Horoscop dragoste și relații pentru luna septembrie. Pești, simți că presiunea emoțională crește. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Horoscopul tău zilnic de dragoste analizează potențialul și compatibilitatea ta amoroasă pentru următoarele zile și săptămâni. Găsiți-vă semnul Solar din lista de mai jos pentru a vă vedea Horoscopul: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec. Horoscop dragoste și relații 


În această lună, se pune un accent deosebit pe cuvântul "parteneriat" în ceea ce privește chestiunile legate de inimă. Fie că ești singur sau într-o relație, cu Mercur care se deplasează înapoi din 9, este timpul să îți reevaluezi definiția 'angajamentului' sau a 'conexiunii de la unul la unul'. Atașat? Încearcă să-ți păstrezi calmul, deoarece comunicarea cu un partener ar putea lua-o razna. Dar până la Luna Nouă din 25, care afectează și cele mai apropiate relații ale tale, începe un nou capitol sau un nou început!


Taur. Horoscop dragoste și relații 


Septembrie ar putea fi punctul culminant al vieții amoroase din acest an, indiferent de statutul tău relațional! Venus influențează romantismul, petrecerea timpului liber și plăcerea începând cu data de 5. Nici că se putea dori un sprijin cosmic mai bun pentru a ajuta dragostea să se formeze sau să înflorească! Mercur se deplasează înapoi, afectând dragostea adevărată și exprimarea sinceră din 23. Așadar, fie că ești singur sau vorbit, ai o șansă superbă de a evalua ceea ce "funcționează", ceea ce nu funcționează și ceea ce tânjești cu adevărat să experimentezi în numele iubirii.


Gemeni. Horoscop dragoste și relații 


În ceea ce privește chestiunile de suflet în această lună, ferește-te de "paralizia analizei"! Cu alte cuvinte, cu planeta ta guvernatoare, Mercur, care se deplasează în sens invers, afectând dragostea adevărată și romantismul, ai putea să te simți presat să iei o decizie, dar să te chinui să o faci. Dragostea ar putea părea mai mult confuză decât reconfortantă uneori. Dar, până la Luna Nouă din 25, care influențează timpul liber și plăcerea, tu și inima ta ați putea cădea de acord asupra a ceea ce sau cui vă doriți și de cine aveți nevoie!

Vezi și: Horoscop 7 septembrie 2022. Taurii, o decizie le schimbă destinul. Capricorni, amintiți-vă de visurile voastre: Previziuni complete


Rac. Horoscop dragoste și relații 


În această lună, o vibrație intelectuală și comunicativă în lumea ta emoțională sau o legătură specială se întărește! Venus influențează gândirea și discuțiile, așa că deschiderea sufletească este biletul tău spre un progres pasional. Dar încearcă să elimini discuțiile dulci sau sexy până pe 23. Mercur neastâmpărat creează haos în comunicare și ar putea apărea neînțelegeri. Dar acestea ar putea fi catalizatorul pentru a pune capăt unei anumite chestiuni.


Leu. Horoscop dragoste și relații 


Ai putea simți o nevoie mai puternică de a crea corectitudine sau echilibru în lumea ta emoțională sau într-o legătură specială. Dar, indiferent de ceea ce s-ar putea înclina în mod nedrept, zeii iubirii te îndeamnă să mergi mai adânc cu comunicarea decât ai putea fi obișnuit. Acele gânduri sau sentimente pe care le-ai ținut pentru tine și despre care te-ai gândit că ar putea pune probleme dacă le-ai da drumul? Aceasta este luna în care au nevoie și merită să iasă la suprafață! Așa îți vei face partea ta pentru ca lucrurile să rămână corecte și echilibrate.


Fecioară. Horoscop dragoste și relații 


Zeii iubirii te selectează pentru un val de dragoste și afecțiune în această lună! Venus intră în semnul tău pe data de 5, sporindu-ți puterea de atracție și alura sexy. O Lună Plină pe 10 afectează și ea relațiile și legăturile individuale. Dar acest eveniment lunar are calități neclare, vagi sau înșelătoare. Așadar, fie că ești singur sau atașat, va trebui să vezi dragostea printr-o lentilă realistă și cu picioarele pe pământ. Asta ar putea însemna să îndepărtezi pe cineva de pe un piedestal sau să-i accepți defectele.

Vezi și:  Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022. Pești, săptămâna să înceapă bine pe frontul veniturilor, al muncii și al carierei. Previziuni complete


Balanță. Horoscop dragoste și relații 


În ceea ce privește sprijinul planetar cu problemele inimii, s-ar putea să existe multe lucruri care se află în spatele scenei sau sunt confidențiale. Dar Luna Nouă în semnul tău de pe 25 așteaptă instrucțiuni de la tine. Așadar, dacă progresul romantic, relațional sau intim este important, acest eveniment lunar îți poate oferi un nou început sau o tabula rasa de care ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să clarifici în mintea ta ceea ce vrei să se întâmple sau să experimentezi și să trimiți un mesaj încrezător și sincer către univers!


Scorpion. Horoscop dragoste și relații 


O Lună Plină afectează dragostea adevărată, exprimarea sinceră, timpul liber și plăcerea pe data de 10. Acest eveniment lunar reprezintă un capitol care se termină și un altul care începe în ceea ce privește problemele inimii. Dar această Lună Plină se lasă puțin dusă de val cu dorințe și fantezii. Așadar, a vedea dragostea în mod realist poate necesita efort și disciplină, fie că ești singur sau atașat. Acest lucru poate fi mai puțin preferabil decât să porți ochelari roz, dar va fi sensibil - și esențial.


Săgetător. Horoscop dragoste și relații 


Luna aceasta, ți se reamintește că inima ta vrea ceea ce vrea, așa că este important să o asculți! Fie că ești singur sau în parteneriat, o Lună Nouă îți afectează cele mai profunde și mai intime speranțe, vise și dorințe. Ți-ai stabilit așteptări prea mici în ceea ce privește problemele inimii? Este un lucru pe care zeii iubirii te încurajează să îl iei în considerare. Tu știi ce - sau pe cine - vrei și meriți. Așadar, ar putea fi timpul să "ridici miza" cu realizarea sau experimentarea acestuia.

Vezi și: Horoscop zilnic 6 septembrie 2022 pentru toate zodiile. Nativul care marți va fi răsplătit de astre. Previziuni complete


Capricorn. Horoscop dragoste și relații 


Fie că ești singur sau în cuplu, progresul pasional se bazează pe faptul că ești mai aventuros sau că te abați de la rutina obișnuită, de rutină. Venus te îndeamnă să fii mai explorator și mai deschis față de posibilitățile pasionale care ți se oferă. Dar deschiderea minții ar putea avea ca rezultat și faptul că vei vedea pe cineva într-o lumină nouă și mai atrăgătoare. S-ar putea să fii la o mică ajustare de atitudine distanță de a-ți transforma viața amoroasă sau o legătură specială. Atitudinea este totul!

 

Vărsător. Horoscop dragoste și relații 


Credințele sau filozofiile la care subscrieți cu tărie ar putea fi o sursă de confuzie și, eventual, de tensiune. Fie că ești singur sau atașat, ai vrea să știi că un iubit sau un potențial iubit îți susține opiniile sau perspectivele. Dar dacă descoperi că nu este cazul, atunci un pic mai multă flexibilitate din partea ta va deschide calea pentru un progres pasional, în loc să devii defensiv. Tu ai punctele tale de vedere; cineva special le are pe ale lui. Trăiește și lasă să trăiești!


Pești. Horoscop dragoste și relații 


Înainte ca Luna Plină în semnul tău să aibă loc pe 10, ai putea simți că presiunea emoțională crește. Acest eveniment lunar vrea să te ajute să eliberezi gânduri, sentimente sau emoții reprimate, așa că lasă-le să iasă la suprafață. Ai, de asemenea, planeta iubirii Venus care afectează parteneriatele și conexiunile individuale din 5 până pe 29. Dacă ți-ai dorit ca lumea ta relațională sau o anumită legătură să se simtă mai echilibrată, mai dulce și mai sexy, acest lucru se poate întâmpla!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel