Horoscop, duminică, 31 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Viaţa de familie este fericită şi plină de duioşie pentru Pești
Viaţa de familie este fericită şi plină de duioşie pentru Pești

Horoscop. Capricornii fac mari sacrificii de dragul prietenilor tăi, dar te întrebi până când? Vărsătorii au  mari dubii dacă rezultatul pe care ți le  transmite azi cineva ca fiind cel mai corect ar fi cu adevărat aşa.

Balanța

Faci parte dintr-un grup de persoane în mijlocul cărora te simţi foarte bine. Parcă te-ar ocroti, în permanenţă, parcă te-ar răsfăţa mai mult şi când vezi câtă grijă îţi acordă, cum să nu-ţi placă să stai în compania lor? Parcă ai fi un copil care primeşte de la părinţi toată protecţia. În acest mediu, chiar dacă nu sunt neapărat oameni foarte apropiaţi ţie, te simţi în siguranţă deplină, pentru că ceilalţi îţi inspiră seriozitate, maturitate, încredere şi dorinţă de a-ţi fi de ajutor dacă ai nevoie. 

Scorpion

Ai ocazia de a te întoarce cumva în timp, la vremurile când studiai sau mergeai la şcoală, printre amintirile tale de demult ca scoţi la iveală un răspuns necesar. L-ai primit cândva, în căutările tale, de-a lungul timpului, dar l-ai uitat şi acum ai starea ideală de a răsfoi prin cursuri vechi, prin cărţi citite odinioară sau doar prin bagajul de cunoştinţe deja acumulate. Îţi vei aminti ceva extrem de util, o informaţie ce se va dovedi a fi salvatoare. 

Săgetător

Partenerul de suflet cere mai multă implicare de la tine, să-i demonstrezi că eşti capabil să vii alături de el pentru a pune umărul la construcţia unui proiect de cursă lungă. Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet în cel mai matur mod, pentru a demonstra că aţi depăşit deja faza îndrăgostirii, cu fluturi în stomac, şi puteţi trece deja la etapa următoare: la construcţia unui cuplu de perspectivă. Ceva îţi spune că te poţi baza pe acest om, că este persoana potrivită pentru o viaţă în doi stabilă, deci merită să investeşti!

Capricorn

Faci mari sacrificii de dragul prietenilor tăi, dar te întrebi până când? Ai suportat multe de la un amic care deja profită de bunăvoinţa ta, dar este vremea să întorci foaia. Nu mai poţi suporta, a depăşit cu mult limitele bunului simţ, deci va trebui să îi arăţi concret că te deranjează atitudinea sa. Nu meriţi asemenea tratament din partea sa, dar şi tu eşti vinovat că i-ai tolerat de fiecare dată acest comportament şi s-au creat deja antecedente.

Vărsător

Ai mari dubii dacă rezultatul pe care ţi-l transmite azi cineva ca fiind cel mai corect ar fi cu adevărat aşa! Dacă nu ai încredere în capacitatea altora de a judeca just o situaţie, mai bine te-ai ocupa tu personal de procesul de analiză. Pentru că eşti imparţial, mai detaşat de toată problema, poţi extrage o concluzie cât se poate de corectă, prin care îi vei uimi şi pe ceilalţi. Nu te lăsa copleşit de cei care se bat cu pumnul în piept că iau cele mai bune decizii, pentru că nu deţin, cel puţin azi, toate informaţiile necesare. În schimb tu da!

Pești

Viaţa de familie este fericită şi plină de duioşie, pentru că au loc evenimente direct dedicate inimii tale. Te simţi bine printre cei dragi, copiii sunt cea mai mare preocupare a ta şi faci tot posibilul să staţi cât mai mult timp împreună. Veştile care vin de la rudele tale sunt şi ele motiv de bucurie, dar şi de emoţie maximă, pentru că auzi despre momente cu o semnificaţie specială pentru cei la care ţii: căsătorii, naşteri, botezuri etc.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel