Horoscop, duminică, 29 martie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Astăzi, Gemenii  vor fi campioni la visarea cu ochii deschiși
Astăzi, Gemenii vor fi campioni la visarea cu ochii deschiși

Horoscop. Persoana iubită a Săgetătorilor se plictisește repede și le  cere să îi ofere noi idei prin care să își recapete cheful de viață. 

Berbec

Înveți să accepți toate restricțiile și să cauți noi modalități pentru a-ți petrece timpul liber. Mai ales că ție îți face plăcere să fii de capul tău. 

Taur

Dobândești mai multă încredere și reușești să le insufli și celorlalți starea ta. Până la urmă, nu poți schimba mare lucru, deci mai bine te bazezi pe prezent.

Gemeni

Astăzi vei fi campion la visarea cu ochii deschiși. Doar tu îți poți imagina cu atâtea detalii momentul în care viața își va reveni la normal. Nu neglija programul de somn!

Rac

Dacă ești singur și în izolare, nu înseamnă că trebuie să rămâi așa. Nu ai motive să te pedepsești. Sună o persoană dragă, un prieten sau o rudă. 

Leu

Dai dovadă de generozitate astăzi. Ori faci o donație, ori te oferi să îți ajuți un vecin cu o serie de cumpărături. Evită să pierzi timpul aiurea. 

Fecioară

Lumea din jurul tău începe să își piardă calmul și îți dai seama că, în curând, va avea nevoie de o persoană, ca tine, care să se ocupe de organizare.

Balanță

Vorbele unei rude te marchează și te pun serios pe gânduri. Parcă erai mai superficial înainte de perioada aceasta. Se mai schimbă omul. 

Scorpion

Partenerul este punctul tău de sprijin. Fără el, nu știi cum ai fi reacționat zilele acestea. Nu vrei să îi arăți ce vulnerabil ești. 

Săgetător

Persoana iubită se plictisește repede și îți cere să îi oferi noi idei prin care să își recapete cheful de viață. Iar tu vrei doar să lenevești azi. 

Capricorn

Ai face bine să îți scrii pe o foaie de hârtie toate gândurile care îți vin astăzi. Chiar și pe cele care te urmăresc de mai mult timp. Te vei simți mai ușurat. 

Vărsător

Te împrietenești cu rutina, pas cu pas. Descoperi că te poate ajuta să obții mult mai ușor ceea ce îți dorești. Devii sprijinul apropiaților speriați. 

Pești

Partenerul vrea mai multă atenție, iar tu îl neglijezi total. Îți suni rudele, prietenii, colegii, și pe urmă ești foarte obosit să îl asculți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel