Horoscop, duminică, 1 septembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Balanțele abia  așteaptă să treacă duminica asta
Balanțele abia așteaptă să treacă duminica asta

Horoscop. Taurii petrec  mai mult timp în familie sau alături de copii, iar partenerul berbecilor are nenumărate pretenții de la aceștia și nu știu cum să le  facă pe plac.

Berbec

Partenerul are nenumărate pretenții de la tine și nu știi cum să îi faci pe plac. Dar nici tu nu te vei lăsa mai prejos, vei găsi tot felul de chichițe pe care să i le reproșezi.

Taur

Petrece mai mult timp în familie sau alături de copii. Și dacă nu ai cum, sigur vei găsi o pasiune care să te bucure ca atunci când erai copil. Nu exagera cu dulciurile.

Gemeni

Când lumea petrece, tu te vei apuca de curățenie serioasă în casă. Să nu te mire dacă vei găsi zeci de obiecte pe care nu le-ai mai folosit de ani de zile și care sunt total inutile.

Rac

Frații sau surorile se implică în viața ta, indiferent că le-ai cerut-o sau nu. Evită conflictele provocate din orgoliu și găsește metodele prin care să îi accepți așa cum sunt.

Leu

Vei fi generos cu toți cei care au fost alături de tine în ultima vreme. Și nu te vei uita deloc la sumele cheltuite. Ba chiar vrei să te implici și într-o cauză umanitară.

Fecioară

Nu stai deloc astăzi, ești ca un titirez. Vrei să nu pierzi timpul degeaba, te agiți și consumi multă energie și bineînțeles, și destule calorii. De aceea va fi nevoie să nu uiți deloc de mese.

Balanță

Abia aștepți să treacă duminica asta. Preferi să stai la birou decât să petreci timp alături de familie sau să stai singur. Nefericirea nu este un sentiment constant, depinde și de tine să scapi de ea.

Scorpion

Tu ai un plan cu activitățile zilei de astăzi. Încă de când te trezești, tu știi ce ai de făcut. Nu te vei abate deloc și vei respecta totul cu sfințenie. Prietenii vor avea cu siguranță de comentat.

Săgetător

Vei folosi această zi pentru a te lăuda apropiaților cu noile tale reușite. Îi vei chema în vizită sau îi vei invita la restaurant să le povestești și să le faci cinste.

Capricorn

Simți nevoia unei conexiuni cu divinitatea, să apelezi la spiritualitate sau să cauți metode de dezvoltare personală. Nu te baza pe ceilalți pentru că nu te vor înțelege. Ești pe cont propriu.

Vărsător

Astăzi sunt bine aspectate investițiile în propria persoană. Și tu simți asta și vei merge la cumpărături. Cu siguranță vei găsi piese de îmbrăcăminte sau încălțăminte de calitate.

Pești

Nu te supăra deloc pe partener dacă nu îți face pe plac sau dacă vrea să petreacă mai mult timp singur. Are nevoie de spațiu astăzi. Sigur găsești tu ce să faci și fără el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel