Horoscop Chinezesc 9-15 august, previziuni pentru toate zodiile: Maimuțele vor avea o întâlnire care le va schimba definitiv viața

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop Chinezesc 9-15 august, previziuni pentru toate zodiile: Maimuțele vor avea o întâlnire care le va schimba definitiv viața
Horoscop Chinezesc 9-15 august, previziuni pentru toate zodiile: Maimuțele vor avea o întâlnire care le va schimba definitiv viața

Cea de-a doua săptămână din august anunță lucruri care se vor îmbunătăți neașteptat pentru unele zodii. Care este cel mai bun mod de a profita de următoarele șapte zile, vedeți în cele ce urmează în previziunile Horoscopului Chinezesc pentru perioada 9-15 august.

Pe parcursul acestei săptămâni, poți și trebuie să analizezi parcursul vieții, să tragi concluzii și să te gândești cum să acționezi în continuare. Cei care sunt suficient de curajoși pentru a decide să schimbe multe lucruri vor fi norocoși. Până la sfârșitul săptămânii, mulți vor simți o scădere a vitalității lor.

Horoscop Chinezesc 9-15 august, previziuni pentru toate zodiile

 

Șobolan

Dacă nu vă este frică de eșec, de data aceasta eșecul este cel care se va teme de voi și se va îndepărta din calea voastră. Prin urmare, puteți lua cu îndrăzneală inițiative originale și vă puteți asuma riscuri deliberate. Ambițiile dumneavoastră profesionale vor fi răsplătite. Nu exagerați cu gătitul pe lemne sau cu grătarul.

Bivol

Viața ta personală va fi în centrul atenției: îi vei fermeca pe cei din jur cu strălucirea ta. Relația dvs. cu copiii va fi mai relaxată și mai caldă decât de obicei. Fă-ți timp pentru odihnă dacă vrei să eviți oboseala, care îți poate reduce acuitatea sentimentelor și moralul. Trebuie să vă comportați cu reținere și, mai presus de toate, să dați dovadă de răbdare.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

 

Tigru

Relațiile tale cu sexul opus vor fi colorate de romantism. Sunt posibile întâlniri sentimentale foarte plăcute. Sunt probabile dureri de cap, care pot fi cauzate de o mică suprasolicitare. Încercați să nu fiți nervos și dormiți suficient.

Iepure

O săptămână bună pentru a termina o lucrare importantă sau pentru a scăpa de obiceiurile proaste. Nervii vă vor fi întinși și vă va fi greu să vă controlați nerăbdarea. Evitați problemele financiare cu prietenii. Nu trebuie nici să împrumutați, nici să împrumutați, altfel riscați să pierdeți un prieten.

Dragon

Este posibil să vă confruntați cu probleme serioase dacă cedați tendinței de a râde tot timpul de orice. Într-un mediu profesional, va trebui să rămâneți vigilent: cu cât aveți mai mult succes, cu atât mai numeroși vor fi adversarii dumneavoastră. Este o săptămână bună pentru sănătate: vitalitatea ta va fi la cote maxime. Va fi o armonie perfectă în casă, dar ar fi indicat să fiți mai blând și mai generos cu rudele.

 

Te-ar putea interesa și: Horoscop săptămâna 9 - 15 august: Mercur în Fecioară aduce noi orizonturi profesionale și bani cu nemiluita. Previziuni pentru toate zodiile

 

Șarpe

Îți va fi greu să economisești bani și, în general, ar trebui să fii prudent în chestiuni financiare. Abțineți-vă să criticați, chiar și cu cele mai bune intenții, conversațiile importante. Atenție la suprasolicitare și la efectele sale negative. Reziliența organismului va fi redusă și este mai bine să încetinești temporar, să dormi mai mult.

Cal

Într-o relație romantică este posibil să confundați atracția pur fizică cu ceva mult mai important și mai profund. Problemele de sănătate reprezintă o posibilitate. Atenție la bolile respiratorii și la problemele de ficat și vezica biliară. Dacă doriți să vă încercați norocul la jocurile de noroc, puteți risca de data aceasta, dar nu pariați prea mult.

Capră

Relațiile cu cei apropiați pot deveni o sursă de frustrare severă. Discuțiile din familie se pot transforma în certuri, așa că mulțumește-te cu tăcerea: va exista o îndulcire în viitorul apropiat. Dintr-o dată veți dori să aduceți altceva în viața dumneavoastră, orientându-vă mai ușor spre filosofie sau religie. Fiți realist și nu vă lansați în aventuri deliberat nesăbuite.

 

Vezi și: Horoscop TAROT săptămâna 9 - 15 august. Săgetător: Victoria este a ta! Peşti: Poți fugi, dar nu te poți ascunde

 

Maimuță

Un climat favorabil este important pentru inimă: relațiile tale sentimentale se vor dezvolta în direcția bună. Vor avea loc schimbări pozitive în viața ta: este posibilă o întâlnire care îți va schimba viața sau începerea unor activități mai satisfăcătoare. Situația ta financiară se va îmbunătăți: poți conta pe o mână de ajutor din partea norocului. Puteți demara proiecte de anvergură, puteți investi resurse financiare.

Cocoș

Relațiile de familie vă vor provoca o oarecare iritare: veți avea tendința de a vă comporta într-o manieră autoritară. Intuiția ta va juca un rol important și îți va permite să te dezvolți în mod constructiv din punct de vedere profesional. Fiți atenți la condiția fizică. Faceți exerciții fizice și aveți grijă la ceea ce mâncați.

Câine

Veți găsi alinare și simpatie lângă prietenii apropiați care vor da din nou culoare vieții dumneavoastră. Veți putea încheia afaceri profitabile, iar întârzierile mărunte care v-au deranjat vor fi uitate. Nu-i judecați pe cei din jurul vostru prea repede: încercați să dați dovadă de onestitate și de îngăduință. Veți avea un sentiment interesant de libertate și o dorință de a vă răsfăța cu noi experiențe.

Mistreț/Porc

Dacă suferiți de dureri de cap sau amețeli, încercați să vă odihniți mai mult și să vă detașați de griji. Evitați să mâncați fructe de mare în această săptămână. Fiți prudent în interacțiunile cu familia apropiată. Nu există nimic mai dăunător pentru o relație decât mândria prost plasată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel