Horoscop, luni, 26 august 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Devotamentul Scorpionilor față de prieteni poate fi greșit înțeles astăzi
Devotamentul Scorpionilor față de prieteni poate fi greșit înțeles astăzi

Horoscop. Pe Fecioare le  năpădesc multe idei, gânduri, pe care vor să le puină în practică, repede repede, dar te vei lovi de mici obstacole. Peștii vor  vorbi cu partenerul de viață despre problemele de la serviciu și vă va ajuta să treceți mai ușor peste îndoieli și neplăceri. 

Berbec

Vei fi foarte incisiv la locul de muncă li nu vei dori deloc să devii mai tolerant deși ceilalți îți vor cere asta. Ce-i drept, tot ei îți provoacă nenumărate nemulțumiri și frustrări, deci nu ai cum să le faci pe plac. Evită să te enervezi și acasă. 

Taur

Familia îți va reproșa că nu ai vrut să te implici în problemele lor, să îi ajuți să iasă la liman. Este posibil să ai o ieșire nervoasă prin care să le transmiți că fiecare este responsabil pentru faptele tale și că nu le soliciți ajutorul pentru greșelile tale. 

Gemeni

Ziua va fi liniștită pentru tine, însă nu și pentru cei din jurul tău. Vei deveni participant fără voia ta la câteva evenimente nedorite. Fă tot posibilul să nu te implici deloc pentru că nu ai instrumentele necesare. 

Rac

Începi săptămâna cu multă nesiguranță, vulnerabilitate și parcă ai vrea să stai acasă, să lenevești pur și simplu. Cum nu este posibil pentru toți acest lucru, singurul remediul va fi să nu exagerezi cu nimic, să te protejezi de orice. 

Leu

Simți că mai ai dreptul la anumite privilegii, însă nimeni nu face niciun pas în acest sens. Dar tu nu vei sta degeaba și vei spune clar și răspicat ce crezi tu că ți se cuvine. Ceilalți nu vor mai avea ce să zică, poate doar să îți facă pe plac. 

Fecioară

Te năpădesc multe idei, gânduri, pe care vrei să le pui în practică, repede repede, dar te vei lovi de mici obstacole. Nu te grăbi să te dai și bătut, ci testează orice soluție până când vei ajunge acolo unde îți dorești de mult timp.

Balanță

Partenerul îți cere socoteală pentru o serie de fapte din trecut și nu îți dai seama de ce abia acum face asta. Amândoi veți avea cuvinte agresive, unul la adresa celuilalt, și nici nu ajungeți într-un termen rezonabil la împăcare. 

Scorpion

Devotamentul față de prieteni poate fi greșit înțeles astăzi. Te pot acuza că vrei să îi controlezi și te vei simți rănit de vorbele tale. Mai ales că tu știi că ții la ei. Până la urmă nu poți face bine nimănui cu forța.

Evită discuțiile contradictorii. 

Săgetător

Superiorii au câteva propuneri pentru tine, dar au și reproșuri, nu neapărat pentru fapte, ci mai degrabă pentru comportamentul tău zilnic. Poate că vor să te porți ca o persoană responsabilă, gata să își asume sarcini mai dificile. 

Capricorn

Sună sau vizitează-ți rudele îndepărtate, a trecut ceva timp de când nu le-ai mai întrebat nici măcar de sănătate. Drumurile sunt bine aspectate, atât cele scurte, cât și călătoriile lungi. Este o zi bună și pentru a te reconecta cu a ta credință interioară. 

Vărsător

Astăzi vei face totul la extreme, și asta nu ar presupune niciun risc atâta timp cât nu îți vine vrei idee năstrușnică despre ceva ce nu ai experimentat până acum. Îți recomand să mai aștepți o aventură pentru că acum poți neglija aspecte importante. 

Pești

Veți vorbi cu partenerul de viață despre problemele de la serviciu și vă va ajuta să treceți mai ușor peste îndoieli și neplăceri. Ascultă-l și nu-l judeca dacă pe moment pare prea implicat, vrea să îți arate că există și alte căi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel