Horoscop februarie 2021. Provocările lunii pentru fiecare zodie

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Februarie vine cu noi provocări pentru toate zodiile. Află ce îţi pregătesc astrele în următoarea perioadă.

Berbec

Conform horoscopului dvs. din februarie 2021, prietenii se dovedesc a fi binecuvântări deghizate.

Cel mai bun moment pentru a cere o favoare este în perioada 12-13 februarie, când planetele vă adaugă o binecuvântare specială.

S-ar putea să luați o decizie care vă va schimba calea actuală în viață. Cereți ajutorul celorlalți care au mai fost acolo. Veți simți o legătură strânsă cu grupuri de oameni cu care vă puteți identifica. Asociații dvs. de muncă sau alte afiliații de grup vor fi importante acum.

Marte rămâne în mijlocul cerului, agitând puțin mediul de lucru. Evitați luptele pentru putere și chiar eventualele mișcări agresive ale celorlalți. Mustrat recent sau confruntat verbal de o figură de autoritate, căutați părerea altora. Căutați sfatul unei persoane mai în vârstă sau a unui tată care vă poate oferi răspunsuri care includ probleme de securitate. Acest lucru vă va ajuta să vă simţiţi mult mai confortabil cu situația actuală. 

Poate că v-aţi identificat prea mult cu alții cu care lucraţi și care au trecut printr-o situație similară. Este timpul să vă relaxați și să vă descoperiți propria identitate. Încearcaţi să deveniţi persoana care trebuie să fiţi. Acest lucru necesită o cantitate specifică de individualitate pe care este posibil să o fi pierdut din vedere recent lucrând în modul de mentalitate de grup. Lăsaţi-i pe alții să dea sfaturi. Folosiţi înțelepciunea trecutului pentru a vă ghida. Nu numai că veți face noi obiective și idealuri acum, ci și noi prieteni.

Continuați să vă observaţi la locul de muncă și să vă mușcați limba când este necesar. Preveniți furia și învățați arta răbdării.

Pe 23 veți avea răspunsurile în ceea ce privește o problemă de lucru.

Vrăjmașii din umbră s-au arătat, nu aveţi altă opțiune decât să vă fie milă de ei.

Comportamentul hipercritic, obsesiv sau compulsiv la locul de muncă ar fi putut duce la probleme de comunicare. Asigurați-vă că opiniile dvs. sunt exprimate în ciuda fricii de respingere. Deși ar putea fi mai înțelept dacă nu folosiți ultimatumul sau forța pentru a vă transmite punctul de vedere. Mergeți direct la inimă și bucurați-vă de reacția pe care o provoacă. Prietenii sunt acolo pentru a sta în spatele vostru. În ciuda a ceea ce alții ar putea crede, există un pic de sacrificiu de sine care poate fi necesar pentru a calma focurile care sunt aprinse.

Acceptați acum problemele legate de dietă și sănătate. Realizați cât de mult vă afectează munca şi sănătatea. Acest lucru vă va ajuta să luați deciziile corecte. Tratați stomacul cu atenție. Încercați mâncăruri vegetariene și fără conservanți sau alți aditivi care pot face ravagii în sistemul imunitar. Luați-vă timp pentru a medita și a vă bucura de aer liber. Întineriți-vă acordându-vă timp în natură şi relaxați-vă.

 

Taur

Începeți cu o notă dură. Nu vă faceți griji, luați timp liber și nu vă stresați. Lucrurile se îmbunătățesc constant până la sfârșitul iernii.

Februarie aduce cu sine un ciclu de energie și entuziasm reînnoit. Poate doriți să adăugați un cristal la garderoba dvs. pentru a vă ajuta să adunaţi această minunată energie pentru a vă ajuta să creați proiecte care vă pot aduce beneficii în continuare. Puneți în buzunar un agat pentru a aduce norocul pe care îl meritați.

Profesia și poziția dvs. socială în comunitate sunt acum sub foc, pe măsură ce mai multe planete vă vizitează casa a 10-a. Un nou loc de muncă sau o funcție poate necesita cea mai mare parte a timpului dvs.

Cei care au copii se pot simţi solicitaţi. Munca necesită mult mai mult timp și energie acum, dar toate vor merita pe termen lung, atâta timp cât nu o faceți prea mult.

Jupiter, planeta excesului, vă afectează sănătatea. Indulgențele legate de consumul de alcool, mâncare sau droguri vă vor afecta mai mult acum și este mai bine să nu vă întoarceţi la vechile obiceiuri proaste. Asta include fumatul.

Revizuiţi problemele mecanice înainte de a vă împiedica transportul. Cumpărați un vehicul nou numai după ce l-ați verificat temeinic și numai cu garanția inclusă. Călătoria poate fi întârziată sau restricționată acum.

Lucrurile arată promițător de Ziua Îndrăgostiților, când Luna vă vizitează semnul. Bucuraţi-vă acum de toate plăcerile tale preferate cel puțin pentru aceste 2 zile. Profitați de acest moment ca o oportunitate de a descoperi viața.

 

Gemeni

În această lună există o ușă minunată către oportunități care vi se deschide acum. Fiţi gata să faci unele modificări.

Vechile granițe se dizolvă pentru a vă pregăti pentru un climat de ușurință relativă și dorință de împlinire. Lampa lui Aladdin este la apelul vostru.

Profitați de oportunitățile care există pentru că durează doar 17 zile. Odată ce a trecut, va lăsa în urmă o strălucire benefică dacă vă faceți timp pentru a profita de ocazia pe care o prezintă.

Ați câștigat în experiența recentă, dar ați realizat că sunteți încă destul de ocupat și neliniștit cu noile dvs. cunoștințe. Dedicația voastră de a ajuta pe alții vă aduce o promisiune pentru noroc în viitor.

Lăsați aerul proaspăt și vântul să vă îmbunătățească șansele de sănătate. Veți alege câteva moduri minunate de a vă îmbunătăți situația, care sunt destul de neobișnuite și pot include umorul.

Acum sunteţi foarte vorbăreț și informativ, așa că alții vor dori să audă ce aveţi de spus. Vi se poate cere să vorbiți la un seminar sau la un eveniment didactic special. Alții învață de la dvs. și sunt atenți la ideile voastre noi și inventive.

Cu siguranță există un nou început pentru Gemeni. Vă vin în minte abilități creative, imagini frumoase, extrase din imaginația voastră activă, care vă mărește șansele de succes. 

Saturn poate întârzia lucrurile pentru moment, dar în timp poate îmbunătăți stilul vostru de viață.

Există șanse mari să faceți o investiție sănătoasă acum, deși recompensa poate să nu fie imediată.

Lucrurile se vor îmbunătăți constant luna viitoare și destul de repede.

Faceți o excursie și vizitați împrejurimile, găsiți un loc unde puteți evada și vedeţi peisaje frumoase.

Sunteți cel mai creativ acum, dar nu uitați să lăsați timp deoparte pentru a regândi câteva dintre obiectivele dvs. Poate că inima voastră tinde spre o aventură îndepărtată, care nu este evidentă sau disponibilă încă.

Rețineți că începuturile vă oferă tot felul de oportunități neobișnuite. Veţi accepta noi principii destul de rapid. Conceptele de fizică cuantică, tehnologie de calcul, astronomie și astrologie vor fi toate atrăgătoare pentru dvs. Mai intuitivi decât în mod obișnuit, vă veţi surprinde ghicind cuvintele și gândurile din mintea celorlalți înainte de a fi rostite.

Nu îi lăsați pe alții să vă intimideze sau să vă controleze. Cereți spațiu dacă aveți nevoie de el. Este posibil să participați la unele schimbări drastice în acest domeniu, deoarece eliminați contactele care nu sunt demne de timpul dvs. Acum vor exista câteva finaluri care ar putea fi necesare pentru a face loc viitorului.

Găsiți metode de calmare pentru a vă calma în momentele de stres. 16 și 17 februarie sunt zilele voastre de putere.

Poate vă luaţi un weekend lung de Ziua Îndrăgostiților cu partenerul de viaţă.

Pe 23, mediul dvs. de acasă va fi foarte ocupat. Puteți decide să curățați casa.

O conexiune cu propria mamă poate fi simțită puternic, aducând acum la suprafață sentimente emoționale. Iubirea voastră pentru mediul acasă devine evidentă și vă împărtăşiţi sentimentele cu ceilalți de acolo, bucurându-vă de mâncare bună și conversație în jurul bucătăriei.

 

Rac

Se produc neplăceri bruște. Citiți între rânduri și faceți câteva cercetări pe cont propriu. Există câteva mistere încă de rezolvat și indiciile pot deveni ușor evidente acum, în timp ce planetele vă vizitează casa a opta. Visele și presimțirea sunt destul de exacte.

Pe data de 7, începutul vă fură din energia necesară, dar cu siguranță nu din atitudinea voastră. Se dezvoltă un spirit competitiv care este stimulat de influența lui Saturn. Multe se lasă acum pe umerii voştri. Și dacă evitați confruntările, vă veţi simți ca făcând o mare favoare. Nu căutați prea multe favoruri de la alții. Mențineți o dispoziție calmă și comportați-vă independent de ceilalți.

27 februarie 2021 aduce înălțarea spirituală atât de necesară pe care o căutați. Un însoțitor bine educat poate face mult pentru a vă trezi comportamentul sumbru. Întâlnirile romantice pot fi găsite în grupuri de rugăciune sau mediere, precum și în proiecte creative.

Această perioadă vă cere să priviți în întuneric și să începeți să studiați un tărâm complet nou al ființei. Lumea spiritelor dezvăluie informații speciale care vă vor ajuta să dezvoltați un plan.

Nu mai fiţi atât de critic față de propria persoană. Puteți face atât de multe lucruri înainte de a le lăsa pe mâna altora să vă ajute.

Horoscopul vă sfătuiește să faceți schimbări drastice în sănătatea dvs., precum și în mediul de lucru, acum este timpul.

Tranzacțiile imobiliare continuă să fie favorabile, precum și avansurile monetare de la bancă sau alt institut.

Astrologia are un interes special pentru dvs. și puteți găsi multe indicii despre propriul comportament acolo.

În zilele de 19-20, o întâlnire specială este pe cale să aibă loc. Relațiile voatre sunt pe cale să treacă la nivelul următor. Partenerii vă îmbogățesc viața cu niște planuri minunate noi. O nouă ambiție poate fi găsită și vă simțiți ca și cum ați fi din nou pe drumul cel bun.

23 februarie aruncă o oarecare lumină asupra comunicațiilor, în special a celor cu vecinii. Există șanse crescute de călătorie acum. Vizitele între frați su surori pot fi fericite, lăsându-vă reîmprospătat. Poate le veţi spune despre ultima cucerire care începe să se închege în ceva mai serios.

Familia vă va aminti cu siguranță de nefericirile din trecut în zona relației. Nu lăsați acest lucru să vă distrugă șansele de fericire. Transmiteți emoții reale în vocea voastră acum și în curând vor primi imaginea.

Este recomandat să începeţi un jurnal în care să scieţi despre sentimentele dvs.

 

Leu

De la 1 februarie până pe 14 februarie, veți întâlni persoane fermecătoare care fac tot posibilul să vă includă în planurile lor. Schimburi telepatice pot avea loc oferindu-vă o privire mai profundă în inima și sufletul altora.

Luaţi-vă timp în ultimele 2 săptămâni ale lunii pentru dezvoltarea unei strategii financiare care vă va diversifica veniturile în opțiuni mai sigure. Este posibil ca finanțele să se schimbe și să fie necesar să vă strângeți fondurile rapid, astfel încât să puteți reinvesti în alte opțiuni.

Începând cu data de 5, planetele fac posibile planurile pe care le apreciezi ca fiind de succes. O gamă largă de oportunități se vor prezenta acum.

Este posibil să fi decis recent că drumul vostru în viață este unul care ar trebui să includă mai multe călătorii și studii superioare. Trebuie să cercetaţoi sinele prin studierea tărâmurilor superioare. Dacă petreceți o mare parte din timp și energie la locul de muncă vă poate determina să ignorați aceste zone și ar putea apărea o problemă de sănătate. Nu vă temeți, veți avea multă energie pentru a trece prin orice criză care se dezvoltă în timp ce Marte vizitează această zonă a graficului. 

Apar noi relații sau parteneriate care se vor dovedi benefice, oferindu-vă deseori oportunitatea unei vieți.

Folosiți perioada 21-22 februarie ca zile personale de putere pentru a căuta orice doriți. Dorința dvs. va fi mplinită și puteți face o impresie de durată asupra celorlalți.

Veți vedea punctul culminant al eforturilor dvs. pe 23, când proiectele vor da roade.

Ți-ai învățat lecțiile cu înțelepciune acum mergi mai departe.

 

Fecioară

În luna februarie este vorba despre sănătate și fitness. O nouă perspectivă asupra propriei dvs. stări fizice și emoționale este pe cale să se dezvolte.

Cu efectul de lungă durată al lui Uranus care se opune Fecioarei, va trebui să fiţi deosebit de atenţi în privința gripei sau a altor contagiuni. Aceste riscuri se dublează în preajma oamenilor negativişti. Să îi evitați cu orice preț și eliminați acest tip de energie din mediul dvs.

Romantismul vă face semne. Căutați compania celorlalți din comunitate care v-ar putea interesa. Acest lucru vă poate oferi un pic de distragere și entuziasm mult prea mult.

Răspunsurile vă vin în vise sau presimțiri. Nu va fi greu să interpretaţi semnificația lor.

Începerea unui nou regim de sănătate va fi pe primul loc pe lista lucrurilor de făcut. Soluțiile pot fi destul de evidente, dar unice.

Pe 23, pornirile luminează puțin imaginea. O putere reînnoită poate fi găsită. Vă servește bine pentru a găsi răspunsurile prin alimente sau lichide pe care le ingerați. Evaluaţi modul în care vă afectează sănătatea emoțională fizică.

Proiectați un plan care să vă ajute să depășiți orice obsesii pe care le-ați fi dezvoltat în ultimii ani. Evitați să fiți excesiv de critic față de sine sau faţă de partenerul de viaţă.

Serviciul oferit altora este un indiciu pentru a obține succes în propria viață. Este timpul să deveniţi serios în ceea ce privește stabilirea unor obiective și urmarea lor. Un prieten mai în vârstă sau o persoană autorizată poate deține răspunsurile. Cereți sfaturi și vă veți dezvolta o legătură atât de necesară, care este benefică pentru amândoi.

Revoltele bruşte afectează mediul de acasă, ducând la schimbări care vor dura  mult timp și vor avea ca rezultat un mediu mult mai fericit. Căutați adevărul în interiorul dvs. și dezvoltați un plan de urgență care vă va permite să rupeți legăturile neprielnice, dar să vă bucurați în continuare de avantaje.

 

Balanță

Dacă aţi trecut printr-o schimbare recentă în carieră, Mercur și Soarele vin în ajutorul dvs, urmat de Venus la scurt timp. Un trio minunat se dezvoltă, promițând un moment perfect pentru activități de agrement.

Vă puteți aștepta să aveți o Ziua Îndrăgostiților deosebit de fericită anul acesta. Luați-vă timp liber pentru a scăpa de toate pentru weekendul de vis.

Intuiţia este acum la maximum. Luna aceasta vă aduce inspirație creativă. Ideile neobișnuite și inventive circulă cu ușurință, iar opţiunile sunt nelimitate. Acest lucru poate provoca ravagii în mediul dvs. de acasă, ceea ce vă poate determina să întreprindeți un proiect major de construcție sau o renovare.

Influența binevoitoare a lui Jupiter vă găsește glorios optimist, dar îngăduitor.

Aveţi grijă la kilogramele în plus, întrucât vor fi mai dificil de dat jos şi evtaţi să cheltuiți prea mulți bani.

Este posibil să vă simțiți deosebit de nervos și va trebui să petreceți timpul reîncărcându-vă în zilele libere. O carte sau un film bun sunt indicate.

S-ar putea să rupeţi legăturile cu unele persoane din familie sau cu prieteni temporar, astfel încât să puteți reevalua lucrurile.

Succesul a găsit recent că este momentul să decideți cum îl veți folosi și ce investiții merită să faceți.

Data de 23 v-ar putea îndemna către o auto-analiză. Analizați felul în care locul de muncă vă poate afecta bunăstarea și sănătatea emoțională. Dacă acest lucru nu este satisfăcător, este timpul să vă întindeţi puțin aripile și să căutați în altă parte orizonturi mai largi. Veţi folosi succesul actual pentru a avansa sau îl lăsaţi să plece în următorii 14 ani înainte să vă gândiţi să faceţi o schimbare? Va dura mult până când Saturn îşi va găsi drumul spre partea de jos a diagrame. Rețineți acest lucru atunci când faceți schimbări de carieră și faceți tot posibilul pentru a călători în acest val până la capăt.

 

Scorpion

Luna vă vizitează semnul în primele 3 zile ale lunii februarie aducând o putere reînnoită și sentimentul de bine.

Pe 1 februarie creați o binecuvântare a casei care va aduce un sentiment de spirit reînnoit în mediul dvs. de acasă, protejându-vă de cei care vă pot dori rău.

Legătura dintre părinte și copil poate fi deosebit de importantă, acum consolidând conexiunea pentru amândoi.

Cu Luna Nouă și majoritatea planetelor care vizitează casa a 4-a, casa și patrimoniul devin din ce în ce mai importante. Reședința dvs. se poate schimba și dețineți cheia de vis a întreprinderii.

Înțelegerea dvs. cu rudele devine evidentă. Vă dați seama de deciziile pe care trebuie să le luați și ce va trebui să faceți pentru a obține o locuință adecvată încă din data de 2.

S-ar putea să vă treziți dezvoltând o flăcară minunată pentru unele abilități neobișnuite de decorare care îi străbate chiar și pe cei mai îndrăzneți scorprioni. Este un moment excelent pentru a vă distra.

Data de 14 se dovedește a fi o zi foarte importantă pe care o veți prețui pentru totdeauna. Faceți planuri speciale pentru a fi atunci cu cineva special.

Asigurați-vă că faceți ceva minunat pe 23. Prietenii se adună pe partea dvs. și aduc lumină situației actuale.

Încercaţi să nu fiţi prea critic față de cei care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor voastre. Dați-vă seama că propriile lor puncte slabe au împiedicat acest lucru să se producă, nu ale voastre.

S-ar putea să vedeți, de asemenea, că unele dintre obiectivele dvs. ajung la punctul culminant, oferind acum un motiv pentru sărbătoare.

Bucurați-vă și solicitați ajutorul copiilor pentru a vă aduce în acel loc special în care vă conectați cu toate ființele vii.

Eliberați-vă inhibițiile și căutați plăcerea pe care ați avut-o cândva în copilărie.

Apa va avea o semnificație ridicată pentru dvs. acum și s-ar putea să călătoriți în zone cu apă.

Împrejurările neașteptate îți aduc schimbări interesante care te vor ține ocupat luni de zile.

 

Săgetător

Controlați-vă furia deocamdată și nu reacționaţi prea mult. Aceasta include tot ceea ce s-ar putea să vă fi ofensat în ultimele săptămâni. Poate aduceți câteva bunătăți speciale la lucru pentru a le arăta altora sentimentele voastre și a cere iertare.

Puteți avea încredere în instinctele voastre despre vecini sau frați. Lucrați pentru a comunica cu ei.

Păstrați un jurnal pentru a vă ajuta în acea căutare a cunoașterii spirituale.

Stelele aduc șanse mai mari de îmbunătățire a finanțelor. Urmează o diminuare a îngrijorărilor și a volumului de muncă. Este un moment bun pentru a cere o mărire sau avans. Alții sunt intrigați și fascinați de dvs. acum, găsind puține greșeli în sugestiile voastre.

Pe data de 8 puteți decide să scrieți o carte sau o poveste.

Abilitățile dvs. de comunicare vor aduce noi provocări și vor oferi noi începuturi, există acum o oportunitate de a călători pentru educație.

Încercaţi să vă viziaţi frații de acasă. Ei vor juca un rol important în evenimentele bruște care apar.

O schimbare de reședință este în plină desfășurare și poate fi o surpriză. Prietenii vă ajută să cuceriţt toate obstacolele.

Pe 23 februarie aduce lumină asupra carierei și statutului dvs. social în comunitate. O schimbare binevenită de evenimente vă înveselește zilele.

În ciuda faptului că lucrați din greu pentru banii dvs., ați putea obține de fapt recunoaștere într-o anumită formă.

O decontare sau o majorare în numerar vă poate surprinde.

Comunicațiile pot fi un pic înșelătoare. Există o lecție importantă de învățat acum, iar partea de vindecare poate implica un frate. Schimbarea poate fi în modul în care vă prezentați.

 

Capricorn

Cu casa de bani evidențiată, veţi fi fericit. Acest lucru vă împuternicește să efectuați mai mult din magia voastră. Creați suficient pentru a vă linişti și a zâmbi.

S-ar putea să fie timpul să vă direcționați energiile către modalități mai pline de compasiune de a trata cu familia. Se pot realiza multe. Nu puneţi presiune prea mare pe sine sau pe ceilalți acum.

Țineți pasul cu tendințele actuale din profesia dvs. și păstrați comunicările active cu cei cu care lucrați. Asigurați-vă că păstrați o relație sănătoasă între viața personală și cea profesională.

A șasea și a șaptea zi din lună sunt zile pe care nu le veți uita curând. Acestea pot fi văzute ca zilele voastre de joc. Folosiți-le pentru a vă spori posibilitățile și pentru a încuraja reacțiile bune ale celorlalți.

8 februarie vă va oferi sigur multe oportunități de a vă îmbunătăți opțiunile de venit.

Orizontul dvs. se lărgeşte acum și nu vă veţi mulțumi cu orice lucru vechi. Vreţi să ajungeţi înapoi în timp, la momentul în care aţi gândit o afacere frumoasă și fantezistă, pe care doar dvs. o puteaţi concepe. Satisfacându-vă obiectivele actuale, luați inițiativa și îi încurajați-i pe ceilalți să se alăture acestei noi oportunități minunate. Lăsați-i pe alții să vă vadă pentru liderul pe care îl sunteți cu adevărat.

Această perioadă aduce un punct culminant pentru educație sau planuri de călătorie.

S-ar putea să urmeze un proces lung de analiză a datelor și a informațiilor de sănătate sau a dietei. Participați la o prelegere sau la un seminar special pentru a vă îmbunătăți alegerile despre planul de viață. 

Energia dvs. dă roade și sunteți recunoscut pentru eforturile dvs. anterioare într-un proiect care poate trata probleme sociale sau de artă. 

 

Vărsător

Veţi fi destul de fermecător și carismatic acum.

Viziunile și ideile dvs.pot fi văzute ca o sursă de inspirație pe 8 februarie.

Nu este o zi să nu primiţi o bucurie sau o oportunitate de a câștiga bani. Este posibil să aveți la dispoziție câteva surprize la sfârșitul acestei luni, când planetele vă vizitează casa de bani.

Horoscopul lunar din februarie vă cere să luați măsuri de precauție la curenții de aer purtând un șal sau eșarfă în zilele reci.

Evitați persoanele negative la locul de muncă. Mai ales cele care vă răpesc energia și bucuria vieții. S-ar putea să existe un prieten pe care să decideți să-l evitați acum, dar o reuniune este în plină desfășurare.

Unele dintre obiectivele vieții dvs. pot fi examinate acum, dând loc unor obiective mai moderne realizabile. Păstrați o evidență a planurilor dvs. de viață într-un jurnal. S-ar putea să vi se pară foarte util în următoarele luni. 

Pe data de 23 vi se aduce la cunoștință unele dintre veniturile dvs. fiscale și investiționale. S-ar putea să descoperiți lucruri care nu erau disponibile înainte. Intuiția dvs. poate fi o sursă excelentă pentru a vă ghida să găsiți răspunsurile corecte, precum și oportunități de investiții. Posibil să primiţi înapoi banii împrumutaţi altora.

Păstrați acțiunile sau cuvintele de auto-înfrângere la minimum. Folosiți-vă cuvintele în scopuri mai constructive, precum ajutarea celor care au nevoie. Respectaţi bătrânii și autoritatea lor asupra ta. Fiţi cu ochii pe cei care vă doresc rău, pentru că inamicul secret poate proveni dintr-o sursă neașteptată, care acum vă ia prin surprindere.

Veți avea multe șanse să vindecați răni vechi. Se dezvoltă o minunată energie vindecătoare care aduce rezultate încântătoare.

Șansa de a vă dubla averea vine mai târziu în această lună.

Țineţi dușmanii la distanță bazându-vă pe unii dintre prietenii dvs. mai puternici pentru a vă ajuta.

Destinul ar putea aduce o nouă călătorie sau o nouă provocare interesantă. O oportunitate minunată vă așteaptă în străinătate. Vizitați locuri îndepărtate și reveniți la moștenirea din trecut pentru a vedea o frumusețe neexperimentată încă.

Visele și mesajele vă vor îndruma către locul potrivit. Luaţi act de toate percepțiile dvs.

 

Pești

Stabilitatea reînnoită vă aduce confort.

Activitatea din viața și visele dvs. interioare devin din ce în ce mai profetice.

Vă veți prețui timpul liber, astfel încât să puteți crea un proiect care se dezvoltă în timp ce dormiți sau mergeți pe jos și faceți plimbări în natură.

Luna aceasta aduce multe idei noi care sunt primite prin vise sau percepții care nu au fost concepute până acum. Ești pe cale să faci noi modificări care pot include propriul aspect și modul în care ceilalți vă percep. Nu faceşi schămbări drastice de înfățișare pe care să le regretaţi.

Folosiți acest timp pentru a studia. Va veni o sumă suplimentară de bani sau o călătorie în jurul zilei de naștere. Apelurile telefonice și mesajele pot fi deosebit de semnificative acum.

Stelele vă cer mai multă atenţie la stilul de viaţă şi alimentaţi.

Asociații şi colegii pot avea un impact puternic asupra bunăstării dvs. Evitaţ-i pe cei care vă supără și încearcaţi să vă depărtaţi de lucrurile care au efecte negative asupra dvs.

Data de 18 aduce un sentiment reînnoit al scopului și forța caracterului pentru a vă sprijini în eforturile voastre.

Partenerii de viaţă trebuie să aibă prioritate acum, așa că va trebui să găsiți timp pentru a petrece cu ei.

Deschideţi-vă mintea la noi alegeri de carieră. Posibilitatea de a investi cu prietenii într-o afacere poate avea rezultate avantajoase. O șansă de a profita de alte investiții vă poate ușura sarcina.

Luna aceasta aduce la lumină calități plăcute ale partenerului dvs. Veți dori să le reamintiți cât de important este pentru dvs. şi vă veţi dori să îi răsfăţaţi pentru a-i recuceri. 

Horoscopul vă sfătuiește să vă bucurați de această minunată lună din februarie 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel