Horoscop, duminică, 10 martie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Săgetătorii vor participa, astăzi, la tot felul de concursuri intelectuale, iar Capricornii, nu ar trebui să-și asume prea multe responsabilităţi în acaeastă zi.

Balanţă

Balanţele vor decide să uite noţiunea timpului. Cele mai bune idei de relaxare le vor găsi pe internet, la cafeaua de dimineaţă. Nu uitați să faceți timp pentru a comunica cu cei dragi, pe care aţi putea să-i invitaţi la masa de prânz. Ar trebui să evitați cumpărăturile, ca să nu rămâneţi cu buzunarele goale.

Scorpion

Scorpionii ar putea fi neobişnuit de romantici, iar asta i-ar putea transforma în mari cuceritori, iar răspunsurile din partea celui curtat nu vor întârzia să apară. Totuşi, le este recomandat să nu uite de familie, pentru că vor interveni nişte chestiuni punctuale de rezolvat în cel mai scurt timp. Duminica este, de asemenea, o zi minunată de a scăpa de un obicei prost, care vă dă bătăi de cap.

Săgetător

Săgetătorii vor participa, astăzi, la tot felul de concursuri intelectuale. Acesta este momentul potrivit în care le poţi demonstra celor din jur de ce eşti capabil. Poţi avea noi iniţiative, lansa noi idei de afaceri. Duminică nu este o zi bună pentru declarațiile de dragoste sau propuneri de căsătorie. Aşteaptă. Ai putea, în schimb, să îţi aranjezi lucrurile din dulap şi să adaugi ceva nou în el.

Capricorn

Capricornii, duminică, nu ar trebui să-și asume prea multe responsabilităţi. Lasă-i pe cei dragi să stabilească singuri cum ar trebui să-şi petreacă weekend-ul. Vei avea destule pe cap. Petrece mai mult timp alături de familie. Sau fii singur. Vei simţi, probabil, o dorință puternică de a fi singur. Dacă este aşa, găseşte un loc secret, doar al tău, şi stai acolo cât mai mult timp posibil.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii trebuie să stea departe de persoane pe care abia le-a cunoscut. Există riscul să-ţi laşi finanţele pe banii cuiva care ar putea să profite de naivitatea ta. În general, va fi o duminică liniştită pentru tine. Ai putea ieși din casă. O plimbare în aerul proaspăt este perfectă. De asemenea, ar trebui să împărtășeşti cu familia un plan pentru viitor. La sfârșitul zilei, poate vrei să fii singur. Fă tot posibilul să găseşti un loc care să te inspire.

Pești

Peştii petrec ziua de 10 martie 2019 printre oameni neobişnuiti. Ai putea, de asemenea, experimenta un déjà vu în timp ce faci diverse treburi prin casă sau în timp ce vorbeşti cu diferite persoane. Astăzi este o zi potrivită pentru a organiza discuții importante în familie despre cum puteţi redecora casa. Evită să petreci mult timp în spatele volanului sau consumând mâncăruri picante.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel