Horoscop, joi, 11 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Pentru Fecioare, timpul este astăzi profesorul acestora
Pentru Fecioare, timpul este astăzi profesorul acestora

Horoscop. Relaţia Racilor  cu medicina este în prim plan, pentru că sunt nevoiți să bată la uşa unui cabinet medical, iar Leii au nevoie de pauză, de o rupere totală de ceea ce îi preocupa până mai ieri.

BERBEC

Parcă ai fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simţi încă ataşat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu ştii clar ce aduce, tocmai de aceea stai în cumpănă: către care să îţi îndrepţi atenţia? Nu ai dori să renunţi la ceea ce te leagă de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poţi băga mâna în foc, realităţi solide), dar te atrage totodată foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.

TAUR

Poţi fi un consilier financiar de succes pentru o persoană care nu prea se pricepe să-şi gestioneze resursele. Nu neapărat că ai avea studii de specialitate (dacă da, atunci cu atât mai bune vor fi sfaturile tale), ci pentru că ai o experienţă bogată de viaţă şi ştii să-ţi ţii sub control balanţa financiară. Prin exemplu personal vei arăta altora cum să facă economii, cum să cheltuiască atent, cum să-ţi administreze veniturile astfel încât să nu genereze dezechilibre. 

GEMENI

Priveşti spre viitor cu un optimism molipsitor şi nu poţi vorbi de etapele următoare decât cu ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru că ai deplină încredere în ce va urma. Păstrează-ţi acest tonus până la capăt, deoarece visul tău are şanse să se materializeze numai dacă îţi menţii această energie chiar dacă apar obstacolele de pe parcurs. Nu te întrista nici la cea mai mică suspiciune care se infiltrează în suflet, ci continuă să spui cu tărie că se poate!

RAC

Relaţia ta cu medicina este în prim plan, pentru că eşti nevoit să baţi la uşa unui cabinet medical. Poate nu pentru că ai tu probleme de sănătate, ci mai degrabă pentru a te interesa de soarta cuiva drag care are nevoie de îngrijire. Orice activitate prin care te ocupi de sănătatea unor persoane care suferă lângă tine ţi se potriveşte de minune: de la a pregăti cuiva un ceai, de la a alina durerea unui convalescent şi până la a intra cu cineva chiar în sala de operaţii.

LEU

Azi ai nevoie de pauză, de o rupere totală de ceea ce te preocupa până mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie să-ţi încarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie să fie o obsesie, ci încearcă să mergi într-un loc care înseamnă pace şi odihnă pentru sufletul tău şi să te relaxezi. Că pleci unde vezi cu ochii sau rămâi acasă, simţi că-ţi încarci bateriile cu o energie nouă, chiar dacă nu s-ar spune că faci ceva special. 

FECIOARĂ

Timpul este profesorul tău, este aliatul tău, dar şi prietenul tău, pentru că reuşeşti să ţii foarte bine sub control ritmul în care se scurge. Te afli în faţa unui moment cu conotaţii speciale, de aceea nici nu te grăbeşti să iei decizii finale, nici să-ţi dai cu părerea înainte de a avea o imagine de ansamblu suficient de clară. Azi ai putea da impresia că eşti nehotărât, că amâni unele decizii, dar nu e deloc aşa: ştii tu mai bine când trebuie să spui ce gândeşti, şi încă nu a venit momentul potrivit pentru tine. 

Citește mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel