Horoscop, luni, 15 iulie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Începutul de săptămână ar putea fi cu noroc pentru nativii din Leu
Începutul de săptămână ar putea fi cu noroc pentru nativii din Leu

Horoscop. Berbecii sunt sfătuiți să își conserve energia, în prima zi a săptămânii. Racii simt că încheie un capitol important din viață, în special pe plan sentimental.

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să își conserve energia, în prima zi a săptămânii. S-ar putea ivi situații neașteptate care să necesite un mare efort, precum și un consum emoțional intens. Ar putea fi un prieten cu o problemă delicată, un eveniment neplăcut în familie sau o problemă ivită la serviciu. Din fericire, în astfel de situații, nativii din zodia Berbec se mobilizează exemplar și, cu o organizare militară, reușesc să rezolve totul într-un timp record.

Taur

Se anunță belele în iubire, pentru Taurii singuri. O nouă apariție le dă lumea peste cap, iar lucrurile se desfășoară cu o viteză care copleșește. Și, de parcă nu ar fi de ajuns, pare a fi o dragoste cu năbădăi, între două persoane care se atrag dar nu se potrivesc. Cei cu chef de aventură sunt sfătuiți să meargă înainte cu viteză maximă. Vor avea parte de nopți bune și zile grele.

Gemeni

Gemenii simt nevoia de a evada în natură, departe de tot zgomotul vieții de zi cu zi. Simplitatea unui trai modest, în care fiecare clipă este trăită în liniște, îi atrage tot mai mult, deși, prin firea lor, sunt persoane care adoră agitația. Câteva ore petrecute în singurătate sau în compania unui prieten aproapiat ar putea schimba complet atmosfera. Spre seară ar putea veni vești bune cu privire la bani - o sumă numai bună de spulberat sentimente de nostalgie.

Rac

Racii simt că încheie un capitol important din viață, în special pe plan sentimental. Este o zi a bilanțului, în care toate reușitele, dar și greșelile, sunt puse în balanță, pentru a stabili ce trebuie făcut de acum înainte. Momentul ar putea veni cu anumite sentimente de tristețe, dar este în firea nativilor din zodia Rac să resimtă cu intensitate fiecare clipă importantă. Nu te lăsa copleșit de emoții, vor trece la fel de repede precum au venit.

Leu

Începutul de săptămână ar putea fi cu noroc pentru nativii din Leu. Astăzi aveți șansa să primiți vestea unei promovări sau poate a unui job mai bun ori a unei măriri de salariu. Și în planul sentimental, de asemenea, astrele sunt favorabile. În a doua parte a zilei, o întâlnire romantică nu este exclusă.

Fecioară

Astăzi, Fecioarele ar trebui să dea atenție inclusiv celor din anturajul lor. E posibil ca cineva să aibă nevoie de sprijin, iar ajutorul vostru se va dovedi foarte important. În viața personală, confortul ar putea fi principala preocupare. Luați în calcul o schimbare, fie în plan sentimental, fie acasă. În schimb, dacă plănuiți să mergeți la cumpărături, evitați investițiile mari, recomandă horoscopul.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel