Horoscop druidic: Ce copac te reprezintă în zodiacul celtic (arboricol) și ce spune despre temperamentul tău

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop druidic Ce copac te reprezintă în zodiacul celtic (arboricol) și ce spune despre temperamentul tău
Horoscop druidic Ce copac te reprezintă în zodiacul celtic (arboricol) și ce spune despre temperamentul tău

Horoscopul druidic mai este cunoscut și ca zodiacul celtic sau arboricol. În funcție de data nașterii se stabilește un sistem de predicții construit pe baza unui calendar specific. Ca orice alt horoscop, reflectă unitatea și integritatea realității unei persoane și lumea sa interioară, precum și anumite aspecte ale conexiunilor și relațiilor dintre elementele universului.

Conform ideilor vechilor preoți ai celților, copacii din horoscopul druidic sunt împărțiți în 40 de segmente, în tot atâtea fiind împărțit și anul. Fiecare dintre cele 22 de semne ale horoscopului druizilor corespunde unui anumit copac. Patru semne sunt unice, fiecare dintre ele durează o zi: punctele solstițiilor de vară și de iarnă, precum și echinocțiile de toamnă și primăvară, împart anul în patru părți.

Citește și: Luna Plină. Cum influențează astrul nopții femeile, în funcție de zodie: „Se întâmplă schimbări în corp“

Celelalte 18 semne sunt distribuite pe 36 de intervale de timp, și au două perioade de valabilitate, între care trec șase luni. Solstițiul de iarnă din 22 decembrie marchează începutul horoscopului arborelui druidic.

Omul, care a venit pe pământ mai târziu decât copacii, trece printr-o etapă de formare similară cu prototipul său din regatul plantelor. Conform ideilor vechilor preoți ai popoarelor celtice, oamenii sunt văzuți ca extratereștri pe Pământ, iar copacii sunt considerați ca locuitori cu drepturi depline.

Horoscop druidic: Ce copac te reprezintă în zodiacul celtic (arboricol) și ce spune despre temperamentul tău

 

Omul are în comun cu copacii capacitatea de a sta în poziție verticală și de a dobândi verticalitate. El este jumătate copac, o jumătate fiară. Sufletul, în raport cu corpul uman, este o pasăre care zboară spre soare sau lună, aiar în timpul somnului se poate mișca în altă lume. Sistemul nervos  al corpului uman are multe în comun cu structura unui copac.

Pentru druizi, o pădure este un loc sfânt și orice copac este o creatură vie care are propriul suflet și propriul său caracter. Și, conform observațiilor lor, data nașterii fiecărei persoane este asociată cu un anumit copac, care, în consecință, impune anumite trăsături caracterului și influențează soarta.

Comunicând cu arborele său, fiecare persoană își poate dezvolta calități pozitive. Opțiunea ideală este să vă plantați copacul în grădină, la țară sau doar în curtea casei și să aveți grijă de el, acesta la rândul său va ajuta să faceți față dificultăților. O altă opțiune este să-i folosiți lemnul în interiorul locuinței să cumpărați unele articole din esența lemnului copacului cu care te asociezi în horoscopul druidic.

 

Horoscop druidic: Măr (23 decembrie - 1 ianuarie, 25 iunie - 4 iulie)

 

Sunt persoane deschise, atrăgătoare, delicate și foarte fermecătoare. Dezinteresați, pot da ultimii bani dacă văd că o altă persoană are nevoie. Trăiesc pentru azi, aproape fără să se gândească la ziua de mâine. Ei apreciază comoditatea în viață. Foarte sentimentali. 

Se pot căsători fără dragoste, dar în același timp vor rămâne fideli până la sfârșitul vieții lor. Sunt curioși. Le place să filosofeze, citesc foarte mult, dar nu își subliniază cunoștințele. Se disting printr-o mentalitate analitică. De regulă, ei duc un stil de viață activ.

 

Horoscop druidic: Brad (2-11 ianuarie, 5-14 iulie)

 

Oameni culți, inteligenți, cu demnitate. Au o slăbiciune pentru artă și antichități. Preferă singurătatea, tăcerea, sunt adesea introvertiți. Reținut, răbdător și ascetic. Uneori sunt capricioși, pretențioși, deci apar dificultăți în viața de familie. 

Sunt foarte deștepți. Ei nu își pierd timpul cu fleacuri. De dragul celor dragi, ei sunt gata să facă orice sacrificiu. Oamenii sunt cinstiți și responsabili. Rareori au încredere în alții, preferând să facă totul singuri.

 

Horoscop druidic: Ulm (12-24 ianuarie, 15-25 iulie)

 

De regulă, aceștia sunt oameni cu frumusețe, inteligență și carismă. Acordă puțină atenție aspectului lor, preferându-se în primul rând hainele confortabile decât cele la modă. Ei trăiesc viața reală. Sunt calmi, nu le plac dificultățile, dar sunt foarte îngrijorați de eșecuri.

Au un bun simț al umorului. Preferă să conducă decât să se supună. Sunt foarte pretențioși, dar simpli. Ei cred în oameni și încearcă să-și corecteze discret discrepanțele. Sunt buni organizatori și au succes financiar.

 

Horoscop druidic: Chiparos (25 ianuarie - 3 februarie, 26 iulie - 4 august)

 

Oameni armonioși, independenți și autosuficienți. De regulă, fataliștii nu își creează propriul destin, plutesc calm cu fluxul. Singura lor dorință este să fie fericiți. Le place să viseze, sunt prietenoși, nu agresivi, nu le place să se certe și sunt întotdeauna gata să ajute. Nu urmăresc banii și faima, preferând liniștea sufletească.

Nu le place singurătatea, se înconjoară de familie sau prieteni. Sunt credincioși în dragoste și prietenie, dar nu sunt deloc sentimentali. Sunt flexibili, ușor de adaptat și nu fac tragedii din necazurile vieții. Nu tolerează un ton ordonat, trădarea.

 

Horoscop druidic: Plop (4-8 februarie, 5-13 august)

 

La prima vedere, acești oameni au succes și curaj. Cu toate acestea, în interior sunt foarte sensibili și indeciși. Prin urmare, de obicei au nevoie de sprijinul celor dragi. Ei se disting printr-o dispoziție pesimistă, nu se pot bucura pe deplin de toate deliciile vieții și, încă din tinerețe, tind să creadă că timpul lor a dispărut. 

Sunt vulnerabili, percep dureros orice glumă, chiar și cea mai inofensivă, pe cheltuiala lor, precum și orice restricții privind libertatea - se supără rapid și încep să-i fie milă de ei înșiși. Cea mai mică problemă îi dezechilibrează, dar nu o arată. În certurile familiale, armele lor sunt liniște și zâmbet. Au o minte ascuțită, pe care o păstrează până la bătrânețe.

 

Horoscop druidic: Cedru (9-18 februarie, 14-23 august)

 

Optimiști incorigibili. Le place să fie centrul atenției și, de dragul acestui lucru, sunt pregătiți pentru orice, încrezători în ei înșiși. Se adaptează rapid la orice situație. Au un bun simț al umorului și sunt sentimentali. În același timp, sunt mândri și simpli. Sunt ușor de influențat, ceea ce devine adesea un obstacol atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. 

Ei duc un stil de viață activ, se dedică complet afacerii alese. Artistice, sensibile, au capacitatea de clarviziune. Au o minte ascuțită, deciziile se iau instantaneu. Idealiști, inclusiv în dragoste. În comunicare, ei sunt pretențioși, cred că trebuie pur și simplu să îndure unii oameni, pe care îi consideră nedemni de ei.

 

Horoscop druidic: Pin (19-28 / 29 februarie, 24 august - 2 septembrie)

 

Sunt raționaliști cu o mentalitate analitică, buni organizatori. Curajos, tenace, disciplinat, persistent, mereu gata să-și asume riscuri. În drumul către țintă, puține lucruri îi pot opri. Prin urmare, ei pot obține succes, de regulă, în orice domeniu. Femeile se deosebesc în special prin capacitatea de a crea un interior frumos și armonios. 

Sunt dulci și prietenoși, dar propria lor bunăstare este încă deasupra altora pentru ei. Știu clar ce vor de la viață. Singura lor slăbiciune este iubirea. Le este greu să stabilească o conexiune permanentă.

 

Horoscop druidic: Salcie (1-10 martie, 3-12 septembrie)

 

Au o stare de spirit care se schimbă frecvent. Afirmând că sunt singuri și că nu le place o societate aglomerată, ei pot face totuși exact opusul în orice moment și se pot bucura de atenția acordată persoanei lor. Arată fără apărare și neajutorați, dar în realitate o fac în mod deliberat - pentru câștig personal sau doar pentru distracție. 

Sunt capricioși, romantici și poetici. Totuși, ca parteneri, nu sunt ușor de suportat, deoarece nu le place să facă compromisuri, au tendința de a iubi suferința, uneori în detrimentul lor. În viața de zi cu zi, le lipsește romantismul, visează adesea la lumi magice. Ele sunt imaginative, artistice și iubesc și apreciază frumusețea.

 

Horoscop druidic: Tei (11-20 martie, 13-22 septembrie)

 

Oameni calmi, echilibrați, care trezesc ușor simpatie. În același timp, sunt susceptibili la lingușire. Sunt foarte contradictorii și gelosi. Înzestrat cu un puternic sentiment de stimă de sine. Sunt sociabili și atenți, cu bune abilități organizatorice. Ei fac contact cu ușurință, au încredere în ei și își revarsă sufletele.

Nu își îndeplinesc întotdeauna promisiunile, disciplina nu este punctul lor forte. În general, au noroc. Dar principalul lor dușman este plictiseala. Prin urmare, adesea abandonează cazuri vechi și iau altele noi. Monotonia vieții de familie este, de asemenea, o povară pentru ei. Ele nu se disting prin constanță nici în principii, nici în mediu. Sunt muncitori, dar în general lipsesc de obiective clare.

 

Horoscop druidic: Alun (22-31 martie, 24 septembrie - 3 octombrie)

 

Ele se disting prin farmecul magic care atrage alte persoane spre ele. Se mulțumesc cu puțin, se adaptează cu ușurință la viață. Sunt amabili și răbdători. În același timp, pot fi furioși și periculoși. Totul depinde de starea lor de spirit, care se schimbă adesea. Sunt originale, acționează adesea în afara cutiei, așa că este aproape imposibil să le prezici gândurile. Sunt cinstiți și principiali, dar uneori excesiv de critici. 

Au o mare intuiție, curiozitate, claritate a minții și devin buni scriitori și oameni de știință. Acestea sunt contrastele oamenilor: ard, apoi lasă totul să meargă de la sine. Ei merg adesea împotriva fluxului de masă și se aruncă în experimente. Sunt secrete, în timp ce sunt prieteni buni și bărbați de familie, pentru ei dragostea, familia și prietenia sunt întotdeauna o prioritate.

 

Horoscop druidic: Nuc (21-30 aprilie, 24 octombrie - 2 noiembrie)

 

Persoane contradictorii. Pe de o parte, sunt corecți, pe de altă parte, sunt nemiloși. Credincios și nestatornic. Au mulți prieteni, dar nu mai puțin și dușmani ... Le place să complice situația. Ei suferă ei înșiși și îi fac pe ceilalți să sufere, fără a se expune cel puțin la remușcare. Emoțional, destul de geloși.

Nu se tem să-și asume riscuri și nu acceptă compromisuri. Sunt încrezători în sine și se bazează doar pe ei înșiși, își prețuiesc independența. În același timp, tind să pună presiune pe ceilalți. Argumentul principal este simțul datoriei. Ei doresc recunoaștere și respect.

 

Horoscop druidic: Scoruș (sorb) (1-10 aprilie, 4-13 octombrie)

 

Oameni foarte fermecători. În același timp, sunt foarte curajoși. Le poți vedea zâmbetul și nu ghici câte lacrimi sunt ascunse în spatele lui. Sunt hiperresponsabili, toate problemele sunt importante pentru ei. Se străduiesc să trăiască independent, dar sunt presați constant de un complex de vinovăție. 

De cele mai multe ori sunt introvertiți, deși le place să ofere bucurie celor dragi. Sunt capabili să influențeze oamenii, să inspire. Dezinteresat și binevoitor. Oferă dragoste, dar necesită reciprocitate. Dacă nu sunt mulțumiți, pleacă primii. Au un simț sporit al dreptății. Au un gust deosebit, știu să-și sublinieze meritele.

 

Horoscop druidic: Arțar (11-20 aprilie, 14-23 octombrie)

 

Se străduiesc întotdeauna să iasă în evidență, să-și sublinieze individualitatea, vor să le placă. De multe ori ies afară, le place să fie vorbiți, adoră complimente și surprize. Întotdeauna sunt o mulțime de idei în capul meu, în special extravagante, dar ele însele, de regulă, nu le pun în aplicare, nu există suficientă perseverență și răbdare. 

Au tendința de a construi castele în aer. Curios despre multe noutăți, bine citit. Au o mentalitate analitică și un bun simț al umorului. Se rup ușor legăturile vechi și la fel de ușor le creează pe noi. Nu judecați alte persoane, nu pedepsiți pentru greșelile din trecut. Au un intelect dezvoltat, o bună memorie și imaginație. Nu se tem de critici.

 

Horoscop druidic: Iasomie (1-14 mai, 3-11 noiembrie)

 

Liber, vesel, zgomotos, există întotdeauna o mulțime de oameni și comunicare în jurul lor, deși ei înșiși nu se străduiesc în mod conștient în acest sens. În exterior, ele dau impresia că oamenii nu sunt împovărați de probleme, oarecum superficiale, dar de fapt sunt foarte sensibili, judicioși și parțial melancolici. 

Sunt foarte diplomatici, deși nu le plac restricțiile. Oamenii muncitori tind să câștige bani buni, dar nu sunt ei înșiși materialiști. Sunt adesea și destul de repede dezamăgiți de oameni. Iubesc copiii și sunt întotdeauna fericiți să petreacă timp cu ei.

 

Horoscop druidic: Castan (15 mai - 24 mai, 12 noiembrie - 21 noiembrie)

 

Atractiv și original. Sunt independenți, au propriile lor opinii, idei și chiar comportament, așa că uneori pot șoca cu acțiunile și judecățile lor. Într-o oarecare măsură, ei sunt idealiști, cred în cea mai înaltă dreptate, moralitate, moralitate. Apără-le principiile fără să te gândești la consecințe. Sunt persistenți și persuasivi. 

De regulă, nu au probleme materiale. Cel mai adesea, sunt monogami, le este frică să-și recunoască sentimentele mai întâi. Mediul este foarte important pentru ei, ceea ce ar trebui să-i susțină. Ei au o minte ascuțită, dar sunt predispuși la visarea cu ochii deschiși.

 

Horoscop druidic: Frasin (25 mai - 3 iunie, 22 noiembrie - 1 decembrie)

 

Sunt frumoase, dar cu un caracter foarte complex. Ei înșiși sunt independenți, deși necesită devotament nelimitat de la prieteni și rude. Le place să fie în centrul atenției. Sunt mândri, egoiști, capricioși, știu exact ce vor și cum vor să trăiască. Dificultățile de viață rezistă cu ușurință și zâmbet. 

Sunt generoși, bucuroși să împartă cu prietenii. Au intuiție, inteligență și imaginație bine dezvoltate. Ei sunt maximaliști și, dacă într-adevăr reușesc, atunci în totalitate - totul sau nimic. Atunci când fac o alegere în viața de familie, ei cântăresc argumentele pro și contra, iau decizii, de regulă, cu mintea și nu cu inima.

 

Horoscop druidic: Carpen (4-13 iunie, 2-11 decembrie)

 

Aceștia sunt oameni care sunt interesați în primul rând de formă decât de conținut. Sunt predispuși la disciplină, sârguință, ascultare. Practic le lipsește inițiativa, dând preferință implementării sau, mai bine zis, chiar supunerii la ordinea stabilită. Rareori se abat de la reguli. Le este frică să facă o greșeală, așa că se tem întotdeauna să ia o decizie: ce se întâmplă dacă fac o alegere greșită?

În același timp, sunt foarte responsabili și corecți. La fel se întâmplă și cu sentimentele - sunt decente, dar viața cu ele poate fi plictisitoare. Având în vedere alegerea dintre datorie și iubire, este mai probabil să aleagă datoria. Nu le plac schimbările și stabilitatea valorii.

 

Horoscop druidic: Smochin (14-23 iunie, 12-20 decembrie)

 

Sunt foarte sensibili, impresionabili, cu un psihic fin. De regulă, ei sunt leneși, dar ei înșiși își dau seama de acest lucru și încearcă să-și lupte cu slăbiciunile. Mediul este important pentru ei. În condiții favorabile, ele înfloresc în fața ochilor noștri, dar când se confruntă cu necazuri, se ofilesc. 

Au sentimente familiale foarte dezvoltate, deci au nevoie de o comunicare constantă cu cei dragi. Sunt realiști, fără fantezii și romantism excesiv, apreciază sentimentele simple. Afecțios, cu suflet cald, emoțional, fără pretenții speciale. Ei iubesc natura.

 

Horoscop druidic: Stejar (21 martie, echinocțiul de primăvară)

 

Mândru (și chiar excesiv), rezistent, persistent, fără compromisuri, independent. Dacă apăsați pe ele, răspunsul poate fi foarte agresiv și dur. De regulă, își ating întotdeauna scopul. Dar ar fi putut realiza mai multe dacă ar fi fost cel puțin puțin mai flexibili și diplomatici. 

Sunt primitori și ospitalieri și respectă opiniile altor oameni. Ei prețuiesc prietenia, dar sunt îndrăgostiți nestingheriți. Nu le place schimbarea. Acordă multă atenție propriilor lor probleme. Au o stare bună de sănătate și rareori se prezintă la medic.

 

Horoscop druidic: Mesteacăn (24 iunie, solstițiul de vară)

 

Oameni cu suflet pur. Modest, blând, binevoitor, armonios. Sunt absolut lipsiți de agresivitate, foarte toleranți și considerați față de cei dragi. Sunt sentimentali și sensibili, uneori chiar pasionați. Cu toată amabilitatea lor, aceștia sunt oameni necomunicativi. Pentru ei, principalul lucru este să aibă pe cineva drag lângă ei (de dragul căruia sunt gata să se sacrifice pe ei dacă este necesar) și o carte bună.

Le place să lucreze și nu se feresc de nici o muncă. Se pot adapta cu ușurință la orice condiții. Ei iubesc viața în toate manifestările ei.

 

Horoscop druidic: Măslinul (23 septembrie, ziua echinocțiului de toamnă)

 

Sunt amabili, dar nu te vor lăsa să stai pe gâtul lor. Sunt răbdători și reținuți, nu le plac argumentele și agresivitatea. Cu un simț al dreptății și responsabilității foarte dezvoltat. Sunt răbdători, știu să se stăpânească și nu-și irosesc nervii degeaba. Dacă suferă, o fac în tăcere. Zâmbetul este atributul lor constant.

Sunt receptivi, întotdeauna gata să asculte prietenii și să-i ajute. Sunt foarte delicați, fini psihologi. Sunt inteligenți, le place să citească, să studieze mult, să reflecte, să se umple de un flux de cunoștințe noi.

 

Horoscop druidic: Fag (21-22 decembrie, solstițiul de iarnă)

 

Frumos și iscusit. Decent și grijuliu. Maximaliști, încrezători în ei înșiși, iau totul din viață. Sunt gospodari, dar și prudenți, știu să organizeze corect bugetul familiei. Ei cântăresc întotdeauna avantajele și dezavantajele, o chestiune la întâmplare nu este despre ei.

Materialiști pronunțați, fericirea pentru ei este departe de a fi în primul rând.  Cel mai adesea, se străduiesc să obțină un anumit ideal - casa ar trebui să fie exemplară, copiii și soțul - ideal, ei înșiși sunt perfecți. Se mențin în formă, așa că arată foarte bine la bătrânețe. În plus, longevitatea lor este practic garantată de soartă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel