Horoscop Chinezesc august 2021. Luna Maimuței de Foc în calendarul Feng Shui: În aceste zile puteți câștiga bani cu nemiluita

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Chinezesc august 2021. Luna Maimuței de Foc în calendarul Feng Shui: În aceste zile puteți câștiga bani cu nemiluita
Horoscop Chinezesc august 2021. Luna Maimuței de Foc în calendarul Feng Shui: În aceste zile puteți câștiga bani cu nemiluita

Luna august 2021 stă sub imperiul semnului Maimuței de Foc, potrivit horoscopului chinezesc. Începută pe 8 august, luna Maimuței se va încheia pe 7 septembrie, perioadă care va duce la creștere inteligenței, spiritualității și creativității zodiilor. 

Astrologia Feng Shui se bazează pe calendarul chinezesc. Datele de început și de sfârșit ale lunilor sunt diferite de cele general acceptate în calendarul gregorian. Conform calendarului chinezesc, cea de-a șaptea lună a anului începe pe 8 august 2021 și se încheie pe 7 septembrie 2021. 

Citește și Horoscop 11 august 2021. Berbec, ești dispus să faci profit? Capricorn, nu vei primi vești bune! Previziuni pentru toate zodiile

Astrologia Feng Shui consideră că fiecare lună are energia și caracterul său unic. Prin urmare, energia fiecărei luni este exprimată prin intermediul unuia dintre cele 12 animale zodiacale și conectată la unul dintre cele 5 elemente: Apă, Aer, Pământ, Foc, Metal.

August 2021 este luna Maimuței de Foc. În mitologia chineză, Maimuța de Foc este o imagine a soarelui care apune și strălucește deasupra unui lac sau a altor suprafețe unde se reflectă lumina soarelui. Maimuța de Foc este foarte inteligentă, spirituală și creativă. În același timp, Maimuța de Foc este perspicace și muncitoare, acordă o mare atenție detaliilor și are o capacitate uimitoare de concentrare. Sub influența energiilor lunii, oamenii pot manifesta trăsături similare.

Te-ar putea interesa și: Horoscop. Uranus Retrograd vine cu un îndemn important pentru toate zodiile. Berbec: Relaţia ta cu banii se schimbă!

Horoscop Chinezesc august 2021: Luna Maimuței de Foc

 

În metafizica chineză, Maimuța de Foc este simbolizată de "metalul arzător". Prin urmare, în august 2021 pot apărea mai des diverse inflamații ale organelor respiratorii, ale plămânilor și ale pielii. În această lună, este vital să vă întăriți sistemul imunitar!

Elementul foc reprezintă căldura, bucuria, distracția și optimismul. Cu toate acestea, simbolul lunii este soarele care apune și care simbolizează energia în declin. Potrivit calendarului chinezesc, toamna a venit deja, iar căldura Soarelui nu este prea puternică. Se încălzește, dar nu suficient.

Vezi și: Horoscop Chinezesc 9-15 august, previziuni pentru toate zodiile: Maimuțele vor avea o întâlnire care le va schimba definitiv viața

În această lună, ar putea fi dificil pentru oameni să mențină o atitudine optimistă și să rămână echilibrați din punct de vedere emoțional. Prin urmare, există încă riscuri de conflicte și relații dizarmonioase atât între indivizi, cât și în lume în ansamblu.

Există o mare probabilitate de salturi bruște pe piețele bursiere. Persoanele care tranzacționează activ ar trebui să urmărească mai atent știrile pentru a nu rata momentele de fluctuații.

În august 2021, nu este recomandat să călătoriți în direcțiile sud-est și sud-vest. Această recomandare este valabilă doar pentru călătoriile pe distanțe lungi. Este în regulă să vă plimbați sau să vă deplasați în jurul orașului sau în apropiere de acesta pe direcția Sud-Est sau Sud-Vest.

Vibrația zilelor din luna Maimuței de Foc


Zilele de 12 și 24 august și 5 septembrie sunt date bune pentru a începe orice afacere pozitivă. Acțiunile începute la aceste date vor avea un start bun și vor avea toate șansele de reușită. Cu toate acestea, aceste date nu sunt recomandate pentru începerea unui tratament medical și nimic legat de afacerile romantice. Aceste date nu sunt potrivite pentru cei născuți în anul Câinelui.

7, 8 și 20 august și 1 septembrie sunt date bune pentru deschideri oficiale și relații pe termen lung. Aceste date sunt bune pentru semnarea unui nou acord, obținerea unui nou loc de muncă sau începerea școlii. Cu toate acestea, aceste date nu sunt potrivite pentru cei născuți în anul Calului.

13 și 25 august - în aceste zile este mai ușor să te îmbolnăvești, ceea ce este deosebit de important în perioada actuală. Prin urmare, asigură-te că ești foarte precaută în aceste zile, deoarece există un risc crescut de a te alege cu infecții și viruși!

Zile neprielnice în luna august 2021


10 și 22 august și 3 septembrie sunt date nefavorabile pentru a începe lucruri importante. Ele aduc dificultăți, obstacole și probleme.

15 și 27 august sunt date nepotrivite pentru multă activitate, pentru organizarea de evenimente importante sau pentru începerea unui tratament medical. Dar puteți folosi aceste date pentru a finaliza cazuri vechi.

14 august este o "Zi fără bogăție". Această dată nu este potrivită pentru a începe o afacere, a face investiții sau a semna acorduri financiare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel