8 August, cea mai NOROCOASĂ zi din an, când dorinţele se îndeplinesc. Cum te pregăteşti pentru 'Portalul Leului'

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
8 August, cea mai NOROCOASĂ zi din an, când dorinţele se îndeplinesc. Cum te pregăteşti pentru 'Portalul Leului'
8 August, cea mai NOROCOASĂ zi din an, când dorinţele se îndeplinesc. Cum te pregăteşti pentru 'Portalul Leului'

Pregătiți-vă de o zi magică în sezonul Leului, deoarece pe 8 august, soarele și steaua Sirius vor crea un aliniament cosmic anual, cunoscut sub numele de 'portalul Leului'. Această vibrație spirituală se amplifică și mai intens anul acesta, când va fi Luna Nouă în Leu care are loc în aceeași zi. Între aceste evenimente stelare și numerologia din spatele numărului opt, 8 august (sau 8/8) este setat să fie una dintre cele mai norocoase zile din 2021. Dacă sunteți pasionat de astrologie sau numerologie, nu doriți să scăpaţi această ocazie de a manifesta abundența în viaţa voastră și de a visa la mai mult.

Ce este portalul Leului?

 

Este o combinație a soarelui, care se află în semnul său de origine al Leului, şi steaua Sirius care se ridică pe cer (devine vizibilă în jurul zilei 8 august în fiecare an) și semnificația numerologică a numărului 8 (care este amplificată la 8 / 8). Colectiv, acești factori vibrează cu o energie de bun augur care face din 8 august o zi deosebit de norocoasă pentru manifestarea succesului și transformarea viselor tale în realitate.

În timp ce sărbătorirea activării portalului leului este populară în cadrul multor practici moderne din era nouă, 8/8 a fost sărbătorită ca o dată spirituală de mii de ani. Răsăritul și alinierea lui Sirius cu soarele a fost considerat un eveniment semnificativ în multe culturi antice.

8 august aduce o fereastră spirituală strălucitoare de oportunitate pentru ca toate semnele zodiacale să stabilească intenții, să îmbrățișeze abundența și să creeze noi începuturi. Înțelegerea semnificației portalului poarta leului 8/8 vă poate ajuta să profitați de magia sa.

Pentru detalii despre numerologia zilei de 8 august şi un ritual în patru paşi pentru îndeplinirea dorinţelor în această zi magică, vă invităm să citiţi continuarea articolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel