci împăcarea oricum se va produce.
Ar fi bine să nu mai amâni acel control al sănătății pentru care nu găsești niciodată timp suficient să-l faci. Problema riscă să se agraveze, iar urmările pot fi mai grave. Găsește timp și pentru propriile nevoi, spre a nu regreta mai târziu

Vărsător

Astăzi astrele sunt aliatele tale. Vei reuși să te faci și mai bine înțeles, iar familia, șefii și colegii tăi vor reveni la gânduri mai bune, dar și asupra deciziilor pe care i-ai determinat să le ia la nervi și în pripă. Totul e bine când se termină cu bine.
O dispută cu un coleg de muncă riscă să degenereze și să îți dea mari bătăi de cap. Se recomandă să îți păstrezi calmul și să comunici cu persoana în cauză, pentru a rezolva problema de la care a plecat cearta. Spre seară, este posibil ca persoana iubită să te surprindă cu un cadou, potrivit

Pești

Prea multă tristețe. Ieși din starea asta și bucură de tot ce te înconjoară, tot ce primești, tot ce simți frumos în această zi. Profită de momentele care te vor face să râzi cu lacrimi! Fii mai puțin sever cu propria persoană!
Este o zi bună pentru a îți plăti din datorii și vei fi mai mulțumit odată ce vei mai reduce din lista cu cheltuieli. Însă, spre seară, poate apărea o problemă neprevăzută legată de casă. Te sfătuim să îți păstrezi pozitivitatea și să rezolvi cu calm situația neprevăzută.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel