Horoscop. Uranus Retrograd vine cu un îndemn important pentru toate zodiile. Berbec: Relaţia ta cu banii se schimbă!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Uranus Retrograd vine cu un îndemn important pentru toate zodiile. Berbec: Relaţia ta cu banii se schimbă! (sursa foto: Pixabay)
Horoscop. Uranus Retrograd vine cu un îndemn important pentru toate zodiile. Berbec: Relaţia ta cu banii se schimbă! (sursa foto: Pixabay)

Este timpul să facem pace cu schimbările recente ale vieții. Pregătește-te, pentru că suntem pe punctul de a fi loviți cu un alt retrograd. Uranus retrograd 2021 începe pe 19 august și se 'dezlănțuie' până pe 18 ianuarie 2022. Retrogradul anual al lui Uranus este mai subtil şi puţin stresant - și este aici pentru a ne ajuta să procesăm schimbările din viață și să trecem la moduri de gândire mai inovatoare. Dacă doriți să profitați la maximum de el, veți dori cu siguranță să știți cum Uranus retrograd 2021 vă va afecta semnul zodiacal.

Uranus, copilul sălbatic, este planeta trezirilor, inovației și schimbărilor bruște. Uranus se retrogradează în fiecare an, iar anul acesta se învârte în tărâmul semnului pământului Taur (unde trece încet încă din 2018). Dacă ați experimentat unele schimbări sau realizări neașteptate atunci când vine vorba de muncă, iubire și lucrurile pe care le apreciați în ultimul an, acest retrograd ne cere să începem să integrăm aceste schimbări în loc să le împotrivim. Uranus răzvrătit și gânditor înainte vrea să se asigure că ne facem propriile reguli și nu doar că le urmăm orbește pe alții. Putem lucra cu energia sa retrogradă păstrând o minte deschisă și renunțând la credințele limitative.

Te-ar putea interesa și: Horoscop Chinezesc august 2021. Luna Maimuței de Foc în calendarul Feng Shui: În aceste zile puteți câștiga bani cu nemiluita

 

Uranus Retrograd vine cu un îndemn important pentru toate zodiile

 

Odată cu începerea retrogradă a lui Uranus, toate cele cinci planete exterioare transpersonale vor întoarce oficial în același timp, ceea ce înseamnă că în spatele scenei se întâmplă o mulțime de procesări subtile, atât la nivel personal, cât și la nivel colectiv. Căutați câteva vibrații retrograde serioase ale lui Uranus în jurul datei de 24 decembrie, când are loc al treilea și ultimul pătrat din anul Saturn / Uranus. Această serie de aspecte pătrate (care se întâmplă doar aproximativ la fiecare 20 de ani) ne provoacă să fim mai progresivi și să punem la îndoială statu quo-ul. Iar aceasta ne oferă o ultimă șansă să ne desprindem pe deplin de tradițiile învechite și să începem să construim către un viitor mai puțin convențional.

Din fericire, Uranus retrograd 2021 nu are probabil un efect puternic asupra fluxului vieții noastre de zi cu zi, dar este totuși un moment important pentru a revizui, procesa și începe să ne adaptăm la unele dintre bilele curbe sălbatice pe care viața ne-a aruncat-o recent. Citiți mai departe pentru horoscopul Uranus retrograd 2021.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Relația dvs. cu banii și bunurile materiale se schimbă, Berbec - și este posibil să fi experimentat recent unele schimbări neașteptate ale situației dvs. financiare sau accesul la resurse. Folosiți acest retrograd pentru a vă pregăti pentru succes nepunând toate ouăle într-un singur coș și rămânând deschis la realizări bruște în jurul a ceea ce apreciați cu adevărat.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ca semn pragmatic al pământului, apreciați stabilitatea și predictibilitatea unei rutine solide, Taurul. Dar odată cu aducerea lui Uranus de scânteia sa rebelă în semnul tău, acest retrograd te va ajuta să-ți relaxezi viața și să lași să zboare steagul tău ciudat. Lucrați pentru a vă accepta din toată inima autenticitatea, chiar dacă asta înseamnă încălcarea unor reguli și ieșirea în afara casetei obișnuite.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Acest retrograd îți luminează latura spirituală, Gemeni, așa că fă-ți timp să stai liniștit cu descărcările intuitive pe care le primești. Acordați o atenție deosebită temelor viselor voastre și rămâneți deschis viziunilor psihice - deoarece pot exista realizări neașteptate care vă vin prin tărâmul subtil al subconștientului vostru. Timpul extra singur poate oferi sufletului tău loc de explorare.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Relația dvs. cu prietenii și rolul dvs. într-un cadru de grup s-a schimbat în ultima vreme, Rac - și acest retrograd marchează un moment important pentru a vă reflecta la situația lucrurilor. S-ar putea să vă conectați cu noi clici care ajung să vă aducă oportunități interesante sau puteți constata că v-ați separat de o echipă veche. Îmbrățișați schimbările din energia colectivă.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Având în vedere că Uranus rebel tranzitează sectorul carierei din graficul tău, probabil ai avut de-a face cu o mulțime de evoluții neașteptate și schimbări bruște în viața ta profesională, Leu. Acest retrograd vă cere să reflectați asupra circumstanțelor și alegerilor care v-au condus către locul în care vă aflați profesional și să le folosiți în avantajul dvs. Este timpul să fii inovator în ceea ce privește viitorul tău.

 

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Ca semn pământesc, ești cunoscut pentru că ești practic - dar acest retrograd îți cere să riști și să fii deschis să încerci lucruri noi, chiar dacă te scoate de pe calea bătută. Sunteți în procesul de conectare cu interese unice și de a vă evolua sistemul de credințe, așa că rămâneți deschiși la spontaneitate. O călătorie de ultim moment sau o oportunitate bruscă ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă găsi groove-ul.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Sunteți în mijlocul unei perioade interesante în ceea ce privește resursele și încurcăturile personale, Balanță - și acest retrograd ar putea izbucni niște căderi bruște asupra voastră. S-ar putea să reușiți în cele din urmă să legați niște capete financiare sau să începeți să experimentați noi investiții. Asigurați-vă că ați stabilit limite ferme în jurul energiei și banilor pe măsură ce explorați.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Relațiile dvs. individuale sunt în flux acum, așa că ar putea fi timpul să explorați o dinamică neconvențională. Acest retrograd vă oferă șansa de a face bilanțul locului în care stau lucrurile în relațiile voastre și de a afla ce reguli trebuie să faceți (și să spargeți) pentru a sprijini libertatea reciprocă. Amintiți-vă, nimeni nu poate dicta cum să conduceți lucrurile decât dvs. și partenerul dvs.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ca semn spontan al focului, preferați să nu vă lăsați apăsat de un program strict. Dar cu Uranus care tranzitează sectorul orientat spre rutină al graficului dvs., probabil că v-ați trezit dezvoltând un nou șanț atunci când vine vorba de a vă conduce obiceiurile zilnice. Acest retrograd este un moment pentru a vă agita calendarul și pentru a încerca câteva metode noi atunci când vine vorba de lucrul dvs. zilnic.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Te afli în mijlocul unei perioade super încărcate de creativitate, Capricorn - așa că ai grijă la flash-uri de perspectivă și fulgere de inspirație. Acest retrograd vă oferă șansa de a revedea ideile trecute și de a găsi modalități de a le aplica inovativ în viitor. Această energie deschisă se poate revărsa și în viața ta amoroasă, așa că urmărește oameni noi și caută romantism în locuri neobișnuite.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Casele noastre ar trebui să fie sanctuarul nostru, Vărsător, dar în acest moment s-ar putea să te străduiești să găsești un sentiment solid de stabilitate. Odată cu retragerea planetei voastre Uranus prin sectorul graficului legat de casă, este posibil să aveți de-a face cu reparații neașteptate sau schimbări bruște ale situației dvs. de viață. Faceți niște meditații pentru a vă ajuta să rămâneți centrat.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești în curs de a dezvolta noi metode de autoexprimare și de a explora activități mentale imediate, Pești - și acest retrograd te ajută să sortezi discuțiile pentru a-ți da seama ce are sens. S-ar putea să descoperiți că sunteți mai puțin interesat să socializați dezinvolt acum și mai mult să vă faceți propriile lucruri, așa că mergeți la ritmul propriei tobe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel