Horoscop, duminică, 19 ianuarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Graba strică treaba la Săgetători, iar aceștia vorafla din plin asta
Graba strică treaba la Săgetători, iar aceștia vorafla din plin asta

Horoscop. Prietenii Vărsătorii îi caută doar când le este rău și încep să îi enerveze acest aspect.

Berbec

Toți îți cer sfaturi de parcă ai fi expert în problemele vieții. Deși ești flatat inițial, îți da seama că nu este treaba ta să îi înveți pe alții ce să facă.

Taur

Planurile tale nu se intersectează deloc cu ale partenerului și de aceea veți petrece mult timp separați. Prietenii te plictisesc astăzi.

Gemeni

Mercur a scăpat de careul cu Uranus, deci te-ai mai liniștit și reușești să devii mai activ. Asta nu înseamnă că trebuie să îi contrazici pe toți.

Rac

Porți o discuție cu o persoană dragă din străinătate. Te vor năpădi amintirile, iar nostalgia te va împiedica să fii mai pus pe fapte.

Leu

Afli de problemele unei persoane dragi, însă ești neputincios. Nu poți interveni cu nimic, iar  așteptarea ca totul să se rezolve te va măcina încontinuu.

Fecioară

Chiar dacă este duminică, tu tot la proiectele de la serviciu te gândești. Nu încerca să îți deranjezi colegii cu nelămuririle tale, în timpul lor liber!

Balanță

Vorbești toată ziua despre ce vrei să schimbi în rutina ta zilnică, dar când vine vorba să treci la acțiune, te apucă lenea și renunți.

Scorpion

Îți poți surprinde persoana iubită cu mici gesturi romantice sau cu o invitație în oraș. Cei singuri vor descoperi că au admiratori.

Săgetător

Graba strică treaba, iar tu vei afla din plin asta. Ai inițiativă, energie și idei foarte bune de a petrece ziua, dar modul în care le comunici nu este cel mai potrivit.

Capricorn

Ești urmărit de o stare de confuzie sau panică. Și nu îți dai seama de ce. Parcă ai anticipa că trebuie să se întâmple ceva neplăcut.

Vărsător

Prietenii tăi te caută doar când le este rău și începe să te enerveze acest aspect. De aceea vei începe să devii mai selectiv cu oamenii din viața ta.

Pești

Cauți tot felul de soluții să nu fii nevoit să îți petreci ziua în casă. Doar că va exista riscul să nu te bucure nimic și să renunți prea repede.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel