Horoscop, duminică, 2 februarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Senzația principală a zilei pentru Fecioare va fi una de lehamite
Senzația principală a zilei pentru Fecioare va fi una de lehamite

Horoscop. Săgetătorii dunt prea confuzi, așa că recomandabil ar fi ca aceștia  să nu facă lucruri importante astăzi.

Berbec

Astăzi parcă ai vrea să mănânci ceva nou, să încerci alte feluri de a-ți petrece timpul. Poate chiar să te aventurezi mai mult.

Taur

Le ceri apropiaților și prietenilor să îți acorde un răgaz de independență. Mintea și sufletul tău au nevoie de liniște.

Gemeni

Polemicile dinre amicili tăi nu sunt și ale tale, deci nu te implica deloc în a-i ajuta să ajungă la împăcare. Partenerul este nesigur și îți cere explicații.

Rac

Pentru o zi vrei să aibă ceilalți grijă de tine. Te-ai săturat de toate eforturile făcute pentru ei fără a primi nimic în schimb.

Leu

Încă din primele ore ale zilei parcă ești posedat. Găsești motiv de ceartă din absolut nimic și nu te lași până nu pui la punct persoanele dragi.

Fecioară

Senzația principală a zilei va fi una de lehamite. Și o vei manifesta în toate aspectele vieții. Din fericire, ceilalți sunt obișnuiți cu tine.

Balanță

Punctualitatea nu va fi deloc punctul tău forte. Dacă ai întâlniri importante, asigură-te că nu vei întârzia mai mult decât este permis.

Scorpion

Cauți compania celorlalți și insiști până când îi vei convinge să îți acorde timp. Încearcă totuși să îți ponderezi sarcasmul la adresa lor.

Săgetător

Ești prea confuz așa că recomandabil ar fi să nu faci lucruri importante astăzi. Poate odihna și relaxarea te vor ajuta să te concentrezi.

Capricorn

Vrei să te bucuri de viață așa cum nu ai mai făcut-o vreodată. Îți cauți o pasiune, mergi la evenimente sau îți cumperi ceva frumos.

Vărsător

Primești vești neplăcute de la rude și toată ziua stai într-o stare de anxietate permanentă. Prietenii își dau seama ce se întâmplă și te vor susține.

Pești

Ai tot așteptat niște confirmări de la persoanele dragi și azi le vei primi. În funcție de ele îți vei planifica următoarele luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel