Horoscop. Trei zodii care își vor întâlni dragostea în toamna anului 2021: Venus le aduce o iubire ca în basme

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop. Trei zodii care își vor întâlni dragostea în toamna anului 2021: Venus le aduce o iubire ca în basme
Horoscop. Trei zodii care își vor întâlni dragostea în toamna anului 2021: Venus le aduce o iubire ca în basme

Cupidon nu doarme niciodată, nici măcar odată cu trecerea fierbințelii verii. Astrologii dezvăluie care sunt semnele zodiacale care își vor întâlni iubirea în toamna lui 2021.

Venus este planeta responsabilă de dragoste în luna septembrie. Ea este responsabilă pentru armonia și căldura din relații. În septembrie va avea un efect favorabil asupra semnelor zodiacale care sunt supuse elementului Aer: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Pentru acești trei reprezentanți ai zodiacului, toamna va fi o perioadă blândă și confortabilă în viață, care va fi asociată cu relațiile romantice. Va fi armonie și idilă în relații. În același timp, reprezentanții singuri ai acestor Semne își vor întâlni cu siguranță dragostea în această toamnă.

Vezi și: Horoscop lunar septembrie 2021: Luna renașterii pentru Berbeci și Lei, Balanțele și Vărsătorii vor lua decizii radicale. Previziuni complete

Astrologii mai spun că Venus îi va face fericiți și pe cei doi reprezentanți ai semnelor de foc, Leu și Săgetător. Pentru ei, luna septembrie va fi plină de întâlniri memorabile, dar nu vă bazați pe destinul lor.

Trei zodii care își vor întâlni dragostea în toamna anului 2021

 

De asemenea, în ultimele săptămâni din septembrie, Venus se va afla în constelația Scorpionului, ceea ce promite începutul unei perioade nefavorabile în viața personală pentru toți, cu excepția elementului Apă - Pești, Rac și Scorpion. Va fi ușor pentru aceste trei Semne să se lase purtate de val fără a întâmpina obstacole.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc septembrie 2021, Luna Cocoșului de Foc: Marea iubire își face loc în viața Maimuțelor. Previziuni pentru toate semnele

 

Pentru ca această perioadă să nu devină dureroasă, tuturor semnelor zodiacale li se recomandă să fie tolerante față de persoanele apropiate. În același timp, Vărsătorii vor avea de suferit în această perioadă, iar relațiile lor se vor sfârși din cauza naturii lor iubitoare de libertate.

Viața personală a Racilor, Capricornilor și Berbecilor în luna septembrie nu va fi de invidiat. Conflictele dintre aceste semne și Venus vor aduce multă negativitate în relații. Reprezentanții acestor semne se pot certa și se pot ciocni cu cei dragi în această perioadă. Pentru persoanele singure, este mai bine să amâne căutarea unei a doua jumătăți pentru a nu fi dezamăgite inutil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel