Horoscop, luni, 8 iulie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Peștii au parte de o zi plină de nostalgie
Peștii au parte de o zi plină de nostalgie

Horoscop. Nativii din Balanţă îşi vor pierde firea, astăzi, după ce vor descoperi că unul dintre cei mai buni prieteni a fost, în realitate, un profitor, iar pentru Săgetători  totul se învârte astăzi în jurul carierei. 

Balanţă

Nativii din Balanţă îşi vor pierde firea, astăzi, după ce vor descoperi că unul dintre cei mai buni prieteni a fost, în realitate, un profitor. Deşi l-aţi considerat dintotdeauna un prieten bun, un ascultător şi un tovarăş de milioane, acel prieten va 'reuşi' într-un fel sau altul să vă dezamăgească. De la caz la caz, nivelul de dezamăgire poate diferi, astfel că puteţi trece cu vederea trădarea sau, din contră, să rupeţi orice legătură. Nu aveţi încredere în nimeni în afară de voi înşivă, iar viaţa vi se va schimba considerabil.

Scorpion

Nativii din Scorprion vor avea o zi extraordinară. Toate aşteptările voastre vor fi împlinite de familie şi de prieteni şi veţi fi în centrul atenţiei. Această postură, de care sunteţi îndrăgostiţi (dintotdeauna), vă convine de minune şi veţi avea tendinţa de a exagera. Evitaţi o situaţie penibilă şi încercaţi şi sentimentul modestiei, chiar dacă vi se pare ceva inutil. La sfârşitul zilei, fericirea vă va face o vizită surpriză.

Săgetător

Pentru tine totul se învârte astăzi în jurul carierei. Este posibil să fi implicat într-un proiect care, pe termen lung, să-ţi aducă numeroase satisfacţii. De asemenea, există posibilitatea de a face cunoştinţă cu un personalitate din domeniul în care activezi. Lasă emoţiile de o parte şi bucură-te de fiecare moment. Ai multe de învăţat şi trebuie să aprofundezi cunoştinţele pe care le capeţi de pe urma evenimentelor în care eşti implicat astăzi.

Capricorn

Eşti implicat în acţiuni pentru care nu eşti pregătit şi asta îţi dă palpitaţii. Sunt momente în care nu poţi decât să te încrezi în norocul tău caracteristic. Ceea ce s-ar putea să nu fie chiar atât de rău pe cât crezi. Nu uita că cine nu îşi asumă riscuri nu are cum să ajungă departe. Important e să ţinteşti pentru ţeluri înalte. Poate nu le vei atinge, dar nu are cum să fie mai rău decât punctul în care te afli acum.

Vărsător

Încearcă să-ţi aduci aminte de apropiaţii cu care nu ai mai intrat în contact de mult. Degeaba te gândeşti la o anumită rudă sau la un prieten, dacă nu ai curaj să pui mâna pe telefon şi să suni. Fă tu primul pas, dacă se pune problema unei reconcilieri. Poţi să fi omul mai mare şi să întinzi mâna pentru a face pace. Pe de altă parte, este momentul ideal să te gândeşti să faci o achiziţie importantă de pe un anumite site. Nu pierde timpul, dar caută să faci cea mai echilibrată alegere.

Pești

Ai parte de o zi plină de nostalgie. Te gândeşti în special la cei cu care nu mai ai cum să intri în contact. Amintirile te chinuiesc, dar important este să pui în valoare ce ai învăţat de-a lungul unor momente importante. Chiar dacă ai lucruri urgente de făcut, nu poţi să te concentrezi asupra lor şi este mai bine să le amâni decât să faci lucruri doar de dragul de a fi făcute. Trebuie doar să înţelegi că, pentru tine, nu este o zi prielnică de pus la punct afaceri importante.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel