Horoscop, luni, 9 septembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Banii vin și banii pleacă astăzi pentru Vărsători
Banii vin și banii pleacă astăzi pentru Vărsători

Horoscop. Pentru Tauri, credința personală este pusă la încercare din cauza unor evenimente care se petrec acasă și la serviciu.

Berbec

Sănătatea celor dragi te preocupă pe durata întregii zile. Vrei să îi ajuți și nu știi cum. Va trebui totuși să ai grijă și de tine. Astăzi, nu este recomandat niciun tip de sacrificiu pentru că ai tendința să exagerezi.

Taur

Credința personală este pusă la încercare din cauza unor evenimente care se petrec acasă și la serviciu. Nu îți repeta că ești ghinionist, mai degrabă fă ceva să îți revii. 

Gemeni

Descoperi că partenerul are planuri personale importante care nu te includ deloc și te vei simți abandonat pentru că altădată lua în considerare și părerea ta. Astăzi evită minciuna sau să ascunzi fapte. 

Rac

O persoană apropiată este dintr-o dată foarte curioasă despre activitatea ta de la serviciu. Și te va face să îi spui și lucruri mai puțin știute. Trebuie să știi că nu este o simplă curiozitate. 

Leu

Nu da vina pe ceilalți că nu ai știut tu să te abții de la cheltuieli impulsive. Recunoaște-ți greșelile ca să poți începe să le corectezi. Vei fi foarte circumspect în privința declarațiilor romantice. 

Fecioară

Ai senzația că toată lumea vrea ceva de la tine, iar tu nu ești pregătit să le faci față. Cu un strop de încredere mai mare în forțele proprii vei reuși să depășești și această zi. 

Balanță

Deschide ochii și cască bine urechile la ce afli de la ceilalți și nu le da credit imediat. Verifică tot, întreabă, investighează. Ține cont și de nevoia organismului de odihnă. 

Scorpion

Acțiunile începute astăzi vor avea efecte pe termen lung, așa cum îți place ție. Dar nu neglija investițiile financiare în acest sens. Vor apărea suprize și bineînțeles că vei avea nevoie de un buget de risc. 

Săgetător

Astăzi spune dechis tot ceea te deranjează sau te supără. Deși inițial pare că s-ar putea să ai pierderi din cauza sincerității, vei observa că de fapt asta este cheia succesului. 

Capricorn

Verifică toate actele și aspectehe tehnice înainte de a pleca la drum. O mică neatenție te poate costa destul. Încearcă să te asiguri că nu judeci pe nimeni prea aspru. Dreptatea ta nu este și a celorlalți. 

Vărsător

Banii vin și banii pleacă. Și tu nu reușești să te bucuri de ei. Tu ai imprevizibilul în sânge, dar acum devii foarte frustrat că nu ai deloc stabilitate financiară. Asta presupune o reformă în relația ta cu banii. 

Pești

Partenerul tău trebuie să înțeleagă că ești și tu om și că nu îi poți face pe plac permanent. În mare parte știi că este vina ta aici, tu obișnuindu-l  să îl pui pe el pe piedestal. De data aceasta, nu mai este cazul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel