Horoscop. De ce 22 februarie 2022 este cea mai norocoasă zi a anului? Nu se va mai întâmpla niciodată în acest secol

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop. De ce 22 februarie 2022 este cea mai norocoasă zi a anului? Nu se va mai întâmpla niciodată în acest secol
Horoscop. De ce 22 februarie 2022 este cea mai norocoasă zi a anului? Nu se va mai întâmpla niciodată în acest secol

Conform numerologiei, 2 este numărul norocos pentru acest an, deci cea mai norocoasă dată din 2022 va fi 22/2/2022. 

22/2/2022 marchează sfârșitul unei secvențe numerice de 2-2-2 zile care a început în 2000 și se îmbină cu ani cheie precum 2002, 2020 și 2022, lucru care nu se va mai întâmpla niciodată în acest secol și nu vom vedea până la 2/2/2222. Din acest motiv, ziua de mâine, 22 februarie 2022 este una dintre cele mai norocoase zile ale anului.

Această dată va fi ultima din cele trei de 2-2-2 zile ale secolului: prima a fost 2 februarie 2022, a doua a fost 20 februarie 2022 și a treia va fi mâine, 22 februarie 2022, combinații care, conform numerologiei, sunt magice și foarte norocoase. 

Citește și Horoscop chinezesc 2022: Cele patru zodii care ar putea deveni bogate în Anul Tigrului

Și este că 222 este un număr angelic care simbolizează noi începuturi, oportunități, echilibru, pace și armonie. De asemenea, 2 în numerologie este asociat cu dualitate, relație, partener și complemente. Așadar, lecția pe care ne-o vor lăsa aceste zile va fi legată de angajament, acceptare, compasiune, cooperare și armonie, în plus, vor fi zile în care ai putea primi vești bune.

Potrivit unei recenzii realizate de StyleCaster.com, atunci când 2 se repetă într-o succesiune numerică, energia lui este potențată, în așa fel încât ne conduce sau ne cere să căutăm echilibrul, să lucrăm în grup, să cooperăm cu ceilalți și să luptăm pentru armonie.

 

222 și relația sa cu Statele Unite

 

Pe 20 februarie 2022, a doua zi de 2-2-2, a coincis cu un eveniment astrologic foarte important pentru Statele Unite: întoarcerea sa de la Pluto. Acest eveniment se referă la întoarcerea planetei în același punct de pe cer în care a fost la nașterea cuiva, în acest caz, o țară.

Întrucât Pluto durează aproximativ 247 de ani pentru a călători prin întregul zodiac, Statele Unite nu au experimentat niciodată o întoarcere a lui Pluto. Aceasta înseamnă că, din acea zi, a început o mare transformare pentru națiunea americană.

Vezi și Horoscop. Cea mai mare slăbiciune, în funcție de zodie. Fiecare nativ are un punct slab. Află care este al tău!

Și este că țările care au experimentat o întoarcere a lui Pluto, cum ar fi Franța, Rusia și Spania, au fost martorii unor evenimente istorice precum moartea lui Napoleon, Stalin și, respectiv, demisia lui Francisco Franco.

De aceea, 222 capătă o semnificație specială și profundă pentru America de Nord. Deși va exista o schimbare remarcabilă, va exista cooperare, pace, armonie și speranță.

 

22.02.2022, este timpul să faci pasul după care tânjești

 

Provocarea numărului doi și, prin urmare, a acestui tipar, este că începi să cauți în tine cu sinceritate și să fii atent la ceea ce simți cu adevărat. Doi este de obicei un număr care nu ia inițiativa, dar într-un portal atât de energic este timpul să faci pasul după care tânjești.

Acest 22 februarie 2022 marchează un model numeric puțin probabil pentru numerologie.

Citește și Horoscop. Ce nu trebuie să le spui zodiilor niciodată? Cuvintele pe care să nu le rostești nativilor, altfel vei dezlănțui iadul

Vibrația numerică ne indică faptul că în această zi vei găsi multe contradicții și evenimente neașteptate pe care le vei avea de înfruntat și poate chiar vei fi copleșit de situație. 

Cu siguranță în această zi te simți mai sensibil ca niciodată și este timpul să asculți aceste emoții pe care le ai înăuntru și să începi să pui limite acelor lucruri pe care nu ești dispus să le suporți.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel