Horoscop, luni, 11 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Atitudinea Taurilor trece de la o extremă la alta, pe cănd Racii sunt preocupați doar de bani, câștiguri și investiții.

Berbec

Berbecii sunt încărcați cu energie pozitivă și mult mai îndrăzneți decât de obicei. Au încredere în șansa lor și vor trece la acțiune, în special pe plan sentimental. Destul cu indiciile și mesajele subtile. Vor totul, acum sau niciodată. Și se pare că le iese, pentru că reacțiile depășesc orice așteptări. Spre seară vin vești bune cu privire la bani.

Taur

Atitudinea Taurilor trece de la o extremă la alta. Dacă ziua începe prost, șansele sunt ca o veste extraordinară să schimbe complet situația. Informațiile sunt fie cu privire la bani, fie la o oportunitate uriașă pe plan profesional. Ar fi recomandat, totuși, să analizeze cu răbdare înainte de a lua o decizie definitivă. Tentația e mare, la fel ca și riscul.

Gemeni

Gemenii se consumă emoțional din cauza persoanei iubite sau a persoanei pe care o doresc. Uneori, oamenii dau mesaje contradictorii fără a se gândi prea mult. Poate că sunt unele probleme despre care nativii din această zodie nu știu. Puțină răbdare nu ar strica. Dacă situația persistă și simți că ceva este profund în neregulă, nu ezita să ridici problema. Poate că asta își dorește, dar nu știe cum să o comunice.

Rac

Racii sunt preocupați doar de bani, câștiguri și investiții. E timpul pentru schimbări pe plan profesional, așa că nativii din această zodie vor pregăti terenul din timp, cu meticulozitate, pentru a nu fi prinși pe picior greșit la momentul deciziilor importante. Interesant, însă, e că acest mod de a gândi le dă încredere și în relațiile sentimentale. Se pare că le stă mai bine în calitate de aventurieri, decât în cea de romantici incurabili.

Leu

Pentru mulți Lei, ziua de luni va părea monotonă. Este posibil să aibă de a face cu un proiect plictisitor la locul de muncă. Ar putea deveni uşor iritaţi în urma unor discuţii mai aprinse cu persoane cu care se întâlnesc cu totul accidental. Căutaţi partea bună a lucrurilor care se întâmplă în jurul vostru. Vă puteţi restabili starea de bine după o plimbare prin parc sau o conversaţie cu un prieten apropiat.

Fecioară
Fecioarele încep săptămâna cu probleme minore. Micile inconveniente nu sunt de natură să le strice planurile, aşa că trebuie să aibă puțină răbdare până când lucrurile se schimbă spre bine, de la sine. Faceţi o schimbare importantă în stilul de viaţă, Nu uitaţi să le acordaţi atenţie şi celor din familie, deoarece există o mare probabilitate ca cineva apropiat să aibă nevoie de un sfat sincer.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel