Horoscop, joi, 19 decembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Neînțelegerile de acasă îi epuizează și îi fac să se izoleze pe nativii din Fecioară
Neînțelegerile de acasă îi epuizează și îi fac să se izoleze pe nativii din Fecioară

Horoscop. Gemenii trebuie să încearce să prioritizeze sarcinile de la serviciu pentru că vor avea multe de rezolvat acasă.

Berbec

Vrei să faci o pauză, să te odihnești puțin, să îți oferi timp pentru a te sustrage din agitația cotidiană. Vei putea lua decizii mult mai ușor.

Taur

Trigonul dintre Lună și Venus îți va conferi blândețe, capacitatea de a-i ajuta pe cei nevoiași din tot sufletul și de a fi foarte darnic.

Gemeni

Încearcă să prioritizezi sarcinile de la serviciu pentru că vei avea multe de rezolvat acasă. Recomandabil ar fi să comunici acest lucru superiorilor.

Rac

Te stresezi prea mult astăzi și te vei lăsa pradă unor idei inutile. Soluția va veni din partea unor persoane mai mature, care te vor stabiliza.

Leu

Te plângi că ai prea multe cheltuieli în speranța că te va ajuta cineva. Dar, din păcate, va trebui să te descurci singur și să înveți să îți gestionezi bugetul.

Fecioară

Neînțelegerile de acasă te epuizează și te fac să te izolezi. Până la urmă ai nevoie să petreci mai mult timp doar cu tine sau să te odihnești.

Balanță

Ești preocupat de ceea ce gândesc ceilalți despre tine, dacă sunt de acord cu ce faci sau cu planurile tale de viitor. Nu îi ignora pe părinți.

Scorpion

Tu găsești soluție la problemele tuturor apropiaților pentru că ești plin de inspirație. Însă asta nu înseamnă că trebuie să uiți de tine.

Săgetător

Nu îți dai seama cine îți este aliat sau inamic. Pierzi mult timp pentru a analiza persoanele din viața ta și uiți esențialul: că au puterea pe care tu le-o acorzi.

Capricorn

Nu mai ai răbdare până la sărbători! Iei magazinele cu asalt și vrei să te răsfeți înainte să le cumperi celorlalți cadouri. Din fericire, ai și resurse în acest sens.

Vărsător

Conflictele de la locul de muncă se mai sting. Tu și superiorii tăi reușiți să ajungeți la un acord și să vă înțelegeți. Totuși nu îți crea așteptări.

Pești

Persoana iubită îți propune o serie de planuri pentru sărbători, dar tu ești prea focusat la serviciu. Asta va provoca mici neînțelegeri între voi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel