Horoscop chinezesc septembrie 2021, Luna Cocoșului de Foc: Marea iubire își face loc în viața Maimuțelor. Previziuni pentru toate semnele

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop chinezesc septembrie 2021, Luna Cocoșului de Foc: Marea iubire își face loc în viața Maimuțelor. Previziuni pentru toate semnele
Horoscop chinezesc septembrie 2021, Luna Cocoșului de Foc: Marea iubire își face loc în viața Maimuțelor. Previziuni pentru toate semnele

Luna septembrie 2021 stă sub imperiul semnului Cocoșului de Foc, potrivit horoscopului chinezesc. Va începe pe 8 septembrie și se va încheia pe 8 octombrie. Iată previziunile pentru toate semnele horoscopului chinezesc.

Horoscop chinezesc pentru luna Cocoșului de Foc, din 8 septembrie până în 8 octombrie, de la astrologul Nadejda Chizhova.

Horoscop chinezesc septembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

 

Horoscop chinezesc septembrie 2021 Șobolan


Încearcă să te pregătești din timp pentru prima lună de toamnă și găsește-ți un nou hobby care să înveselească serile reci. Vechile obiceiuri proaste vă pot aminti de ele însele, așa că este mai bine să evitați tentațiile pentru a nu regreta mai târziu căderile.

Vezi și: Horoscop. Trei zodii care își vor întâlni dragostea în toamna anului 2021: Venus le aduce o iubire ca în basme

Horoscop chinezesc septembrie 2021 Bivol


Nu vă gândiți prea mult la treburile de zi cu zi, este mult mai ușor să vă ocupați de viața de zi cu zi împreună cu familia sau prietenii. Luați povara responsabilității pentru toată lumea și ascultați-vă mai mult pe voi înșivă. Poate că a sosit momentul să vă regândiți modul în care priviți treburile zilnice și organizarea zilei în general.

Nu rata: Horoscop week-end 3-5 septembrie 2021, previziuni pentru zodii: Zile pline de iubire pentru Tauri și Vărsători. Pentru Lei vine încununarea muncii


 

Horoscop chinezesc septembrie 2021 Tigru


Spre deosebire de alte semne, tu vei avea energia necesară pentru a-ți urmări ideile. Nu ezita să-ți stabilești obiective cu adevărat globale și interesante, fă-ți un plan și fii îndrăzneț, luna aceasta are toate șansele să aibă un curs prosper.

Vezi și: Horoscop chinezesc septembrie: Nunți, divorțuri și aventuri periculoase. Aceste semne duc dragostea la un alt nivel în toamna asta

 

Horoscop chinezesc septembrie 2021 Iepure


Luna septembrie îți aduce schimbări legate de mediul extern, rude îndepărtate, bunici, posibile certuri și neînțelegeri în societate. De asemenea, ar trebui să acordați mai multă atenție sănătății dumneavoastră și să nu vă asumați riscuri inutile. Aveți grijă de dumneavoastră.

Horoscop chinezesc septembrie 2021 Dragon


Ei vor simți melancolia toamnei. Încearcă să nu te descurajezi și petrece mai mult timp în aer liber, în plus, în această lună nu vei fi lipsit de atenția sexului opus, nu rata ocazia.

Horoscop chinezesc septembrie 2021 Șarpe


Ascultă-te pe tine însuți, intuiția ta. Merită să încerci să faci ceva ce ai tot amânat, dar mai întâi întreabă-te: "Este asta ceea ce îmi doresc cu adevărat?". Iar dacă apar cunoștințe noi, luna aceasta vei putea să îți dai seama cu siguranță dacă este sau nu omul tău.

Horoscop chinezesc septembrie 2021 Cal


Caii vor dori să privească frunzișul toamnei și să se înfășoare într-o pătură și să stea acolo până la primăvară, cufundați în gândurile lor. Pentru a evita stările pesimiste, includeți sportul în programul dumneavoastră și petreceți mai mult timp cu cei din casă.

Horoscop chinezesc septembrie 2021


În această lună veți dori să vă dovediți valoarea în fața tuturor și mergeți înainte. Dar nu spargeți ușa închisă, în ciuda abundenței de energie, permiteți-i adversarului să își exprime punctul de vedere și ascultați-l, vă va salva de conflicte și probleme ulterioare în echipă.

Horoscop chinezesc septembrie 2021 Maimuță


Cocoșul îți poate oferi cunoștințe noi și interesante, iubiri. Veți fi mai atrăgătoare pentru sexul opus. Frumusețea și farmecul sunt imaginea ta pentru această lună. Poți folosi această lună pentru a face performanță în fața unui public, succesul va fi alături de tine!

Vezi și: Horoscop Chinezesc august 2021. Luna Maimuței de Foc în calendarul Feng Shui: În aceste zile puteți câștiga bani cu nemiluita

Horoscop chinezesc septembrie 2021 Cocoș


Îți vei dori mai multă strălucire și atenție în această lună, petreceri și tot ceea ce vine odată cu ele. Dar nu exagerați, lăudăroșenia poate duce la probleme de relaționare cu cei din jur, iar abuzul de alcool și de alimente grase poate duce la un regres de sănătate.

Horoscop chinezesc septembrie 2021 Câine


În această lună puteți merge la medicul pe care ați vrut să-l vedeți de atâta timp. Veți avea noroc cu medicul și alegerea tratamentului va fi cea corectă. În general, tot ceea ce este legat de medicină va fi bun pentru dumneavoastră.

Horoscop chinezesc septembrie 2021 Porc


La fel ca mulți oameni, reprezentanții semnului Porcului vor dori să stea acasă și să nu plece nicăieri. Salvarea ta este o piscină, o saună fierbinte și o plimbare în pădure. Principalul lucru este să nu-ți permiți să te angajezi în autocondamnare și să alungi gândurile rele, înlocuindu-le cu cele pozitive.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel