Horoscop săptămâna 9 - 15 august: Mercur în Fecioară aduce noi orizonturi profesionale și bani cu nemiluita. Previziuni pentru toate zodiile

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ce ne rezervă astrele: Horoscopul pentru perioada 9-15 august 2021 pentru toate zodiile. Odată cu intrarea lui Mercur în zodia Fecioară, apar noi oportunități în carieră.

În general, perioada este favorabilă, cel mai important, pe 9, 10, 11 august fiți realiști, mulți ar putea dori să schimbe totul în viața lor deodată.

Săptămâna în curs este ideală pentru începuturi. Cu toate acestea, dacă încercați să vă atingeți toate obiectivele deodată, este posibil să nu atingeți niciunul! Este important să ne dăm seama că timpul, energia și resursele sunt limitate. Așadar, în loc să schimbăm totul dintr-o dată, este mai bine să acționăm în etape.

Nu rata: Horoscop Chinezesc 9-15 august, previziuni pentru toate zodiile: Maimuțele vor avea o întâlnire care le va schimba definitiv viața

Mercur în Fecioară aduce noi orizonturi profesionale și bani cu nemiluita

 

Din 12 august, Mercur intră în Fecioară, unde are statut de guvernator - începe o perioadă favorabilă pentru rezolvarea problemelor de la serviciu și începerea unor noi activități profesionale. Din această zi, mulți vor simți că lucrurile se simplifică, că se instalează certitudinea, că problemele de parteneriat se rezolvă mai ușor. Tot în Fecioară, Marte și Venus, care promovează armonia, acțiunile sunt în mare parte în concordanță cu dorințele.

Vezi și: Horoscop. Aceste semne ale zodiacului se vor îmbogăți în luna august. Banii vor veni de unde nu vă așteptați

Horoscop săptămâna 9 - 15 august

 

Berbec


Dacă v-ați dorit de mult timp să faceți ceva, dar ați tot amânat din diverse motive, a venit momentul. În timpul săptămânii, pot apărea situații ambigue în relațiile cu sexul opus, dar, orice s-ar întâmpla, nu vă supărați - aveți suficiente resurse pentru a preveni ce e mai rău.

În sfera profesională sunt posibile avansări, sarcini interesante și proiecte promițătoare. Rudele, vecinii, prietenii au nevoie de participarea dvs. în afacerile lor - nu refuzați, chiar dacă vă este greu să gestionați și să combinați totul. Săptămâna este potrivită pentru rezolvarea problemelor legate de locuințe, pentru tranzacții de mutare, cumpărare și vânzare.

Taur


Noile cunoștințe, întâlnirile cu prietenii, cu foștii parteneri romantici, contribuie la transformări pozitive în viața personală, în relațiile parteneriale. S-ar putea să vă priviți altfel relațiile existente, să apară impulsuri noi și puternice care vor duce la schimbare.

O inspirație creativă neobișnuită, noi conexiuni de perspectivă contribuie la îmbunătățirea situației financiare. O relație de afaceri s-ar putea transforma într-o relație romantică. Săptămâna este favorabilă câștigării popularității și succesului social, activităților sociale, contactelor cu organizațiile publice.

Nu rata: 8 August, cea mai NOROCOASĂ zi din an, când dorinţele se îndeplinesc. Cum te pregăteşti pentru 'Portalul Leului'

 

Gemeni


Un fond emoțional instabil, o dorință de schimbare, o tendință de a flirta, de aventură, pot afecta negativ relațiile de dragoste sau de familie existente. Dacă sunteți necăsătorit, o întâlnire cu un viitor partener este posibilă în timpul săptămânii.

O perioadă bună pentru contactele cu prietenii, participarea comună la evenimente sociale și culturale, începerea unei noi activități profesionale. În familie sunt posibile evenimente neașteptate, însoțite de îngrijorări și de necesitatea unor schimbări. Nu vă grăbiți să luați decizii - dacă vă grăbiți ați putea face greșeli care vor fi greu de corectat mai târziu.

Rac


Dacă ai lucrat la un proiect sau te pregătești pentru o prezentare a muncii tale, săptămâna ar putea aduce rezultate materiale bune, recunoaștere mult așteptată și popularitate. Relațiile personale rezistă bine, dar dacă ești activ în comunitate folosește această perioadă pentru dezvoltare profesională și creativă.

Îmbunătățirea stării fizice, afluxul de forță și energie, veți putea aplica cu folos și beneficii pentru voi înșivă, iar în viitor, obțineți o oportunitate de a vă extinde influența și de a obține confortul financiar dorit. Copiii și o persoană iubită sunt fericiți, viața aduce numai emoții pozitive.

Leu


Un moment bun pentru a studia, pentru a începe să călătorești, pentru călătorii de afaceri și călătorii. Perioada este favorabilă activităților creative productive, punerii în ordine, decorării camerelor, finalizării proiectelor, predării de lucrări. Afacerile financiare, afacerile, activitățile antreprenoriale sunt favorabile.

Apar noi proiecte și relații de afaceri promițătoare. Circumstanțele săptămânii în curs sunt favorabile transformării momentelor negative în muncă, soluționării favorabile a finanțelor comune, a obligațiilor de plată a datoriilor, precum și a pensiei alimentare și a moștenirii. Un moment bun pentru reînnoirea și transformarea relațiilor de familie și de dragoste.

Fecioară


Sunt posibile noi cunoștințe romantice, prietenii reînnoite. În sfera profesională, toate dificultățile și dezacordurile vor fi rezolvate. O perioadă bună pentru relațiile personale, pentru a face planuri de viitor, pentru a rezolva probleme legate de locuință.

Negocierile cu privire la parteneriate și colaborări merg bine, este posibil să se ajungă la un acord asupra unor lucruri care anterior nu au funcționat. Apar idei noi, se pot face schimbări constructive în cadrul echipei și toată lumea poate fi încurajată să lucreze într-un mod organizat și eficient. Cu toate acestea, este posibil să existe o suprasolicitare din cauza conexiunilor și a contactelor, așa că nu vă ocupați de mai mult decât puteți face.

Balanță


Curajul și perseverența în exprimarea ideilor și intereselor tale, te ajută să iei o poziție profitabilă și să profiți la maximum de săptămâna în curs. Apare interesul pentru jocurile intelectuale, se activează sfera mentală. Numărul de conexiuni sociale crește.

Veți găsi cu ușurință un teren comun cu superiorii și persoanele influente, veți putea să vă exprimați considerațiile, să vă rezolvați problemele financiare în siguranță. Munca care necesită efort mental și creativ merge bine. Este o perioadă bună pentru a încheia afaceri profitabile, pentru a începe o călătorie de afaceri. Încercați să vă abțineți de la promisiuni pripite.

Scorpion


Au loc evenimente care schimbă viața; sunt posibile transformări pozitive în relațiile personale. Este posibil să se negocieze, să se revigoreze și să se reînnoiască relațiile stabilite, să se adauge pasiune la acestea. Pentru relațiile care sunt pe punctul de a se destrăma, aceasta ar putea fi ultima săptămână.

Prin urmare, abțineți-vă, gelozia și îndoielile pot afecta negativ relația. Perioada va fi un punct de cotitură pentru mulți, este o perioadă activă, cu provocări și situații acute. În sfera financiară - totul este previzibil și prosper, s-ar putea să vi se achite datoriile, să vi se acorde o mărire de salariu sau un mic bonus.

Săgetător


Folosiți timpul pentru a vă exprima creativ și profesional. Aplicați pe scară largă cunoștințele și abilitățile dobândite, propria experiență de viață. Vă puteți baza pe ajutorul superiorilor, al persoanelor influente, al agențiilor oficiale și al organelor de aplicare a legii. Îndrăzniți să vă implicați în predarea de cursuri, în publicarea sau în derularea unei campanii publicitare.

Aveți ocazia să rezolvați cu succes probleme juridice, să negociați cu partenerii. Relațiile externe sunt favorabile - faceți înțelegeri, semnați contracte. Această perioadă este potrivită pentru investiții financiare. Planificați discursurile importante și călătoriile de afaceri.

Capricorn

Toate chestiunile legate de dragoste și căsătorie vor deveni mai intime și mai stabile. O perioadă favorabilă pentru a vă procura propria casă și gospodărie, precum și pentru vacanțele în familie. Există o oarecare oprire a activității și a contactelor de afaceri, dar poți folosi această perioadă pentru a rezolva probleme personale.

În cazul în care există probleme de sănătate - veți simți o îmbunătățire în timpul săptămânii, un moment bun pentru a face un control și a începe un curs de tratament. Munca creativă este stimulată, obțineți pacea interioară și reușiți să creați un mediu confortabil pentru dumneavoastră și pentru cei dragi. Perioada este favorabilă pentru comunicarea cu copiii de toate vârstele.

Vărsător


Perioada este însoțită de vivacitate a spiritului, vitalitate crescută: fizică și mentală. Puterea creativă este activată, tu ca persoană vei obține recunoaștere și vei fi încurajat. Sfera de influență se va extinde foarte mult, noile activități antreprenoriale vor lua avânt, ascensiunea profesională sau de afaceri se va produce mult mai ușor decât în alte perioade.

Ați putea primi o nouă misiune sau o nouă poziție. O perioadă favorabilă pentru rulajul de numerar, vânzări și achiziții, tranzacții financiare și investiții monetare. Relațiile de dragoste și de familie vor fi bine stabilite, armonizate.

Pești


Obții inspirație creativă, idei noi și o oportunitate de transformare spirituală. Perioada de schimbări importante în minte, care se reflectă în viața de afaceri, în starea finanțelor. Se ivește ocazia de a începe o nouă afacere sau de a continua altele anterioare.

Cu toate acestea, ar trebui să vă feriți de înșelăciune, de fraudă, de implicarea în intrigi. Circumstanțele săptămânii contribuie la activarea intuiției, care ajută la înțelegerea copiilor - această perioadă poate fi folosită pentru a armoniza relațiile cu aceștia. Relațiile care apar în această perioadă tind să se încheie rapid, dar pot fi un catalizator pentru schimbări importante în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel