Horoscop de week-end, 13-15 august 2021: Ocazii unice în viață pentru Fecioară și explozie de noroc pentru Balanță și Capricorn

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop de Week-end
Horoscop de Week-end

Horoscop de week-end, perioada 13-15 august 2021. Previziuni pentru toate zodiile în cel de-al doilea sfârșit de săptămână al lunii august, ultimul sub semnul zodiei Leu.

Cea de-a doua săptămână își continuă avansarea spre mijlocul lunii august și, ca urmare, nu poate fi decât tot mai aproape de acest al doilea weekend al lunii. Horoscopul prezice, pentru perioada următoare nașterea unor ocazii interesante pentru cei născuți sub semnul Fecioarei și zile cel puțin norocoase, ca să spunem așa, pentru Balanță și Capricorn.

Aproape toată lumea va avea posibilitatea de a se bucura din plin de următoarele zile, chiar și cei care, precum cei născuți sub semnul Berbecului, s-ar putea lovi de unele mici obstacole care pot fi depășite cu ușurință.

În ciuda unor mici probleme enervante, dar care pot fi depășite, weekendul care se apropie este unul dintre cele mai bune din întreaga lună.

Nu rata: Horoscop Chinezesc august 2021. Luna Maimuței de Foc în calendarul Feng Shui: În aceste zile puteți câștiga bani cu nemiluita

Horoscop de week-end, 13-15 august 2021

 


Berbec - așa cum am anticipat deja, horoscopul pentru al doilea weekend din august prevede sosirea unor zile interesante și pentru zodia Berbecului, dar din cauza unor mici certuri care pot aduce niște nori supărători, nu toate momentele pot fi savurate așa cum trebuie. Entuziasmul și zâmbetul acestui semn zodiacal nu vor fi însă ușor de redus la tăcere, iar următoarele zile vor fi considerate, în ansamblu, pozitive.

Taur - Un aer de ameliorare pare să se întrevadă la orizont pentru cei născuți sub semnul Taurului. Norocul nu va lipsi, iar zâmbetul de care dă dovadă această zodie se va transmite cu ușurință și celorlalți. Nimeni și nimic nu va putea stinge entuziasmul celor născuți sub semnul Taurului și, datorită unei poziții astrale favorabile, se vor putea bucura de roadele pe care viața le-a semănat pe parcurs.

Gemeni - Este posibil ca săptămâna care tocmai a trecut să nu fi fost una dintre cele mai bune, iar din cauza unei poziții astrale nefavorabile nu veți putea profita de pozitivitatea zilelor următoare. Nu vă va lipsi energia, dar previziunile horoscopului vă sfătuiesc să o conservați și să nu o risipiți, mai ales în vederea diverselor posibilități care ar putea apărea odată cu sosirea săptămânii viitoare.

Vezi și Horoscop. Uranus Retrograd vine cu un îndemn important pentru toate zodiile. Berbec: Relaţia ta cu banii se schimbă!

Rac - Potrivit horoscopului, norocul nu pare să aibă intenția de a abandona zodia Racului, nici măcar în weekendul care stă să vină. Faptul de a putea petrece timp cu cei dragi va face ca momentele să fie de neuitat și cu siguranță va însenina diversele zile. Totul pare să meargă bine și la serviciu.

Leu - Așa cum am menționat deja, weekendul în cauză nu este cu siguranță unul dintre cele mai bune, iar sosirea unor vești negative ar putea fi dovada. Determinarea acestui semn zodiacal le va permite să înfrunte zilele următoare cu fruntea sus, dar va fi necesar să facă eforturi pentru a nu-și pierde răbdarea și zâmbetul.

Fecioară - Cei născuți sub acest semn zodiacal se vor putea întâlni cu situații plăcute și interesante, iar cei mai atenți vor putea, de asemenea, să descopere oportunități de neratat printre diversele știri și evenimente. Să te înconjori de oameni de încredere, chiar și mai ales atunci când totul pare să meargă bine, nu este niciodată o greșeală.

Balanță - Cei născuți sub semnul Balanței se vor confrunta și ei cu situații și oportunități pe care ar fi bine să nu le rateze. Apropierea partenerului și a celor dragi va fi resimțită în mod constant, mai ales în momentele în care simțiți nevoia, iar fiecare persoană care face parte din acest cerc va fi gata să vă ofere ajutorul său. Pe parcurs se vor ivi zile excelente și interesante.

Scorpion - Scorpionul pare să fie și el unul dintre cele mai favorizate semne din weekendul în cauză. Horoscopul pentru următoarele zile anunță sosirea unor momente interesante pentru cei care se bucură de influența acestui semn zodiacal și, datorită unei poziții astrale favorabile, va fi posibil să se implice în ceva productiv și cu siguranță profitabil.

Săgetător - În sfera sentimentală și relațională nu par să se întrevadă mari probleme, dar în ceea ce privește aspectul economic/lucru, s-ar putea să te confrunți cu unele întârzieri neprevăzute și cu siguranță supărătoare. Nu trebuie să ne fie rușine să cerem ajutor la nevoie, dar este important să evităm să profităm de bunătatea celorlalți.

Capricorn - Semnul Capricornului, conform previziunilor horoscopului pentru acest nou weekend al lunii, va reuși să își recupereze complet energia fizică și psihică și se va putea bucura de zilele de weekend în cel mai bun mod posibil în compania celor dragi. Înconjurându-vă de oameni de încredere și de prieteni, veți face ca centrul acestei noi luni de vară să fie de neuitat.

Vărsător - Deși săptămâna care tocmai a trecut a fost ușor cuprinsă de ezitări și incertitudini, nașterea noului weekend pare să aducă un aer de noutate pentru zodia Vărsător. Organizarea unei excursii în afara orașului vă va ajuta să vă limpeziți mintea și să scăpați de toată negativitatea.

Pești - Nici weekend-ul, conform previziunilor horoscopului, nu pare a fi una dintre cele mai norocoase perioade pentru zodia Pești. Distanța față de persoana iubită și de cei dragi se va resimți mai mult în această perioadă și nu rămâne decât să ai răbdare și să aștepți să vină vremuri mai bune. Din fericire, sărbătorile și festivitățile vă vor permite să vă apropiați de cei dragi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel