Horoscop, duminică, 26 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii se simt bine printre oameni care ţin la ei orice ar face şi, cu asemenea suport, prind şi mai mult curaj să se implice în activităţi cu un consum emoţional maxim. Vărsătorii sunt capul tuturor deciziilor importante în mediul în care se află, pentru că toată lumea aşteaptă părerea lor. 

Horoscop, 26 august 2018, BALANȚĂ

Ziua poate fi una extrem de plăcută şi relaxantă dacă te înconjori de oamenii potriviţi, ca atare caută anturajuri de oameni tineri în care se discută şi despre altceva decât despre problemele cotidiene. Ai nevoie de detaşare de orice, ca atare o vizită la rude sau câteva ore de joacă alături de cei mici vor avea un efect deconectant incredibil asupra ta. Prezenţa ta este dorită de ceilalţi tocmai pentru că şi tu eşti într-o pasă bună, deci vă puteţi distra de minune unii cu ceilalţi, departe de orice griji.

Horoscop, 26 august 2018, SCORPION

Te simţi bine printre oameni care ţin la tine orice ai face şi, cu asemenea suport, prinzi şi mai mult curaj să te implici în activităţi cu un consum emoţional maxim. De dragul lor, eşti capabil de orice şi, dacă mai primeşti şi din partea lor aceleaşi gesturi de prietenie şi afecţiune, puteţi construi împreună planuri măreţe. Uneori ajunge doar să ştii că eşti susţinut, că eşti apreciat indiferent ce ai face, pentru că prezenţa celor dragi, a familiei, a prietenilor, este cea care te împinge de la spate. Ei îţi oferă mult, la fel oferi şi tu în schimb.

Horoscop, 26 august 2018, SĂGETĂTOR

Profită de fiecare invitaţie care ţi se face azi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre tine, pentru că toate conţin energie pozitivă ce îţi vor face ziua mai fericită. Chiar simţi lumina caldă a iubirii care te învăluie atunci când te afli în compania unor persoane care te răsfaţă în gesturi de simpatie şi afecţiune şi oferi şi tu la fel de mult înapoi. Datorită lor, vei trăi momente de vârf, în care schimbul de vorbe bune, de încurajări sincere, de poveşti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevărată vor fi la cote maxime. Pur şi simplu simţi energia pozitivă cum te însoţeşte peste tot şi ai motive de maximă bucurie!

Horoscop, 26 august 2018, CAPRICORN

Te simţi împovărat de o vină căreia tot nu-i dai de hac deocamdată. Faci ce faci, şi iar nimereşti în gura lumii care te judecă pe nedrept şi cum eşti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decât ar trebui. Trebuie să te grăbeşti să ştergi acea pată care stă încă lipită pe imaginea ta, pentru că, atât timp cât nu-i găseşti rezolvarea, lumea abia aşteaptă să se ia de tine pornind din acel punct vulnerabil al tău. Recunoaşte că ai greşit ca să te poţi linişti şi astfel nici un atac să nu te mai deranjeze.

Horoscop, 26 august 2018, VĂRSĂTOR

Tu eşti capul tuturor deciziilor importante în mediul în care te afli, pentru că toată lumea aşteaptă părerea ta. Ţi se recunoaşte astfel valoarea, superioritatea, experienţa în diverse domenii. Simţi greutatea deciziei tale, îţi dai seama cât de mult aşteaptă ceilalţi de la ceea ce ai de spus şi nu ai vrea să faci vreo alegere greşită şi să dezamăgeşti pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor. Eşti convins că orice decizie ai lua, toţi vor fi de acord cu tine şi vor îmbrăţişa alegerea făcută, dar nu poţi spune ultimul cuvânt înainte de a analiza situaţia cu atenţie.

Horoscop, 26 august 2018, PEȘTI

Orele petrecute cu cei dragi au efect excelent asupra psihicului! Viaţa de cuplu şi cea de familie sunt plăcute, sunt locul celor mai frumoase evenimente. Că participi la o reuniune de familie în care devii centrul atenţiei sau că eşti doar figurant în reuşita cuiva drag, fiindu-i alături cu bucurie, se poate spune că e o zi care îţi oferă suficiente motive de relaxare şi veselie. Parcă faci pace cu tine însuţi şi cu ceilalţi deopotrivă şi vă oferiţi unii altora exact acele resurse potrivite pentru o astfel de zi: calm, linişte, blândeţe, armonie, înţelegere, afecţiune.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel