Horoscop, joi, 13 iunie 2019

StiriDiaspora Team / 12 iun 2019, 16:47 Salveaza PDF Comentarii
În epoca internetului, dragostea vine prin aplicații la Tauri
În epoca internetului, dragostea vine prin aplicații la Tauri

Horoscop. Gemenii sunt dispuși să riște totul, doar pentru a intra în grațiile unei persoane pe care au pus ochii, pe când Racii pot  avea toată încrederea în intuiţia lor.

Berbec

Câteva ore de singurătate ar face minuni pentru Berbeci, mai ales dacă sunt petrecute în natură. În anumite momente e mai bine să te rupi de agitație, decât să forțezi rezolvarea problemelor. Mai ales atunci când nu știi ce să faci. Dacă ai o piatră pe suflet, ar trebui să te asculți cu atenție, înainte de a acționa. Cine știe, poate te-ai îndepărtat de dorințele tale și ceea ce crezi că vrei nu e și ceea ce te face fericit.

Taur

În epoca internetului, dragostea vine prin aplicații. Sau adusă de un simplu like. Să nu crezi că ceea ce trăiești este doar o concidență. Micile gesturi ajung marile povești de dragoste, dacă există suficient curaj și un dram de noroc. De altfel, e nevoie de un singur mesaj pentru a aprinde scânteia pasiunii. Trimite-l, chiar dacă o să te arzi.

Gemeni

Gemenii sunt dispuși să riște totul, doar pentru a intra în grațiile unei persoane pe care au pus ochii. Există o singură problemă. Dacă acea persoană nu a avut interes de la început, nu îl va avea nici după efoturi supranaturale. În cel mai bun caz, va ridica din sprâncene. Cine se află într-o asemenea situație ar face bine să plece. Persoana potrivită nu trebuie impresionată cu nimic.

Rac

Poţi avea toată încrederea în intuiţia ta, astăzi. Vei primi astfel sfaturi valoroase legate de problemele tale profesionale. E o şansă să faci un progres în carieră, sau în dezvoltarea afacerii tale. Nu lipsesc nici momentele plăcute legate de destin, mai ales dacă în ultim avreme cauţi să intri în raza de atenţie a cuiva anume. Vei primi o şansă, astăzi. Cheia armoniei în familie e să nu îi critici pe cei dragi.

Leu

Nu ai asigurare împotriva surprizelor şi e posibil ca ele să apară astăzi, când eşti la serviciu. Sunt şanse să primeşti veşti despre o viitoare promovare. Spre seară te vor obosi mai multe întâlniri şi apeluri telefonice nesfârşite. E firesc totuşi să faci o vizită rudelor tale şi să le îmărtăşeşti ultimele tale succese. Ai grijă însă ce mănânci.

Fecioară

Nu ţi se recomandă să te abaţi de la obiectivele pe care ţi-ai propus să le atingi astăzi. Dacă arăţi fie doar şi o slăbiciune de moment, există riscul să pierzi sprijinul unor oameni de mare ajutor, sau să îţi pierzi încrederea în propriile forţe. Poţi găsi sprijini printre vechii prieteni şi colegii de încredere, aşa că poţi acţiona contra circumstanţelor ce par nefavorabile.

Citește mai multe pe observator.tv


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy