Horoscop, luni, 2 septembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Astăzi, Capricornii  vor să citească, să se documenteze, să exploreze noi teritorii
Astăzi, Capricornii vor să citească, să se documenteze, să exploreze noi teritorii

Horoscop. Chiar dacă se spune că nu e bine să cheltuiești bani în prima zi a săptămânii, Leii nu trebuie să lase  pe mâine plățile unor facturi.

Berbec

Apelezi la toate resursele interioare să fii diplomat la serviciu sau acasă, însă nu îți va ieși deloc. Din contră! Rezultatul va fi unul destul de agresiv. Ai limba foarte ascuțită și nu lași de la tine atunci când ai de purtat o discuție.

 Taur

Partenerul îți va detalia pe un ton neplăcut toate defectele tale, lucru care te va pune pe jar și te va face să promiți răzbunare. Sfatul astrelor este să nu te grăbești pentru că această ciocnire poate duce mai târziu la momente de pasiune intensă.

Gemeni

Ai grijă când pleci de acasă. Asigură-te că ai închis ușa, apa, gazele sau ai scos din priză fierul de călcat. Te grăbești și uiți ușor lucruri importante. Nu te baza pe ceilalți membri ai familiei să îți verifice ei greșelile.

Rac

Orice clipă de neatenție va duce la un stres enorm. Mai ales dacă ai de făcut documente. Evită amânările sau anulările. Încearcă să te focusezi și să pleci mai devreme de acasă.

Leu

Chiar dacă se spune că nu e bine să cheltuiești bani în prima zi a săptămânii, nu lăsa pe mâine plățile unor facturi. Se vor aglomera și te vei speria că iar rămâi fără resurse. Dacă mergi la un interviu de angajare astăzi, fii cât mai curajos.

Fecioară

Te simți foarte bine în pielea astăzi, ai curaj, ești ambițios și mult mai comunicativ. Oamenii din jurul tău observă schimbarea de atitudine și nu știu cum să reacționeze. Pentru început, te vor acuza că îi critici prea mult, după care se vor relaxa.

Balanță

Trecutul nu-ți dă deloc pace, te bântuie tot felul de gânduri neplăcute, în niciun caz clipele frumoase. Ceilalți vor vedea că te retragi în lumea ta și că nu mai ești la fel de sociabil. Tu evită-i și nu-i băga în seamă.

Scorpion

Pleci de acasă foarte încrezător că vei reuși să obții multe succese astăzi, însă pe drum afli vești care te pun în încurcătură. Exact oamenii pe care te bazai, exact aceia îți vor pune bețe în roate, nu neapărat în mod intenționat.

Săgetător

Superiorii vor aprecia sinceritatea și dorința ta de a a te devota unui proiect. În plus, vor reuși să găsească soluția să te facă mult mai vizibil în rândul colegilor. Chiar și așa, nu te umfla în pene, ci încearcă să fii mai modest.

Capricorn

Astăzi vrei să citești, să te documentezi, să explorezi noi teritorii. Este posibil să și visezi cu ochii deschiși așa pe nepusă masă. Îți recomand și o plimbare în natură.

Vărsător

Nu te lăsa influențat de bârfele pe care le vei auzi la serviciu sau de la rude. Așa-zisele secrete pot fi și dezinformări intenționate. Tu ascultă-i pe ceilalți dar nu te încrede total în vorbele lor.

Pești

Persoana iubită trece printr-o perioada complicată. Fă un efort să o înțelegi și să o ajuți să treacă mult mai ușor peste neplăceri. Cei singuri au șanse să cunoască multi posibili parteneri pe placul lor. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel